Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 761
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
  • софия
Joy
Това пък за първи път го чувам.
Накарахте ме да чукна "sanaka" в Гугъл и сума ти резултати ми излязоха. Пък аз си мислих, че името ми е свръх оригинално, защото е съставно от имената на децата. Laughing
Пък то какво излезе Simple Smile Децата ти се оказаха още по-оригинални Simple Smile щото виж какви неща са кръстени на тях Simple Smile

# 106
  • София
Дете на 15ти ден след положителен PCR според мен ще е един от най-безопасните играчи в класната стая. Повече бих се притеснявала за тези, на които никой не е правил тест и се връщат на училище като им намалее кашлицата. А те са мнозинство според мен.
E точно в нашето училище и такива ли има? Моите впечатления са, че всички хремави ги спират и ги държат дълго или ги тестват преди да се върнат на училище. Поне в класовете на децата постоянно тече такава дискусия в групите за комуникация. И аз тествах моето дете, когато беше хремаво, за да го върна в клас

Скрит текст:
Санака, родена си от съзнанието на божество и мисията ти е да си учител Simple Smile. Няма какво да се мръщиш на ДО-то Simple Smile

The Kumaras are four sages (rishis) who roam the universe as children from the Puranic texts of Hinduism,[1][2] generally named Sanaka, Sanatana, Sanandana, and Sanatkumara. They are described as the first mind-born creations and sons of the creator-god Brahma. Born from Brahma's mind, the four Kumaras undertook lifelong vows of celibacy (brahmacharya) against the wishes of their father. They are said to wander throughout the materialistic and spiritualistic universe without any desire but with purpose to teach.[1] All four brothers studied Vedas from their childhood, and always travelled together.[3]

# 107
  • София
Аш, има. И в двете крайности родители има, да не навлизам в подробности.

# 108
  • София
Е то така вярно няма как да се ограничи заразата. При децата симптомите понякога са само хрема и ден-два температура. И после що се чудим, че цялото училище пламнало. Или да измислят по-адекватни мерки, или да минаваме на ДО и т'ва е! Не знам четат ли тук .....................

# 109
Аш, те минаха от 5ти до 7ми клас.
При 4ти клас чувам, че много родители са подали за самостоятелно ОЕСР.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:32 от Дъждец

# 110
  • София
Кога са минали 5-7 клас, Дъждец?

# 111
Във вторник, демек вчера.
 В неделя пуснаха анкета кой какво иска. Събраха по 10 деца от два класа за присъствено и вечерта в понеделник писаха, че има още случаи и минават ДО. Явно се опитват да угодят на всички, но няма достатъчно учители, знам ли.
Това не оправдава другото, за което писах, защото там беше просто нежелание.

# 112
  • София
Анкета? Алоу, а за малките защо никой не пита Rage  Rage  !!!!

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:43 от Аш

# 113
  • София
Ами то вече какво да ви питат. Явно ще си минете на ДО карантинирани....

# 114
Явно искат да задържат малките възможно най-много, защото  няма кой да ги гледа.
Ако е била с маска, май класът не го карантинират или за малките не важеше това?

# 115
  • София
Ами то вече какво да ви питат. Явно ще си минете на ДО карантинирани....
С три съм, Печалова - с три Simple Smile

Явно искат да задържат малките възможно най-много, защото  няма кой да ги гледа.
Ако е била с маска, май класът не го карантинират или за малките не важеше това?
не важи за начален образователен етап

# 116
Аш, вие не бяхте ли доскоро в карантина? Сега пак ли ще ви карантинират?

# 117
  • София
ПУК-ът беше карантина преди около две седмици. Щерката - официално от днес. Щерковците продължават да ходят на училище. Спрях ги за ден-два - изядоха ме всички около мен.

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 15:50 от Аш

# 118
  • София
Във вторник, демек вчера.
 В неделя пуснаха анкета кой какво иска. Събраха по 10 деца от два класа за присъствено и вечерта в понеделник писаха, че има още случаи и минават ДО. Явно се опитват да угодят на всички, но няма достатъчно учители, знам ли.
Това не оправдава другото, за което писах, защото там беше просто нежелание.
Анкетата пуснаха и в четвърти клас. Тези, които избраха присъствено, са присъствено, а тези, които избраха онлайн - са онлайн. Тази седмица бяха точно 50/50. Сега пуснаха анкета и за следващата седмица. Няма индивидуално избрали ОЕСР в четвърти клас.

# 119
Нали и аз това съм писала, че доста хора от 4ти клас са избрали ОЕСР.
Под самостоятелно ОЕСР имам предвид, че не целия клас е на ДО, а отделни деца.

Общи условия

Активация на акаунт