Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 940
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
  • София
6-ти и 7-ми клас официално са ДО в София от петък (плюс гимназистите).

# 121
Точно и за влизам това да пиша....  6-12 клас - ДО.

# 122
  • София
Нали и аз това съм писала, че доста хора от 4ти клас са избрали ОЕСР.
Под самостоятелно ОЕСР имам предвид, че не целия клас е на ДО, а отделни деца.
А, аз те разбрах, че имаш предвид, че са подали заявления по предвидения в закона ред. А всъщност анкетата беше от 4-ти до 7-ми клас. Сега децата са в смесени групи от по два класа - както тези онлайн, така и присъствените.

# 123
  • София
Лелеее, не знаех в какви сложни организации и комбинации са се вкарали в нашето училище. Ох, горките хора, ръководство, учители. Егати и кошмарната ситуация Sad То виждам, че и в начален курс има двама болни класни ръководители, да му се не знае и чумната ситуация с тази ни скапана държава...

# 124
  • София
Да, опитват се да отговорят на всички желания, а имаме вече над 20 болни учители. Disappointed

# 125
  • софия
Много бееее Sad
Иначе беаво на училището! Явно работвт наистина добре и си следват прогрсмата и обема работа подледователно. Иначе не си представям как е възможно сливането на няколко класа. Нали като ги слееш трябва дс са на една летва за дс върви рсботата. Браво просто!

# 126
Да, опитват се да отговорят на всички желания, а имаме вече над 20 болни учители. Disappointed
Ужас. Дано всички да оздравеят и да няма повече.
Според мен трябва да се пусне цялото училище ДО именно заради учителите. При нас само 5 деца са ДО. Докато в другия клас само толкова са присъствено. Двете групи вървят по различни програми и оказва се по някои предмети с различно темпо. И е хаос.

# 127
  • в страната на чудесата
Е много се изнервих.
Значи все пак спираме децата, а алибеговците не.
Учителите ги страх?!?
Сега, да ви споделя (понеже и без това работя по 15 часа благотворителност седмици вече) - ще сменя амплоато. Ще стана кръчмарка. Ще пращам уиски по вайбър Simple Smile и ще успокоявам страховете на хората.
Ще взема заем. Ако се проваля след 10 години ще ми го опростят.
Само ще почакам малко да видя как ще са имотите. Дали ще паднат?
Как мислите...

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 18:34 от Leika_moja

# 128
Фенси, вие не сте ли пети клас? Съвсем се обърках. Не трябва ли да сте ДО всички? Или от шести нагоре са всички?

# 129
Фенси, вие не сте ли пети клас? Съвсем се обърках. Не трябва ли да сте ДО всички? Или от шести нагоре са всички?

5-ти и не е задържително ДО.

# 130
  • софия
Скрит текст:
Е много се изнервих.
Значи все пак спираме децата, а алибеговците не.
Учителите ги страх?!?
Сега, да ви споделя (понеже и без това работя по 15 часа благотворителност седмици вече) - ще сменя амплоато. Ще стана кръчмарка. Ще пращам уиски по вайбър Simple Smile и ще успокоявам страховете на хората.
Ще взема заем. Ако се проваля след 10 години ще ми го опростят.
Само ще почакам малко да видя как ще са имотите. Дали ще паднат?
Как мислите...
ъъъъъъъ......едно малко и две като на оная маса

Дръж фронта, ей! ако с нещо можем да помагаме, казвай!

# 131
  • София
Лейка, безумна е ситуацията. И не са само алибеговците, ами и всякакви сбирки, тържества, панаири и събори, някои от които, провеждани с официалното одобрение на държавата/общините. Но осъзнавам, че това им е била идеята. Хората сами да се изпокрият, ако ще се изпокриват.  Пък образование, здравеопазване... Като се замисля и досега приоритетите  на управляващите бяха ясни, защо решихме, че пандемията ще ги промени? Ей това, най-много ме вбесява.

# 132
  • София
Последно не разбрах - с тази заповед петокласниците в София ще учат ли дистанционно?

https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/ot-chetvrtk-12-n … se-vvezhdat-dopl/

# 133
Последно не разбрах - с тази заповед петокласниците в София ще учат ли дистанционно?

https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/ot-chetvrtk-12-n … se-vvezhdat-dopl/
Това дойдох да питам и аз....и може ли да е от сега за утре.....абе омръзна ми от простотии.

# 134
Утре са на училище.... Чака се заповед на министъра на образованието.... Просто ще се изпонаръзгармя с една гаубица

Общи условия

Активация на акаунт