Лаковe за нокти - 145

• 32 101
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Аз имам на miss sporty, отлепя се само тя и това, което е върху нея, без да нанася щети по нокътя. За трайността обаче нищо не мога да кажа, не съм я носила още.

GR WOW 54 (на 2 пласта) + Miss Sporty 60 sec turbo dry

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 14:34 от mellina.

# 211
Аз имам на miss sporty, отлепя се само тя и това, което е върху нея, без да нанася щети по нокътя. За трайността обаче нищо не мога да кажа, не съм я носила още.

GR WOW 54 (на 2 пласта) + Miss Sporty 60 sec turbo dry

Мелина, чудесни нокти имаш ♥ Обожавам такива къси и добре оформени маникюри, а пък с такъв чуден тъмен цвят ♥♥♥♥♥

# 212
Момичета, да ви върна пак на отлепящите бази. Интересува ме при отлепянето отлюспва ли се и част от повърхността на нокътя, така както става, когато обелваме и обикновения лак? Тръгнах да търся тази на Есънс, но засега не я откривам.

Aз използвах тази на  Oriflame,  но при мен се белеше и част от повърхността на нокътя, затова не я слагам вече.

# 213

От мен, видях го май в инстаграм😊

# 214
  • Варна
Имах такива опасения за отлепящите бази, благодаря за отговорите.  Гледах и тази на Бари М, но в супердръг има много разнопосочни отзиви за нея и засега се колебая.

# 215
  • Пеликания

# 216

Ето и моя черен петък ❤️❤️❤️

# 217
Момичета, страхотни сте! Sparkling Heart
Маме, честити лакчета Yum Кои са червените нюанси?
Има ли шанс да има ново намаление на СНБ? Аз нацъках 10 лака в кошницата, обаче в последния момент се отказах...само Аделина беше 4,20, другите по 2 лв Laughing Реших да си угодя на разума който ми каза, че и по-нататък ще има намаления... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 218
Марина,Малина ,Искрен и Вероника ❤️❤️❤️

# 219
  • Bulgaria
И аз вчера вечерта реших да поръчам и то основно заради Марина и Зорница. И сега ме е яд, че не съм видяла Вероника и Никол, а ми се струват хубави. Някоя от вас може ли да ми ги покаже суочнати или на нокти ако ги имате? Благодаря много.

# 220
  • София
МamaNaMiro, a кой е лакът вляво на долния ред? Да не е Соня? Много хубав изглежда. А розовите кои са?
Аз поръчах разкошната Лила Heart Eyes , Искрен, Соня (надявам се да е като този, за който питах МamaNaMiro),  Детелина, Преслав, Цветан, Венета, Ангел и една фуксия JESSICA - 630 Bikini Bottoms. Лила и Венета са даже намалени на 2 лв. Има много хубави на SNB, но имам почти същите на други производители.  Александър е жесток, но имам на Сали Хансен, който е 1 към 1.  Ето го Александър в ревю на Нина https://www.lepidopteria.com/2016/01/snb-proffessional-alexander.html
Как ви се радвам на хубавите маникюри Flowers Hibiscus Моите са до дъно за втори път, не мога да се лакирам, но поне темата ме радва и е наслада за очите. Горчицата на перфект е много як Heart Eyes

# 221

Ползвали ли сте този и по добър ли е от 8в1

# 222
Току  - що Спиди ме посети 😁 Светлината ми е ужасна, но лаковете са чудни ❤ Вероника е много интересна. Прилича на Искрен, но е със златист брокат като бонус. Ще я видя тези дни на нокти как е. Другите си ги знаете,че са разкошни😍

# 223
  • Bulgaria
Ехх, тази Вероника, как съм могла да не я забележа... Ще чакам явно следващо намаление и аз. Само на петък 13-ти ли правят или има и други?

# 224
Vesika... Нямам Соня в поръчката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт