Модни консултации - 50

• 48 789
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Честно казано малко ме съмнява ако видя вълнено палто за 100 кинта, или може би цените в Бг са такива.
Моя проблем пък е, че покрай бебето няма къде да си нося палтата и постоянно ходя с една парка.
Палтата на Манго са с 80% вълна в повечето случаи и на намаление са по 70-80лв. И са добре изработени. Вълната не е коприна или кашмир все пак. В момента и в ХМ има намалени палта с вълна в състава.

# 646
Обичам хубавите неща, но не винаги инвестирам в такива, защото не знам дали ще лстанат за дълго в предпочитанията ми. Ако видя, че ми харесва и ще го нося, ще си купя по-качествено или от желана марка.
Имам палта и за над 200 паунда, а пук последното ми е от Манго, 80% вълна, топли безобразно, на скромната цена от 40лв на намаление.
Зависи просто кой какъв начин на живот води.
Малко по-малко пухенките с годините започнаха да отпадат от гардероба ми, вече имам само 1, евентуално се оглеждам за втора, но основно движа с палта.
Вероятно като се застоя у дома с деца, ще разширя по-ежедневения гардероб, но към момента съм към по-елегантната страна.

# 647
Днес Масимо Дюти бяха пуснали чудни намаления и си взех пухенка в сиво до над коляното с гъши пух /обожавам/, качулка и естествена рошка на качулката.
Не е оувърсайз, тях не ги обичам, до след няколко часа свършиха.
От тях никога не съм се разочаровала. Не са много скъпи, но материите и кройките ми допадат много и винаги си отговарят на номера. Моделите са изчистени по мой вкус, естествени материи.

Четох за цвета на 2021 - сиво-кафяв или сиво-зелен. Интересно... необичайно е.
https://m.profit.bg/svezho/tova-e-tsvetat-na-2021-godina-snimki-i-video/

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 20:54 от Judy

# 648
Честно казано малко ме съмнява ако видя вълнено палто за 100 кинта, или може би цените в Бг са такива.
Моя проблем пък е, че покрай бебето няма къде да си нося палтата и постоянно ходя с една парка.
Палтата на Манго са с 80% вълна в повечето случаи и на намаление са по 70-80лв. И са добре изработени. Вълната не е коприна или кашмир все пак. В момента и в ХМ има намалени палта с вълна в състава.

Коментирах разните бг “бутици”, а Манго и Зара имат много добри попадения.
Най- хубавото палто което съм имала и обирах комплиментите с него беше от Бенетон. Класическо вталено палто с много дълбока цепка, но за жалост се заваля още след първото носене. Не го върнах защото ужасно ми харесваше и редовно го бръснех, за да отстраня топченцата.

# 649
Не знам каква култура на пазаруване трябва да има човек, обаче гаранция вече няма никъде.
Неотдавна тук търсих съвет за бели кецове,  по време на намаленията открих едни Найкове от Дайхман, които се оказаха страхотни, но ми бяха малки. Естествена кожа, снежнобели, меки и удобни.
Месец по - късно поръчах същия модел с половин номер по- голям от Фешън дейс.
Вярвайте ми, наглед си приличат, но тези са от изкуствена кожа/ въпреки че друго пише в описанието/, жълтееща кожа и направо жълта подметка, твърди и дървени, все едно ги е пекло слънцето години на някоя витрина.
Идея нямам как е възможна такава голяма разлика.
Същото ми се случи и с Манго- един и същи модел, в единия цвят дънки се побирам в два размера по- малко от другия .

Поръчахме с ММ маратонки от фешън дейс. Моите са супер, на ММ найковете бяха ужасни. Дървени, твърди, умалени а подметката беше твърда, като нискокачествена пластмаса(не знам как да я опиша). Върна ги и си хареса други от спорт депо, сайта. Пристигна нещо отново незадоволително, върна ги в реален магазин. Там и двата поръчани по интернет модели бяха с коренно различно качество, но избра трети все пак.
Мисълта ми е, че при поръчка от интернет има риск да дойде някакво менте, явно. Не винаги, но се случва.

# 650
Не бих купила маратонки по нета от бг сайт, тъй като се съмнявам че ще получа оригинални такива. Миналото лято прескочих до слънчев бряг и бях шокирана как на всякъде се продаваха ментета на маркови маратонки.

# 651
Е, ние не поръчваме от Слънчев бряг в България. Има си сайтове и си получаваме И в България оригинални продукти. Даже са на доста по-ниски цени в сравнение с "белите" страни. Simple Smile

# 652
Със сигурност има оригинални в оторизираните магазини Simple Smile. За цените може да поспорим и може да сравним.

# 653
Вероятно има, нямам широко наблюдение, но когато реша да купувам като цъкна сърч и ми става лошо като ми наизлязат едни цени в паунди и долари. Аз пазарувам само от България. Досега ментета не съм получавала или поне не съм разбрала. От маратонки, сникърси, спортни обувки пазарувани тук нямам оплаквания за оригиналност. А и в крайна сметка вече всичко се прави в Китай. И се насочва към различни пазари, което определя и цената. Simple Smile

# 654
  • Варна
И ако може някой да удари едно рамо как се казват тези палта да ги търся из гугъл
Скрит текст:
Тук подобно,но двуредно https://www.nextdirect.com/bg/en/style/st682301/247061#247061

# 655
Вероятно има, нямам широко наблюдение, но когато реша да купувам като цъкна сърч и ми става лошо като ми наизлязат едни цени в паунди и долари. Аз пазарувам само от България. Досега ментета не съм получавала или поне не съм разбрала. От маратонки, сникърси, спортни обувки пазарувани тук нямам оплаквания за оригиналност. А и в крайна сметка вече всичко се прави в Китай. И се насочва към различни пазари, което определя и цената. Simple Smile
Да произвежда се в Китай но по поръчка на някой и под техния надзор. Отделно всеки поръчител има различни изисквания и ако примерно Найк ще иска от тях отлично качество, то други марки не държат на отличното качество.

# 656
  • Mediterraneo
Аз под култура на пазаруване визирам например следното- моя приятелка казва, че си е купила оригинален пуловер на Бос, за 40 евро от някаква страница във ФБ и  Nike Air force 1 за 50. Знаейки цените на съответните продукти, не бих и допуснала, че си е купила оригинални продукти, колкото и да е доволна тя от покупката си. Най- малкото, винаги сравнявам цените в различните магазини, включително оригиналните сайтове на марката.
И изобщо не говоря за това кой какви пари харчи, напротив- аз пазарувам предимно на намаления, не робувам на етикети и марки, просто държа да купя това, което е описано като състав, материя, цвят и размер.

# 657
Здравейте! Не знам дали въпросът ми е за тук,но много ще де радвам ако можете да ми отговорите. Дали обувките на Масимо Дюти си отговарят на номерата или са умалени? Конкретно се колебая между 39 и 40 номер.  Благодаря!

# 658
По-скоро си отговарят. Аз съм между 40 и 41 и ако ще ти е ориентир, от тях си купувам 40, а от Зара и Манго съм по-скоро 41...Мисля, че само на Gianni все още съм 39 (ако не са ги умалили и тях😆, както ми се струва, че стана с Манго последните години)

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 03:23 от tuali

# 659
По-скоро си отговарят. Аз съм между 40 и 41 и ако ще ти е ориентир от тях си купувам 40, а от Зара и Манго съм по-скоро 41...
[/quote 
Благодаря ! А случайно да имаш обувки от H&M?

Общи условия

Активация на акаунт