Лаковe за нокти - 145

• 32 034
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
И аз съм готова за новата седмица🙂

# 346
  • София
Елена, моите нокти почти винаги са с такава дължина (като твоите без гел) или една идея по-дълги - и при мен няма шанс да израстат дълги без намесата на гела, но на мен си ми харесват лакирани във всякакви цветове - тъмни, нюд, цветни Simple Smile После поглеждам темата и виждам какви красоти показват момичетата, поглеждам си моите късички и нескопосано лакирани нокти и пак си ги харесвам Simple Smile Изисква време да израстне и да се възстанови плочката от продължителната употреба на гел, но аз бих те посъветвала да не сравняваш преди и сега, защото както обикновените лакове, така и гел лаковете си имат своите предимства и недостатъци. Момичетата преди мен са ти дали доста добър съвет за бързосъхнещ топ - наистина спестява доста време; аз мога да ти препоръчам и гел топа на Есенс - съхне изключително бързо и придава много хубав блясък.

# 347
Елена, плочката ти е разкошна❤ Не ти трябва дължина❤ Мажи със заздлавители и бързосъхнещ топ и ще видиш какъв чуден маникюр ще имаш. Лимонов сок, но от лимон, помага страшно много. Преди съм го ползвала и полудяха да растат ноктите ми. Режа лимона и директно го търкам на ноктите и чакам да изсъхне.

Последна редакция: нд, 22 ное 2020, 21:39 от georgieva88

# 348
Я виж ти, това ще го пробвам! Благодаря!
На дамата с чупливите нокти след гел - познато до болка (буквално). Спасих си бавно и трудно. Най много ми помогна всяка вечер на нокти без лак слагах масло ог жожоба и стоях така докато не попие цялото количество. Няма да те лъжа, че става бързо; почти 1г ми отне. Сега са в пъти по-добро състояние. Моят проблем не е чупловостта, а това, че де белят/разслояват и от тук и лакът не е толкова траен, защото като тръгне нокът да се бели отива целия лак.

# 349
  • София
Благодаря. Ще опитам това с лимона, ще купя и топа на Есенс,преди имах капките им и сравнително бързо съхнеше лака с тях.

# 350

Лаковете са Импала 7 и Катрин Арли G761 (броката с чертичките). Blush

# 351
  • на последния етаж
Trend it up 156:

# 352
Момичета..
Знаете лафа за куд с картечница..
Кажете сега заслужават ли си лаковете на Еси? В нотино са на 13лв и съм харесала два цвята - bahamma mama и eternal optimist.

# 353
Преди известно време пак бяха и се възползвах и поръчах mademoiselle и peak snow, изпробван е само mademoiselle, точно това което очаквах е като цвят(с хубав блясък, както бяха казали момичетата стъклен), но много ме учуди, че първия пласт не беше дръпнал дори до втория. Като издръжливост добре се държа на моите нокти.
Момичета..
Знаете лафа за куд с картечница..
Кажете сега заслужават ли си лаковете на Еси? В нотино са на 13лв и съм харесала два цвята - bahamma mama и eternal optimist.

# 354
Essie са ми едни от любимите лакове, супер блясък и издържливост. Bahama Mamma я ползвах миналата седмица и отнесох доста комплименти, много подходящ цвят за сезона.

# 355
Точно това ми трябваше. Поръчах!
Благодаря, момичета! ❤

# 356
Аз като пристрастена с над 100 Есита е по-добре да не се обаждам Joy На моите къси нокти повечето лакове почват да падат още на първия ден на лакирането, с Еси издържам 5 дена докато почнат да се оголват връхчетата, а бахама мама е един от най-трайните ми Есита, държи по 7+ дена.

# 357
Момичета, пожелавам ви слънчева, страхотна и успешна седмица 🙂
От мен лакове Бел + бял сух брикат, в който вече съм влюбена - ефектен и в същото време се сваля много лесно 😉

# 358
  • Някъде там
Елена, твоите са супер в сравнение с моите Joy.
Моите са наистина много, много зле
И се чупят на много гадно място
Дали се толкова зле от гела, ама те и без гел пак не са ми хубави Blush

# 359
А някоя от вас може ли да предложи по-евтин вариант на essie bahama mama ?

Общи условия

Активация на акаунт