Модни консултации - 50

• 48 437
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Това палто: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0903473001.html или това: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0882992001.html
Това с колана дали има някакво закопчаване или само с колана се връзва?
Манго имат близо 50 % намаление в момента. Има и палта. Аз много исках това, но го имаше в зелено. Вече е изчерпано, но това е налично.
https://shop.mango.com/bg-en/women/coats-coats/wool-double-breas … oat_77029606.html

# 691
  • Sofia
Дидка, имам второто. Много е хубаво и много топли. Има копчета в средата. Горе при шията е отворено, но с шал или брошка е перфектно.

# 692
Дидка, аз имам второто в тъмно червено, а дъщеря ми в черно. Има копчета тип тик-так, горе е с отворен ревер. Тежко е, топли повече отколкото изглежда. Simple Smile Първото показано от теб ми харесва, но си е тъничко, като сако по-скоро.

# 693
  • Sofia
Да, тежко е. Това май му е кусурът. Обаче не спирам да го нося втора зима.

# 694
  • София
Благодаря, мисля да го поръчам. Чудя се дали има шанс да го намалят след Коледа, но то пък моят размер сигурно ще свърши за секунди.
В Манго има подобно с повечко вълна, обаче няма моят размер.

# 695
  • Sofia
Ще го намалят със сигурност. Не съм го купувала на редовна цена. Мисля, че към 70 лв. го взех. Дали не беше и по-малко. Много ми харесва това в бордо, но си взех едно от Манго, подобно и като цвят, което ми е малко. И чакам сега да го продам или да отслабна.

# 696
Бенетон имат подобно с колан.

# 697
И аз съм за вторто палто,заради качулката. Винаги искам връхната дреха да има качулка. А и модела е по-небрежен и това е + за мен. Ако се търси елегантна дреха-тогава първото. И двата модела имат място в гардероба (ако в него има място..) Simple Smile

# 698
  • София
И намен второто ми харесва повече. Колкото повече остарявам, толкова по-малко ми се носят костюми, сака, строги палта Simple Smile.

# 699
Как ви се струва този панталон?

Искам да го нося със спортни обувки най-вече!

# 700
Първото палто за мен!
По-елегантната връхна дреха носи без проблем и много кежуал стил дрехи тип скъсани дънки и кубинки, но обратното по-често не се получава.

Имам 3 палта от Манго - доста доволна съм, на намаление си заслужават според мен.

# 701
  • в Кошера
Sissy, лъска ми в повече, а и еко кожата изглежда тънка, което е предпоставка за трудна поддръжка (намачкване, проблем с прането и съхненето), както и за бързо износване. Peace

По-елегантната връхна дреха носи без проблем и много кежуал стил дрехи тип скъсани дънки и кубинки, но обратното по-често не се получава.

Абсолютно! Peace

# 702
Докато сте на палта, това видяхте ли го? Heart Eyes
https://www.facebook.com/sedgwick.shop/posts/3509864115725786
280 лв в 36 EU размер

# 703
Здравейте, от много много време не съм писала в тази тема, но от две седмици мисля една чанта и реших да се допитам Simple Smile Харесва ми моделът, закопчалката ми се струва стабилна, размерът е хубав, защото не е от най- малките и ще побира основните неща и е дооста намалена. Това което ме притеснява е цветът, по- наситено розово е, от колкото ми се иска и златистото ми се струва ярко. Искаше ми се бежова, но никъде не намирам в този размер, да не говорим за цената. Та според вас много ли е ангажираща и ще може ли да се комбинира лесно лятото?

# 704
Здравейте, от много много време не съм писала в тази тема, но от две седмици мисля една чанта и реших да се допитам Simple Smile Харесва ми моделът, закопчалката ми се струва стабилна, размерът е хубав, защото не е от най- малките и ще побира основните неща и е дооста намалена. Това което ме притеснява е цветът, по- наситено розово е, от колкото ми се иска и златистото ми се струва ярко. Искаше ми се бежова, но никъде не намирам в този размер, да не говорим за цената. Та според вас много ли е ангажираща и ще може ли да се комбинира лесно лятото?

Аз никога не бих нарекла тази чанта розова, особено пък наситено розова, бих я нарекла пудра. И златните елементи не ги виждам много златни, но може и от дисплея ми да е. Според мен е лесно съчетаема с всякакво облекло, включително и с дънки.

Общи условия

Активация на акаунт