Модни консултации - 50

• 48 798
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Е по- лесно от връщането на НМ просто няма.

# 616
  • София
Мразя просто. Ако знаеш колко неща съм подарила или изхвърлила от чист мързел. Азрядко купувам дрехи и обувки онлайн и гледам да са познати размери и модели.  Други неща се изкушавам и там е мазало. Връщам само ако е скъпо.

# 617
Мразя просто. Ако знаеш колко неща съм подарила или изхвърлила от чист мързел. Азрядко купувам дрехи и обувки онлайн и гледам да са познати размери и модели.  Други неща се изкушавам и там е мазало. Връщам само ако е скъпо.
Същата работа и при мен Blush Като се замисля, една рокля сменях тази пролет. Но, от магазина бяха объркали номера в пъти и нямаше как, а я исках. Но, аз и във физически магазини не връщам. Пазарувам само от няколко марки и се ориентирам що годе точно.

# 618

Тез нескопосаници коя фирма са?
Хубаво е да се посочва. Да се знаят.
Който не може да прави бизнес, да изпада.

Във фейсбук са с гръмкото име Mistique boutique, имат и сайт. Брат ми се шегува, че били Мистик, понеже материята била мистерия.

# 619
  • София
И аз затова поръчвам от ХМ или Орсе, знам си номера и състава е описан подробно. Само веднъж не си уцелих номера, но го върнах безплатно.
Тези знайни и незнайни бутици, ще ме прощават. Харесах много неща от един сайт - Дизи, обаче не пише материя. Писах им да го пишат, отговорът им беше ако съм си харесала нещо да им пиша, ще ми кажат каква е материята. Как ли пък няма да седна за всяка блуза да ги питам. Загубиха ме като клиент.
А палто за 70лв. е ясно, че няма вълна в състава си, то няма смисъл да с впита изобщо

# 620
Аз не съм държала да е вълна, а да разбера дали е от онези изкуственяци, които наподобяват плюшена играчка. Палтото е 100 лева, но ми хареса самия модел. В Ганг има едно палто с вълна около 100 лева, но е последна бройка и за мен е голямо. Така че за тази цена в момента се намират и палта С вълна, просто са единични бройки, те затова и са на такива цени.

# 621
  • в Кошера
Във фейсбук са с гръмкото име Mistique boutique, имат и сайт. Брат ми се шегува, че били Мистик, понеже материята била мистерия.

Прав е брат ти! Bowtie

Подобни "бутици" са абсолютно нелепи.
(Онлайн) търговец, скаран с правописа, изобщо не може да ме накара да обърна и секунда внимание, каквото и да предлага. Peace

Не е невъзможно да се открие палто с вълна под 100 лв., особено сега, при всякакви промо оферти.
Има и БГ производители, които държат на качество и обслужване. Ето, примерно, Andrews към момента имат палта на приемливи цени. Друг е въпросът кой какво търси, те са по-елегантно ориентирани, за една по-зряла възраст.
Лично аз нямам техни дрехи, далече са от моето виждане, но пък майка ми е супер доволна от съотношението 'цена-качество'.

# 622
Това с номерацията която не съответства, потвърждава теорията ми, че повечето дрехи са от китайски сайтове.

# 623
  • София
По да, аз миналата година си поръчах българско палтонс 80%вълна, за малко над 100лв. Обаче вече ми е тясно, заради пусти карантини и стоене вкъщи. ... И аз съм в търсене, искам класическо черно

# 624
Честно казано малко ме съмнява ако видя вълнено палто за 100 кинта, или може би цените в Бг са такива.
Имам няколко палта от вълна, но всички са с цена над 200 паунда и то по намаленията.
Същи така класическия вълнен плат се протърква ужасно бързо. По- добрия вариант е вълнено което е обработено като кашмирено.

Моя проблем пък е, че покрай бебето няма къде да си нося палтата и постоянно ходя с една парка.

# 625
Ето това исках заради цвета, но за мен е голямо. Бяха много любезни да ми отговорят, че е прав модел, понеже от този стегнат колан не се разбира. Исках нещо непретенциозно и цветно. Някой може да си го познае
https://gang.bg/product/damsko-palto-ot-bukle-v-julto

# 626
  • София
Чудно е палтото. Много ми харесва,ма е и мой размер Simple Smile.

# 627
  • София
Аз днес намерих жестоко палто ВУ, със специален етикет за вълна, повъртях се с него, обаче си викам - къде ще го нося и го оставих.
Розово палто без подплата си взех октомври и съм го сложила 3 пъти.

# 628
Още на снимката си личи, че изработката е много лоша. Криви шевове и раздърпано по реверите и подгъва. И само За сравнение как трябва да седи ревера и подгъва.

# 629
  • София
Дреме ти. Цветът е готин и кройката. Не е дреха за цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт