Лаковe за нокти - 145

• 32 093
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Да, Долче, от комплекта е.

# 196
  • Берлин
От мен една горчица, която жълтее на снимка, но е страхотна. И май официално обявявам жълтото и производните за моя цвят (засега де)

# 197
  • Измир
Много интересни комбинации видях! Няма да изброявам, за да не пропусна някой.
Напоследък гледам зимните колекции на известните марки и на мен ми се прииска да съм снежна ❄❄❄

# 198
Папурче, покажи моля те горчицата! Перфект ли е?

Благодаря, момичета, днес и аз си го харесвам повече Grinning

# 199
Имам горчицата на Перфект. Арабескче, показвала съм го май, но в момента не мога да ти кажа номера.

Джасте, и аз съм с нокти до дъно. И напоследък налитам само на нюд. За това и не показвам нищо, защото е пълна скука.

# 200
Горчицата на Перфект не е ли 177? Бройкам я заедно с още 1-2 техни лака в едно малко магазинче за детски стоки- ама и за мамите има лакове Joy

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 15:54 от dolce miele

# 201
Добър ден, красиви момичета ❤
Снощи чистих пелетната камина и не съм усетила кога ръкавиците са ми се скъсали и отиде червеното на кино 🤣 Та, сега съм с друг любим - цикламеното ми китайче❤ А, сутринта ми пратиха СМС, че днес ще дойдат лаковете ва СНБ❤❤❤

# 202
# 203
Aри, ей тази имам аз https://www.instagram.com/p/CFeqtvqDSct/?igshid=1cmj94hm2eycb И да, 177 е, както Долче се сети. Чудех се дали не е друг Grinning

# 204
Благодаря, момичета  Sparkling Heart Долче, с печати и плагиатстване постигнах ефекта Laughing

# 205
Арабескче, същата е 😁 Ако горепоказаната е друга обаче и аз ще я търся.

# 206
  • Русе
Нещо скромно и от мен за тази седмица.
Скрит текст:

# 207
Няма хващане този цвят.. 💜🤎🖤🤍 Миналия ден реших, че съм заслужила и забърсах 4 лака от Лилито 😁 Днес съм с любимеца ми, който веднага ще го познаете.

# 208
  • Варна
Момичета, да ви върна пак на отлепящите бази. Интересува ме при отлепянето отлюспва ли се и част от повърхността на нокътя, така както става, когато обелваме и обикновения лак? Тръгнах да търся тази на Есънс, но засега не я откривам.

# 209
  • София
Не, нокътят не трябва да пострада. Само лакът се отлепва

Общи условия

Активация на акаунт