Лаковe за нокти - 145

• 32 077
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Моите не са толкова остри, но при мен преди при правоъгълната форма се белеха ъгълчетата, а сега се задържа повече и нямам проблеми. Леко се оголват връхчетата равномерно към 5-6-7 ден, в зависимост какво съм използвала. Да не би да се белят, защото ноктите са по-меки и се огъват? На мен така ми се е случвало да ми се напука лак и след няколко дни пада. Или да не сте запечатали добре с топ лак? Това са нещата, които ми хрумват.
Не. Ноктите ми са супер твърди и до деня преди да ги заостря си траеха с дни лаковете. Откакто смених формата са така. Нищо де, аз вече започнах да свиквам с тях и не ми е проблем по-честото лакиране. Интересно ми беше дали и при друг е така. Simple Smile

# 166
При мен само се ожулват връхчетата, даже днес ги заострих още мъничко 😁😁😁😁😁

# 167
Моите постоянно се чупят, само ув лака е спасиение, в случай, че искам да ги пусна дълги. Никой заздравител не ми е помагал досега. Явно си имам кофти нокти и това е.

# 168
При мен само се ожулват връхчетата, даже днес ги заострих още мъничко 😁😁😁😁😁
Същата работа Simple Smile

# 169
При мен се държат добре заострените нокти. Хем моите нокти са по-стърчащи... Grinning Белят ми се заострени връхчета обаче при меки нокти и особено когато имам цепещи се връхчета...Е, има и някои лакове с които по принцип ми се оголват връхчетата малко по-лесно, но обикновено са най-бюджетните. Откъм чупене също заострената форма при мен се държи най-добре.
Скрит текст:
Лакът Импала след 3 пълни дни (връхчето на показалеца успях да обеля с нож Wink ). Доволна съм от трайността. На живо носи много на обелени връхчета този цвят Blush Кожичките са в този вид, защото досега ръцете ми киснаха във вода и веро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
При мен СНБ са много трайни издържат без проблем над 3 дни без никакви проблеми, толкова е психологическата граница на търпимост на един и същи лак при мен🤣 Освен това четките им са ми много удобни, а самите лакове са супер издържливи- име Искрен от над две години, шишето е наполовина пълно, но самия лак си е като нов от към консистенция. Изобщо не е мръднал. Много съм доволна и от цетовата им гама и покривност.

# 171
А как разбирате от светлите им нюанси кой какъв е? Много лакове ми изглеждат разновидност на бялото... Thinking

# 172
Долче, няма нужда да се извиняваш, нищо им няма на кожичките.
Аз много чопля и това е основна причина лак да не се задържа много...

# 173
Аз изобщо не ги пазя моите нокти, мия съдове без ръкавици, при пазаруване също страда маникюрът, дезинфектанти...Поне използвам веро което да ми е шадящо към ръцете Grinning
Скрит текст:
Преди 2 години и половина за малко да си отрежа десния палец с една порцеланова чиния която се счупи докато я миех...все си мисля, че ако не бях с ръкавици щях да имам по-добър контрол над ръцете си Confused Сега си имам "чудесен" белег...и всяко нещо което мия се инспектира за пукнатини... Мечтая си за съдомиялна, но няма да е скоро.

# 174
  • София
И аз съм от тези, които изобщо не си пазят ноктите - не ползвам ръкавици, мия, чистя, готвя, само откъм дезинфектант що-годе ги щадя, защото работя основно от къщи и ползвам такъв само като пазарувам или върша много задачи навън, което не е всекидневно. А и моята плочка не държи особено лак, разслояват ми се ноктите и това е - примирила съм се, но от около година не ми прави чак такова впечатление, защото ако нещо се олющи, го оправям, не ми е голям проблем. А и от март насам не се задържам с един лак повече от 2-3 дни, така че трайността не е чак толкова определяща за мен. В тази връзка, бързосъхнещият топ на СНБ е страхотен, поне по моето скормно мнение - съхне по-бързо от Голдън роуз, но не мога да коментирам трайност - със сигурност, 2-3 дни изъдържа Simple Smile . А от известно време ползвам гел топа на Есенс - страхотен е, съхне доста бързо и придава много хубав блясък. Не бих казала, че е от най-трайните, но  моите нокти не са критерии за трайност.

# 175
  • Стара Загора
Последната партида на Ейвънския топ не беше читава. Щом и приятелка го отчете, не е било само при мен. Коментирахме колко сме разочаровани... Но тази и миналата седмица слагах него, не знам дали от нова или стара, че имам 2-3 из нас отворени и лака стоя 4 дни без пазене. Включително и Опи, споделих ви.
Взех и новия черен, обаче не съм стигнала до него още.

Новия ми любим обаче е Insta-dry на Sally Hansen. 😍

Има го в parfimo, makeup.bg и Ремедиум. Последно поръчах преди 2 седмици от втория сайт за под 7 лв. Ремедиум искат 14 лв, но сега е 10,70 и там.

# 176
Не мога да си представя да мия съдове с ръкавици, имам чувството, че ще си останат мазни или сапунени... имам миялна за щастие, но само каква борба водих с мъжа ми за нея 😀 от полза е за маникюра, да 😀
Този черен топ на Опи УВ ли е?

# 177
Леле! Grinning А аз откакто открих ръкавиците, изобщо не си помислям да мия или готвя без Grinning
За готвене ползвам от този тип хирургическите ръкавици, защото са по-тънички.

А пък днес ще пробвам да направя това:

# 178
  • Някъде там
Здравейте, влизам в темата с въпрос за заздравител.
Някой може ли да сравни микроцел с евеленин?
И двата са с формалдехид.
Разлика има в цената, има ли разлика и в ефекта?

# 179

Едно омбре със шафари Simple Smile
Jessica 726 Desire
https://www.instagram.com/p/CHmheBMDRuo/?igshid=jku8sh5v6qn5

Общи условия

Активация на акаунт