Модни консултации - 50

• 49 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
# 496
Нито 1. Ако ме насилят третият със зор. Не харесвам женски часовници с метални верижки – груби са, връщат ме в соц годините, става ти студено с тях като ги носиш, допирът на китката ми, кожата и пръстите зимата, за мен усещането е неприятно.

# 497
1 - ярък и леко екстравагантен. 2 ми е кичозен, а 3 - скромен и леко скучен.

# 498
  • Варна
Така да се изкажа и аз.Номер 1 да задължавщ е но не чак толкова по принцип часовника си е индивидуален аксесоар,който може да не се съобразява с останалата част от облеклото.Като цяло 3-те са сходни модели дори и като размери само номер 2 е малко по малък в диаметър ,но камъните ми идват too much.Писала си че се двумиш между 1 и 3 както казах за мен са единтични от към изглед и размери с тази разлика,че там където предполагам ги гледаш  номер 1 е доста по евтин от от 3,а и е с по-голяма Степен на водоустойчивост: 10 atm.
Така,че аз бих избрала номер 1 и бих се сдобила със закачлив часовник Wink в интерес на истината го заглеждам от няколко дни,но просто имам твърде много часовници и се чудя трябва ли ми.

# 499
  • Бургас
Третият часовник.

# 500
  • в Кошера
За себе си - никой от трите.
Ако трябва да избирам, обаче - третият, неутрален и лесно съчетаем. Peace

# 501
Така да се изкажа и аз.Номер 1 да задължавщ е но не чак толкова по принцип часовника си е индивидуален аксесоар,който може да не се съобразява с останалата част от облеклото.Като цяло 3-те са сходни модели дори и като размери само номер 2 е малко по малък в диаметър ,но камъните ми идват too much.Писала си че се двумиш между 1 и 3 както казах за мен са единтични от към изглед и размери с тази разлика,че там където предполагам ги гледаш  номер 1 е доста по евтин от от 3,а и е с по-голяма Степен на водоустойчивост: 10 atm.
Така,че аз бих избрала номер 1 и бих се сдобила със закачлив часовник Wink в интерес на истината го заглеждам от няколко дни,но просто имам твърде много часовници и се чудя трябва ли ми.
Да, първият принципно е по - скъпичък от третият (там където ги гледаме Simple Smile), но пък е намален повече и затова клоня към него. Въпреки, че осъзнавам че третият е изчистен и елегантен, ноо ще трябва да избера един само Simple Smile

# 502
А аз ако за мен си избирах, щях да си взема номер 2.
Не нося часовник от много години. Та нещо подобно ми беше последният и успешно изпълняваше и ролята на гривна.

# 503
Третият часовник

# 504
  • До сърцето...
Нито един от трите. Ориенталски, изхвърлячески.

# 505
  • Berlin
От трите третия, но бих потърсила четвърти.

# 506
Не бих носила нито един от трите, но 3 е най-малкото зло.

# 507
Първият е много хубав! Бих го носила с удоволствие. Харесвам дамски часовници само с метална верижка. Кожените са ми старомодни, каучуковите-спортни!

# 508
Не нося часовник, но бих избрала третия.

# 509
Не нося часовник, но бих избрала третия.
Аз също.

Общи условия

Активация на акаунт