Лаковe за нокти - 145

• 32 046
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Постнала си обувки 😉 от стар нейлз купих за проба.
Заедно с Опи-тата купих и сеш от makeup, но кой знае кога ще дойдат, поръчкага стои със статус получена информация в Спиди...

# 451
Заедно с Опи-тата купих и сеш от makeup, но кой знае кога ще дойдат, поръчкага стои със статус получена информация в Спиди...
поправих се Wink

# 452
И аз, складирала съм 3 бутилки Сеш за резерв, плюс течността им за разреждане - лакирам, после влизам в банята и лягам, нищо друго не издържа на такъв режим.
Ей това ли е ?

# 453
fifito, този флормар 18 желе ли е, или само името му е такова? Ще стане ли за джели сандвич с едър брокат?
Да желе е, но не всички от тази серия са

# 454
# 455
Скрит текст:
И аз, складирала съм 3 бутилки Сеш за резерв, плюс течността им за разреждане - лакирам, после влизам в банята и лягам, нищо друго не издържа на такъв режим.
Ей това ли е ?

Да, но като повечето бързосъхнещи много бързо се сгъстява, някъде на половината почва да се точи. Понеже аз го купувам евтино досега ги разкарвах бутилките, но сега си купих Seche Restore и с него малко успях да спася положението.

# 456
На някой може да му е полезно 😉
https://makeup.bg/product/26883/

# 457
На някой може да му е полезно 😉
https://makeup.bg/product/26883/

Добър ли е продукта? Не съм го ползвала досега.

# 458
Аз ползвам Miracle perfect i Trend it up бързосъхнещи, на Golden rose бързо се сгъсти и ми размазваше ваденките.

# 459
Аз ползвам Seche Vive в синьо шишенце и съм много доволна от него. Имам го от 1г и не се е сгъстил. Имам го от толкова, защото редувам топовете. Иначе сигурно досега да съм го изхабила.

# 460
Аз Сеш още не съм ползвала, ползвам УВ топ и го пека с лампа. В тази връзка виждам, че ми се е сгъстил топа на Месауда, с какво мога да го разредя?

# 461
  • Пловдив
ДМ-ския любимец

Много ми хареса цвета bahama mama и маникюра на Лита.

# 462
Десислава, не мога да не отбележа колко са ти пораснали ноктите Grinning
Арабеск, чудесен маникюр Blue Heart Направо ми иде да ти го открадна, но май нямам такива хубави ваденки Blush
Моята розова Импала не е мръднала изобщо за 4 дни, обаче единият хамстер ми нагриза лака от десния палец и ме дразни и ще трябва да се лакирам пак. Joy

# 463
Моля за отзив за Сеш от makeup, защото ме учудва цената 😵 (когато пристгне де) 😊

# 464
  • Пловдив
dolce miele, излязох в майчинство и ноктите порастнаха Simple Smile отдавам го на това, че, редувам с гел лак и не успявам толкова да си ги чопля, дори и сега съм с uv топ.

Общи условия

Активация на акаунт