Лаковe за нокти - 145

• 32 117
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Ей, подстрекателки, заради вас и аз чакам 5 лака от SNB Grinning

# 226
  • Bulgaria
L'Oréal Paris - 556 Grenat irrévérent, Golden Rose 60 sec Express Dry - 17, Golden Rose Nail Art 120 и 121. Декорацията е направена с печат.

Скрит текст:

# 227
  • София
На фона на всички красоти, от мен нещо скромно

# 228
  • Берлин
Ето я горчицата ми

# 229
Уау! Как съм пропуснала този лак! В България ли е купуван? Heart Eyes

# 230
Ехх на този Александър колко му се чудих и накрая не го взех. Сега ме е яд много 😟 Догодина дано още го има хахахс 😂

# 231
  • Варна
A England - Jane Eyre. Само аз си знам, че не е черен Sunglasses

# 232
  • Берлин
Уау! Как съм пропуснала този лак! В България ли е купуван? Heart Eyes
Ако е към мен въпросът, не. Тук си го взех

# 233
Да, към теб беше, благодаря 😊
Това донякъде обяснява защо не съм го виждала, може би го няма този цвят при нас. А може би аз просто съм бляла... Някой да сподели, ако го е виждал Grinning

# 234
  • София
Аз още не съм си прибрала лаковете от черния петък, но утре планирам да свърша тази важна дейност. Напоследък много ми се носят червени лакове, затова днес съм с един a list на Еси.

# 235
нещо от 2013та

# 236
# 237
# 238

Прекрасен цвят, Агент, разкошен Heart
Ех, как ме е яд, че в България не се предлагат лаковете от тази марка!
Вече и аз съм в редиците на лакиращите се с обикновени лакове, след като за пореден път ноктите ми показаха, че гелът не е за тях. Този път обаче нещата са много брутални и завинаги казвам "чао" на трайния маникюр.
Накупих си няколко Essie - приличен избор имам като за начало, но очите ми са все в твоите снимки с A-England - предишното тъмношоколадово, което показа, също беше невероятно.
Ще търся начин да се снабдя с такива красоти, няма как Blush

# 239
Ветрена, мерси за милия комплимент, но да уточня, че и при мен не са налични в магазинната мрежа - само онлайн (А Ингланд са британски).

Не са лоши лаковете, но реално има много други подобни на тях и 2 пъти по-евтини. Да, имат красивата И дискретна холография, която и за офис е съвсем подходяща, но с нищо чак толкова не са по-добри от Опита, Есита и ред други по-широко разпространени марки. Личната ми препоръка, ако сега почваш е да не купуваш много и накуп докато не разбереш кои марки, четки, консистенции ти допадат най-много Simple Smile Че масово се озоваваме с огромни "колекции" - честно казано ако сега трябва да си купувам щях да купя 1/4 -1/3 от това, което имам. В крайна сметка красотата идва от перфектния маникюр като форма и изпълнение, а не от лака според мен.

Общи условия

Активация на акаунт