пиете ли кафе по време на бременност ?

• 5 861
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Пиех кафе с мляко, но не всеки ден някак си след като спрях цигарите като разбрах че съм бременна, не ми вървеше кафето много :д за закуска предимно ядох принцеси, макарони или кисело мляко с банан, овесени ядки и чия.

# 46
  • au bout du monde
Пиех по едно безкофеиново с бадемово мляко. Понякога пропусках, защото не ми се пиеше.

# 47
Пиех кафе и по време на бременността, и по време на кърменето. Даже в началото на бременността лекарят ми беше забранил да го спирам, и изобщо каквато и да е промяна на ежедневието. До раждането бях с ниско кръвно.

# 48
Лекарката ми разреши по 1-2 кафета на ден. Аз пия по 1, преди да забременея пак пиех само по 1 на ден. На мен ми помага за перисталтиката Simple Smile Някои дни забравях за кафето и получавах супер главоболие

# 49
Не можех да се събуждам без чаша кафе с мляко. Откакто разбрах, че съм бременна, ми стана някак съвестно и от веднъж спрях кафето

# 50
Пия разтворимо нескафе. 1 чаша на ден. В момента съм бременна 30 седмица.

# 51
  • варна
Като разбрах , че съм бременна си пиех кафе, но почна да ми става гадно от него и го спрях.Но за сметка на това си позволявам по една чаша кола
Закусвам овесени ядки с прясно мляко и отделно задължително някакъв колбас луда работа

# 52
В 21 седмица съм и спокойно си пия по 1 каже с мляко на ден. Лекарите принципно казват, че не е противопоказано 1-2 на ден.

# 53
Закусвах като преди, ккто и сега, закуски нещо тестяно, плодове или мюсли с мляко, нещо от този тип.Пиех кафе, но чак след 4ти или 5 месец започнах, бях го спряла.Пиех с повече мляко и кофеиново, нячах проблеми, понякога пиех и чисто.Ходех на ЖК след кафето и кръвното ми бе ок.

Общи условия

Активация на акаунт