Лаковe за нокти - 145

• 32 057
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
  • В полите на Пирин планина
И моите са в кутии от обувки - вече пет бройки, като последните две са от обувки 44 номер... Simple Smile и в гардероба на горния рафт. Имам и няколко по-малки кутийчици, като съм поръчвала по няколко лака от марка са идвали така: примерно някои от Зои-те ми, същи и Чайните, а и СНБ.
Изобщо мания голяма. И аз ги "скривам", за да не се забелязва колко много са, пък и да са на тъмно.

# 331
  • София
margolotta, благодаря! Точно такова нещо си представях, но не се бях замисляла, че стената, която имам предвид, е осветена следобед. Моите лакове в момента са пръснати къде ли не - някои са в шкаф, други в кутия, трети ги държа на секцията на гардероба и никога не знам кое къде е. Ще трябва в най-скоро време да реорганизирам нещата.

# 332
Да, аз се усетих като си смениха 4 лака цвета и се загуби тотално пигмента. А за чистенето на прах не ми се говори, всеки уикенд ме хващаха лудите докато ги изчистя и наредя отново, а бройката беше наполовина на сегашната.

# 333
Разглеждах Икеа и видях това https://www.ikea.bg/products/bathroom/bathroom-accessories/bathr … 28x10-sm/50456554
Можело да се сложи в някой гардероб.

# 334
и нещо от 2015та

# 335
Essie In a gingersnap

# 336
  • София
Искрице, в същото положение съм. Мажа заздравители ,масла ,ужас ! В същото време слагам лак, чакам го да изсъхне 58 часа, после решавам, че ще измия две чинии и лака се обелва. Така решавам ,че се връщам към гел лака . После виждам някоя снимка като тази в темата с израсналия гел , поглеждам чупливите си нокти и пак се отказвам . Та така..... от месец съм без гел , бяха по дълги ,всеки ден се налага да изрязвам, изпилявам и в крайна сметка са до дъно, но наистина до дъно .
Носи ми се лак та две не виждам,обаче на това няма шанс да сложа лак.

# 337
Защо? Някой нюд или пък тъмно червено и лилаво... Ще стои супер. Всеми си бързосъхнещ топ и слагай по два пласта върху лака, за да стане по-издръжливо. Супер са ти нокътчетата. Simple Smile

# 338
Искрице, в същото положение съм. Мажа заздравители ,масла ,ужас ! В същото време слагам лак, чакам го да изсъхне 58 часа, после решавам, че ще измия две чинии и лака се обелва. Така решавам ,че се връщам към гел лака . После виждам някоя снимка като тази в темата с израсналия гел , поглеждам чупливите си нокти и пак се отказвам . Та така..... от месец съм без гел , бяха по дълги ,всеки ден се налага да изрязвам, изпилявам и в крайна сметка са до дъно, но наистина до дъно .
Носи ми се лак та две не виждам,обаче на това няма шанс да сложа лак.

Eveline 8в1 за основа, и бързосъхнещ топ лак, при мен 5 дена държи, поне толкова издържам с един цвят, също пораснаха доста бързо и са по твърди а от гела бяха като локум, също и елексира 8в1 на Eveline ползвам Simple Smile

# 339
  • София
И аз да се отчета с нещо от прИмоцията на SNB Stuck Out Tongue Winking Eye
Зорница и Александър

# 340
  • София
Защо? Някой нюд или пък тъмно червено и лилаво... Ще стои супер. Всеми си бързосъхнещ топ и слагай по два пласта върху лака, за да стане по-издръжливо. Супер са ти нокътчетата. Simple Smile
Подкрепям. Някой тъмен лак ще е супер.

# 341
Елена, плочата ти е достатъчно голямо, поне според мен и моята, която е ужасно малка. Така че подкрепям момичетата от публикациите по-горе.

# 342
  • София
Ох ,като знам какви бяха ....

Такава дължина само с гел лак съм постигала. 

Сега им слагам Евелин 8в 1 и едно балсамче за нокти втривам.

# 343
От мъка по Искреновци и Вероники, накрая се купих един червен Бел. Ще го сложа утре сигурно.

За съхранение на лакове - и аз мисля, че не е добре да са на директна светлина. Някакви кутии и в гардероб или шкаф Blush

# 344
Един "сандвич" със Zoya Sunshine & Kotori:

Общи условия

Активация на акаунт