Модни консултации - 50

• 48 824
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Аз обичам часовници. Имам си и любими марки. Скъпите са си почти вечни.

# 556
Savova - по улиците, в заведенията, на работното място. 😉

# 557

Дам на центъра на Ямбол ще пасва идеално Simple Smile.
Хайде нема нужда. Жената ако иска ще си го носи с анцуга, което е малко по- вероятно, отколкото с посочените тоалети.

# 558
Не нося анцузи, дори вкъщи. Предложените аутфити са много “мои”, с изключение на роклята. Не се харесвам с рокли. Признавам, че преди локдауна ходихме често до Лондон или Уиндзор и с удоволствие се “докарвах”. ММ се дразни, че го карам да се съобразява с мен. Той предпочита далеч по-спортни дрехи, ако сме на разходка.
Съжалявам за развоя на дискусията.

# 559

Дам на центъра на Ямбол ще пасва идеално Simple Smile.
Хайде нема нужда. Жената ако иска ще си го носи с анцуга, което е малко по- вероятно, отколкото с посочените тоалети.
За протокола - живея в провинциален град, където виждам сходни тоалети. Часовникът е по - елегантен и не пасва на "анцуг". Темата е модни консултации, тя попита, аз си изразих мнението как бих го носила. А това, че Вие очевидно страдате от факта, че няма къде да носите подобен тип дрехи не е мой проблем.

# 560
То и за мен са мой стил, даже биха ми седели идеално. Лошото е че нямам такива тоалети Stuck Out Tongue Winking Eye.

Свет7, живея в Лондон и въпреки всичко не виждам такива тоалети по улиците.

# 561
  • София
Аз пък живея в София и ми стига да се разходя 10 мин по Витошка например, за да видя нещо сходно. Широк панталон и риза, широк панталон и пуловер - кое му е толкова рядко срещано при все, че последната година -2 широките панталони са страшно актуални и ги продават във всеки магазин.

# 562
Предполагам че на центъра в София можеш да видиш всичко Simple Smile.
Преди години имах една позната, която обра точките като се появи в парка по къси панталонки и високи токчета и повярвай ми изобщо не беше безвкусно! Просто хората тук са свикнали да се обличат по съвсем друг начин и подобни тоалети по улиците никой не разхожда. Жените които носят такива тоалети не ходят по центъра Simple Smile.

# 563
Дами, я си споделете коледните тоалети.

# 564
Няма банкети тази година и е скучно в темата....
Аз още незнам какво ще обличам. На Бъдни вечер ще сме вкъщи с майка ми и брат ми, а Коледа най-вероятно ще я изкарам с коледната пижама на дивана. Поне няма да кача пак 3 кила.

# 565
Виждам жени в тоалети като 2 и 3 всеки ден и не ПО центъра. Абсолютно ежедневно облекло.

# 566
Дами, я си споделете коледните тоалети.
На Бъдни вечер сме само тримата от нашето семейство. Ще сложа може би, тази рокря-риза с някои обеци в жълто .... или топ в тъмно червена дантела и дънки.

За Коледния обяд у нас, където от години се събираме семейно - ние тримата, с моята и на ММ майки, сестрите на двама ни плюс съпруга на едната и племенника ми, т.е. общо 9 човека, в събота си взех една рокля-пуловер с рисунки в златно. Нея мисля да облека на Коледа:
Скрит текст:
На снимката, току що измъкната от торбата изглежда невзрачно, но всъщност стои добре. Дължината е точно под коляното. Мисля да сложа и грим в бежово-розово-златно. В края на седмицата очаквам да получа Коледния куфар на ЕЛ. Ще обуя и велурени обувки с ток 6-7 см в сходен цвят.
Нова година е времето за приятелите, еххх .... Обикновено пътуваме някъде заедно. Сега отлагаме и ще го мислим в последния момент, че с дечурлигата сме компания 22-ма човека Disappointed Relieved Но, рокля съм взела Joy
. Ще я комбинирам с високи велурени обувки в тъмно розово, дълги обеци, тънък черен колан и грим в розово-лилаво-сребристо с лимитираната Коледна палитра и Метеоритите с цвят шампанско на Герлен.
Не знам в Англия и на Витошка как ще се възприеме, но за обстановката, в която предвиждам да прекарам празниците - Коледа в малък град недалеч от София и Нова година незнайно къде, е ок според мен Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 19:04 от Light Beam

# 567
  • София
Аз нащраках някакви тоалети, обаче 90/ няма да ги облека.

# 568
Вярно е, че в Зап.Европа рядко може да се види жена, облечена в такива аутфити, както им викате. Обличат се небрежно, дори твърде небрежно. Дори да имат финансовата възможност. Много държат обаче да ходят на козметик, и на маникюра. Дори прическите небрежни.
Аз от самото начало, като дойдох тук, бързо възприех небрежния стил. Нагласена се чувствах нелепо.

# 569
Light Beam, откъде е последната рокля? Очите ми останаха в нея.

Бъдни вечер посрещам вкъщи с родителите и брат ми. Никой не се облича официално, всички сме си в домашните дрехи. Днес пообиколих за рокля за Нова Година, но всичко, което ми хареса, ми беше голямо. Ще я посрещаме в домашно обстановка 5-6 човека и хем ми се иска да се поиздокарам, хем знам, че няма да имам никакво желание след като цял ден съм търчала напред-назад да подготвям трапезата. Мразя да посрещам този празник на домашни събирания, пребивам се от работа в кухнята цял ден, но тази година е такава и няма друг вариант.

Общи условия

Активация на акаунт