Образователен Говорилник - тема 9. Дзънннн!

• 18 729
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • в страната на чудесата
Бива.
Черпя те от моето Simple Smile
Нали знаете определението за алкохолик? Онзи, който пие повече от своя доктор Simple Smile

Скрит текст:
Не пий мляко, сирене и калций с таблетката (+\- 1 час)

# 631
  • София
Лейка, не - аз ще те черпя.
Скрит текст:
Днес забравих да го изпия (а трябваше в 10 сутринта). Благодаря за подсещането Disappointed

Special thanks to the Doctor Gift Heart

# 632
  • София
И аз така забрайх преди две седмици сутрешното от същото, ма сичко си беше наред после.

Разлигавкали сте се, гледам, т.е. темата влиза в лустро и следва призива на Амели (с която се надявам утре да обядвам и да продължим лигните лайв, нали, мари?)

Я, да ви питам как съчетавате за по-малките, 1-4 клас, самотното ДО с контакти със себеподобни при локдаун и разум, който диктува, че нали трябва се вардим? Щот не може да го оставя ежедневно само с родителите си да общува, ще го увредим горкото и някак не успявам да намеря къде е балансът в това да го срещам с приятелчета и да вардя рисковите ми близки Head Band

# 633
  • в страната на чудесата
Еми ние нашТо го увредихме вече през пролетта и сега не му прави впечатление.
Ние виждаме всички, които искат да ни видят навън. Няма много желаещи де, но в неделя бяхме с любими хора на една близка ливада. Това, защото всъщност ние сме най-рискови да донесем вирОса.
Сега се опитвам да намеря къде съм пъхнала едни рибарски столчета с три крака, та на следващата ливадка да поседнем.
Моля ви витошки, припомнете къде може да се ходи на равнинен терен разходка от около час и нещо. Последният път съм ходила на Витоша в миналия ми живот...

# 634
  • София
Еми ние нашТо го увредихме вече през пролетта и сега не му прави впечатление.
Ние виждаме всички, които искат да ни видят навън. Няма много желаещи де, но в неделя бяхме с любими хора на една близка ливада. Това, защото всъщност ние сме най-рискови да донесем вирОса.
Сега се опитвам да намеря къде съм пъхнала едни рибарски столчета с три крака, та на следващата ливадка да поседнем.
Моля ви витошки, припомнете къде може да се ходи на равнинен терен разходка от около час и нещо. Последният път съм ходила на Витоша в миналия ми живот...

Качваш се на Алеко и тръгваш в посока Железница. Вървиш докато пътят започне да слиза надолу. Спираш и се връщаш. Ако не е минал един час, повтаряш упражнението.

Скрит текст:
Сори за изказа, ама пиша едно друго уъркфлоу в момента и яко съм им набрала на програмистите Triumph

# 635
Аха, любимият ми маршрут.

Тръгваш от вас, отиваш на Коледното нещо, купуваш вюрстчета и джолан и ги носиш вкъщи. Само гламавите маат на Алеко в това време.

# 636
  • в страната на чудесата
как ще стигна до алеко????
има предвид нещо лежерно, не ми се ходи в парка. примерно някаква пътечка около манастира, или нещо от тоя род.
Аз ако отида до алеко, ще трябва да остана поне седмица. Има ли хотел още?

# 637
Лейка, пътека, до която се стига без кола ли?
Пътеката Бистрица-Железница е равна, но дотам трябва с кола. Завива се вдясно след Тмаркета на центъра и паркирате след минералната вода.
Пътеката на здравето от Банкя https://svetogled.com/pytekata-na-zdraveto-bankq/
Асфалтовата пътека около Панчаревското езеро. Тръгва се вляво след паркинга.
Кратко и не много стръмно е почивна база Копитото-хижа Камендел. Има чакъл, камъни по пътеката. Лек наклон.
Леко стръмно е до Лозенския манастир (без качване до вр. Половрак)
https://drumivdumi.com/лозенски-манастир-и-връх-половрак/
За Алеко и Копитото трябва да минете през КПП-то преди 11ч с колата, ако става въпрос за събота и неделя.

# 638
  • София
До Алеко - с кола, да.

Друг вариант - от края на Банкя до Дивотинския манастир и обратно Simple Smile

# 639
  • София
Над Бистрица пътека Галунка: https://svetogled.com/galunka-bistrica-jeleznica-vitosha-s-deca/

Молба към всички юристи в темата (понеже съм изпаднала в сериозен правен спор), моля да ми постнете линкове към решения заповеди, с които се разрешава на училищата сами да решават да минават (вкл. целите) на дистанционно. Аз споря, че по РД 3158/11.11.2020 условията не са училището да отговаря на условията с "и" (т.е. на много условия да са спазени едновременно), а  с  "или".

# 640

Дайте ми съвет за органик ароматизатор за офис, нещо свежо, морско...
Аз съм с дифузер и етерични масла

# 641
Алтернативно или кумулативно Ми дай тая заповед да я видя макар че Санака е много по добра от мен и нямам препинателни знаци на тъпия айпад на жена ми😀

# 642
  • София
zap3158-distancionno-12112020.pdf

Мислеща като програмист: "или" =  "алтернативно" на ваш език Simple Smile

# 643
  • в страната на чудесата

Дайте ми съвет за органик ароматизатор за офис, нещо свежо, морско...
Аз съм с дифузер и етерични масла
е дай линк де Simple Smile

Много благодаря за идеите. Ще разказвам ако ми се получи.
Трябва да изкарам мъжете от седенето.

# 644
Процента 100 Шарки

Лейче да си седят

Общи условия

Активация на акаунт