Отговори
# 105
Здравейте гугутки,
аз днес цял ден вися и гледам как се монтира кухня. Първо - бях я поръчала с мивка, но мивка нямаше - хайде купувахме мивка. После има механизъм за сушене на чинии над мивката- механизма го няма... Абе много ми беше весело. Едва преди половин час се връщам, но монтажниците и утре ще сглабят... Чак не ми се мисли. Утре обаче освен кухнята ще има и спалня и гардероб. Надявам се те по-лесно да се сглабят. Praynig
Като чета Ma4o и Херка си мисля, че и аз съм от отбора на големите бебчета. Баба ми е родила баща ми 5.100 а леля ми е била 5.500, мъжо е висок само 1.98 , родил се е 5.000 и само се моля бебчето да е под 4 кг.
И понеже цяяял ден сте писали а аз имам 5 мин. да напиша нещо, първо ще ви изчета а после ще пиша.
 hahaha

# 106
Здравейте,мами!
 До преди малко се разхождахме навън,мале как се уморих,накрая приседнах малко преди да стигнем до нас,че просто не можех повече...странно,има дни ,когато кипя от енергия,и други-като днес,направо съм като разглобена...Ама кво се оплаквам,сигурно всички сте така...
Имате ли обострено обоняние сега,накрая? На мен непрестанно ми мирише на нещо,ама обикновено не на хубаво:(( А в същото време мъжа ми казва,че не му мирише...Явно само на мен...
 Качих малко придобивки,всъщност хич не са малко. Вчера наизвадих всичко и снимах ли,снимах. Та като гледах "придобивките" и ми стана едно такова...хубаво...като си представя как след месец-два/някои и по-скоро/,живот и здраве, ще гледаме снимки на нашите бебчета,облечени в тия дрешки...
 А варненските мами срещнахте ли се??? Нещо снимки не видяхме,я се стегнете!
 Мира,радвам се,че доцентката те е успокоила. Преди 6г. една приятелка/много слаба/ беше бременна и до последно почти не и личеше ако е с по-широки дрехи,и всички я плашеха,че бебето е супер дребно,хипотрофично и какви ли не други глупости,накрая роди бебе над 3 кг,напълно доносено и много хубаво:) Къде го беше побрала никой не разбра...
 Добре дошла на новата мама shelmi ! Успех на финалната права:)
 Ангелина,направо ти съчувствам за това,което ти причиняват...Дано по-бързо свърши всичко и скоро гушнеш това така чакано от всички ни бебче, че сигурно си вече кълбо от нерви...
 Оска,като ти гледам лентичката и че ти остават само 15 дни до термин,и направо изтръпвам колко скоро е това...
Хайде приятен уикенд на всички!

# 107
  • във фурната
Здравейте,момичета Hug
Станала съм в 4 ч.Нещо напоследък не мога да спя.Все за глупости си мисля.Вече съм в 37 г.с.,а татито ще заминава другата седм.в командировка за една седмица и ние с баткото ще сме сами.Дано не ми се случи случка,че ще трябва да по спешност да викам свекървата.
За доц.Томова-наистина е мн.добра.Ние миналата седмица водихме баткото при нея,че GP-то му беше открила аритмия и тя като погледна кардиограмата,каза че е дихателна аритмия,което е нормално за детската възраст и ще отшуми като порастне.Много мила жена.
Хайде,лек ден от мен!Аз отивам обратно в леглото-дано ме хване дрямката  bouquet

# 108
Добре дошла, Шелми!  bouquet
Антоана и аз като теб ставам рано.Вече втора сутрин точно в6,00 часа, нито по-рано, нито по-късно. Rolling EyesАз "глупости" не си мисля , както си написала, но ги сънувам. CrazyЩе ти стискам палци да остискаш докато се върне мъжа ти. Praynig
Като станах рано направих закуска на мойто мъжле и скоро ще го събуждам, че имаме да излизаме и още куп други неща, които трябва да се свършат.
Хубав ден, маминки!  bouquet

# 109
  • Откъм Варната
Добро утро раннобудни мами, и аз днеска пак в 6 се ококорих, сега правя "вечерята" на мойто мъжле и го чакам да се прибере от работа, и после май като си легне и аз ще полегна че нещо ми се доспа пак

Лек ден от мен Wink

# 110
Здравейте момичета!
Шелми, добре дошла и леко добременяване!   bouquet
И аз се будя рано - около 6.30-7, ама това е защото татито става за работа. После докато се поизтегна и надигна от леглото - то е станало 8-8.30.
Току що закусих и направо ме е срам какво прасенце съм - ометох всичко, което видях.
Кики Ники, и аз съм чувствителна към миризми и напоследък от време на време ми се гади - като в първите месеци.
Някоя знае ли дали утре "Пакостник" работи? Татито днес ми върза тенекия за обикалянето по магазините и ми се искаше утре да го помъкна натам.
Сега отивам още малко да си полежа и после за подарък - днес мойто майче има имен ден, за което ви черпя  cook beer .
Лек ден и много  Hug на тумбаците!

# 111
Добро утро мамчета:-)
Сутринта изчетох какво сте написали, после закусихме и сега сядам да драсна два реда преди да идем на училище "Мама"
Добре дошли на новите майчета Grinning
Евелинка, честита количка, да си я ползвате със здраве. Ние също ходихме до там и харесхме количките (полски са- както и МАГ-а, но в сгънато състояние ни се виждат обемни). Тези на Чиполино се сгъват като чадър, но пък са произведени в Китай. А другите, които харесахме са на КАМ и са доста скъпи (все пак кола ли ще купуваме или количка Wink
Ники   и аз съм така с миризмите, явно си е в реда на нещата........
Много съм изненадана, че на повечето от вас им казват как бебоците им са станали мнооооого големи. Нали при измерването може да даде отклонение около 500гр., а това за едно бебче е към 1/5.. Rolling Eyes
Важното е да са живи и здрави, пък като са и големи ще си спестим от отглеждането smile3503
Хайде приятно изкарване на почивните дни и  Hug по тумбаците

# 112
Е, здравейте и от мен
Без малко да се обебя в четвъртък,ей сега ме изписаха от клиниката.
На работа ме хванаха контракции ,болки ниско долу и се схванах от кръста надолу стана ми едно топло .
Закараха ме лекарите бяха в операции сестрите се шашнаха ,аз им викам споко ни тапа е падала ни води са текли.Сложиха ме на тонове -контракциите чести и силни ,бебчо добре туп-туп-туп.Чувам сестрите -тя май довечера ще е готова -панирах се ,а се пиша смела.Като излезе доки ме прегледа вътрешно-почти напълно скъсена шийка и 1см. разкритие, но вика ще се опитаме да задържим още време бебчо вътре.Приеха ме и се почна -системи ,инжекции,Генипрали Магнеричи и т.н.-ударни дози.Биха ми и от тези инжекции за белия дроб на бебчо като на Бубето .Положението се поуспокои и ей ме на у дома.
Оставих си даже всички изследвания там ,много съм дово
лна от вниманието на всички -лекари,сестри и санитарни.Според моя лекар събитието ще се случи от 7 до 10 дена.Говорих с други раждали и се навих за епидурална упойка.
Влизам си и сядам да чета за първото ни октомврийче на Ангелина, а то се спотайвало още в коремчето и -още по-добре !
Прочетох ви на бързо и видях ,че на НЕСА са и са случили хубави неща-честито и evelinar си има вече количка та честито и на нея.
shelmi добре дошла при нас!  bouquet
Това от мен  целувки на всички!

# 113
ЕХОООООО,ЗДРАВЕЙТЕ ДЕБЕЛАНКИ Party май всички сме зле със съня,Но мисля че има защо Crazy За миризмите имах скоро един период където повръщах както в началото,много миризми ми пречиха и най вече готвено не можех да понасям,мъжо само тичаше с някой парфюм около мен Joy но това нещо ми беше около 2 седмици и всичко мина.Вчера една приятелка ми каза да не си помислям да слагам епидурална упойка,защото тя се е побъркала от главоболие 5 дена,разказа ми че по време на раждането е страхотно,Но после....било по добре да си изтърпя болката Sick Тя роди преди 2 седмици едно невероятно красиво момиченце Heart Eyes Ох вече и аз нямам никакво търпение,хайде да идва това раждане и да си отива Whistling Това е за сега от мен,дано не съм ви натоварила   bouquet

# 114
илянче- ще ми разкажеш ли какво са ти казали за епидуралната,че на мен само там ми е акъла

# 115
gudza Явно при всеки последствията са различни ,аз с кого съм говорила при никой е нямало такъв остатъчен ефект.Всеки по различен начин възприема упойките .А относно главоболието мисля ,че така или иначе ще си го имаме от недоспиването.

# 116
Благодаря на всички жас момичета за топли

# 117
Добър ден и от мен!!! Grinning
Ех,Илияна,с теб май ще се надпреварваме,а накрая някой друг ще ни изненада първи  с най-хубавата вест!!  Grinning
При мен положението е същото. Вчера следобед контракциите започнаха да стават по-болезнени  и по-на често от обикновено и си викам-а,май ще има развръзка!! Взимам тел. да засичам времето и... нищо! Спряха си. Sad
Аз отивам да чистя и подреждам!! Ще ми носят и подаръци-стерилизатор и помпа.
Лек ден и много целувки!! Laughing

# 118
Благодаря на всички вас момичета за топлия прием. Извинете ме за нежниманието че натискам клавиш по погрешка и публикувам ли публикувам:)))
Завиждам Ви за татковците дето са около Вас, нашият татко замина на работа в чужбина и ще се върне Дай Боже  - за Коледа. Така че аз ще походя още на работа, защото там се разсейвам и тъгата по-малко ме смачква. Имам голям син  и за сега тои ми е утеха. Дано да се справим, но Радвайте се милувките и нежността на съпрузите си сега.

# 119
Здравейте и от мен  Hug
Чета ви от - до, но не намирам време да се отчета - голям зор тез последните дни (ремонти, покупки, чистене, училище, лекции) и т.н.
Миналата седмица стигнахме до Стара загора и успяхме да купим леглото и скрина от Галикс. - Хера, не ти се обадих че път ни чакаше..., но ако не бях намерила магазина щях да те ползвам за навигатор  Crazy
Вчера направихме последните покупки - матрак, дъска за повиване, сутиен за мама и куп други дреболии от Пакостник, така че Евелинче да ти отговора на въпроса - магазина работи всеки ден до 20ч. и още нещо - във всяко списание  9 Месеца и Моето бебе и аз има талон за 5% отстъпка (аз винаги я ползвам)   Mr. Green
Спряхме се на латексовия матрак, който има 5 години гаранция http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=1031

В Сряда сутрин ходих при моя док, който ще ме изражда, всичко е ок. Водите са намалели, имам контракции през равни интервали, шииката се е скъсила, но все още не се е изгладила, главата на беборана е слязла в малкия таз. Прати ме на запис на тонове, където ме въртяха като гергьовско агне на шиш - 60 мин  Crazy наляво, надясно, по гръб...  Според него ще се видим на 20.09., за да определим дата за раждането, след като ми направи влагалищен преглед де. Разбрахме се да е си планираме раждането, че да няма изненади  Praynig

В Сряда и в четвъртък ходих на училище за мами  Laughing Там акушерката като ми видя записа на тоновете каза - до края на седмицата ще си родила  #Crazy и аз се ошашках, та реших да мина колкото се може повече материал  Tired Вече знаем с тати как да къпем и правим тоалет на бебо, да му правим масаж и гимнастика, а мама мина още веднъж лекцията за дишането  Heart Eyes  
Абе да става кавото ще! Само да сме живи и здарви, нали всички се готвим за Голямата Среща. Ще отида да запаля по една свещ за здраве  Praynig

Кръц кръц благодарности за чудесното оформление, Русавелка - дано всичко е наред и при вас! Ангелина - съжалявам затова, което се е наложило да преживееш в предродилна зала, но сега си далеч по-готова от нас. Успех на всички ни  Peace

Леко добременяване на shelmi   bouquet

Потупкайте коремчетата си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт