Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 824
  • 757
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Чоки беше филм, да. Някакво извънземно беше. А Кики беше полтъргайст и тропаше по масата Joy

# 436
Ох, и Кашпировски имаше. Зала 1 на НДК беше фул.

# 437
  • София
И аз заспах пред телевизора, докато Кашпировски ни хипнотизираше през екрана. Тъкмо бях родила щерката,  редовна студентка трети курс, каталясала от умора вечер Simple Smile.

# 438
  • софия
Чоки беше филм, да. Някакво извънземно беше. А Кики беше полтъргайст и тропаше по масата Joy
тъй де, за това тропащото говоря..
ама може ли национална телевизия така да закопава народа... То бива бива сензации

ееее, признайте си, че едната чаша вода повече горчеше от другата  JoyJoyJoy
хахахахахахахха

# 439
  • София
Чоки: http://chitanka.info/search?q=%D1%87%D0%BE%D0%BA%D0%B8

Наистина ли никога не сте общували с духове Disappointed

# 440
Цялата тази седмица беше петък, нали?

# 441
Наистина ли никога не сте общували с духове Disappointed
Дама Пика, брои ли се?
Между другото децата в САЩ, викат Блъди Мери? Че и страх., не искаше моето да спи само заради този коктейл.

# 442
  • софия
Цялата тази седмица беше петък, нали?
абе опитаха се да ме поправят в понеделник, че не било петък...А ти даже си по-прав от мен.

Аш, какво друго да прави човек по лагери. И Дама Пика - редовно дезодоранта на някой заминаваше... Също и на който си друг искаш викахме духа ...Така установихме че Левски е роднина на една Искра....
Ех какви хубави времена...Нищо не знаят днешните младежи.  А с тоя коронавирус утрешните младежи пък няма да знаят какво е лагер

# 443
  • София
Де да знам. Като гледам как по училищата хич не им се кротва на много от родителите, хич няма да се учудя ако утре ни пратят оферта за някой лагер Simple Smile

# 444
Ако трябва да съм честна, пращам веднагически детето на лагер. Няколко дни на ДО, и съм съгласна да го пратя където и да е.

# 445
  • София
Аз имам нова конспирация от тия дни - зелените организации са пуснали вируса, за да спрат пътуванията по света и да се изчисти.
Само дето са пропуснали ефекта на всички еднократни маски, ръкавици и други подобни, които ще залеят земята.

Аз за легализацията на марихуаната имам някои притеснения от гледна точка на липсата на всякакъв контрол в милата родина. Но винаги съм недоумявала защо проституцията не е узаконена. Хем ще влиза приход в хазната, хем ще има регулация и задължителни медицински прегледи. Тоя псевдоморализъм не го разбирам.

# 446
Освен Кики и Дама Пика навремето си разправяхме и страшни истории за Черния нокът и Черната ръка, които излизали от радиото, докато две дечица били сами вкъщи. После техните се прибрали, чули кап-кап от килера и ги видели там убити, а кръвта им изтичала.

За легализацията на марихуаната и аз си мисля дали ще има контрол у нас.
На мен ми препоръчаха от няколко места да пробвам CBD oil за мигрената на дъщеря ми, ама не ми стиска.

# 447
  • София
Ама то е пречистено, т.е. няма го халюциногена в него, само полезното. Подкрепям, че помага, доста народ покрай мен го ползва.

# 448
  • софия
я разкажете за това олио...Много моля!

# 449
Рейни, а за какво го пият?
Амели, съдържа канабидиол, което е една от многото съставки на марихуаната, но няма психотропни свойства.
Легално е и се продава свободно.
Четох разни проучвания, но не можах да си съставя мнение помага ли.

Общи условия

Активация на акаунт