Отговори
# 90
Привет и от мен! Hug
Абе хора пишете като за световно!
Аз току що се прибирам  от консултация при часния и новините са:
Ехографа показва 2 седмици назад,ама доктора каза да си показва каквото иска-да не се шашкам.
Та... господинчото можело да не си дочака термина, в смисъл да си излезе до края на месеца.Плацентата ми била вече 2-3 степен зрялост, а  newsm30вече си е нагласил главичката в малкия таз. И сега в понеделник отивам да си направя последните изследвания и да си взема резултата от секрета и пак ще ходя да се видим, че иска да ми проследи водите-още не са намалели.
Ангелина- тая твоята наистина е за #2gunfireВажно е ти да не се притесняваш повече-то се знае, че ще е скоро,просто си постой в къщи докато може. Всички сме с теб-безпроблемно раждане и да сте живи и здрави!
AIR -не се дразни. На мен веднъж са ми слушали с фунията, а после като и се оплаках за движенията ме извика в болницата и ги мериха с коланите...И ако не ходя при другия доктор на държавното никво внимание. Тя дори не се сети да ми каже кога да ходя за изследванията и кога да спра хапчетата-добре че си питам. И за ВИПА-май най добре да се откажем и да си раждаме в куп заедно JoyМАЙТАП БЕ.
krissie-ама ти наистина с тоя багаж ShockedАз доколкото съм информирана във ВМИосвен нещата за теб не искат нищо за бебчето само памперси и евентуално адаптирано мляко за дохранване. Обличат ги само с техни дрехи и така...Ама ние тук разчитаме, че квото и да дотрябва мъжете ще прехвърчат, а вие с мъжа ти нямате как.
Ей ревлите, не сте сами. То и аз незнам преди ли си бях такава сега ли станах, ама понякога чак се плаша. Айде чакаме за отчет другата голяма ревлива кокошка.
Лек ден на всички и  Hugна коремите!

# 91
Здравейте майчета!
Толкова много сте изписали!
Ангелинка, стискам палци всичко скоро да свърши и да нагушкаш малкото бебоче!  Peace
Херка, голямо изкушение е, нали  Wink . Аз понеже съм си малко суеверна, пък и голям мерак имам всичко да накупя и да си избера сама, реших, че някои неща (нарочих си разни дребнотии)  ще ми ги купи татито след като родя. Така че - сега като купя кошчето - приключвам с покупките.
Днес ходих да си взема заплатата и докато намеря място за паркиране обикалях половин час  Confused . Много ми дойде, да си призная.
Но пък имам да се похваля - както взех паричките, така ги и изхарчих - имаме си количка. Обадих се на мама и тя дойде с мен да позяпа количката, която си бях харесала и направо си купихме едно возило за малкото дзверче. Само че не това, което си бях харесала - оказа се, че не се побира в колата  Sad . Добре, че отидих с моята кола, че в багажника на татито 3 колички може да съберем, а при мен пространството е проблем. Ако бях изчакала до утре - планирахме да отидем заедно - щях да си купя количка, с която да не мога да излизам  Laughing . Така че пробвайте си возилата в сгънато състояние как влизат в колите  Peace .
Сега си я сглобих вкъщи и много и се радвам - пращам линк да я видите (точно като тази на голямата снимка е):
http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=169
Лек ден и много  Hug на тумбаците!

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 18:23 от evelinar

# 92
Здравейте мамчета,
Ангелина аз ако бях на твое място щях да я  #2gunfire #Cussing out
Аз вчера бях на консултация-200гр,съм натдала за 2 седмици и ми чуха тоновете с едно малко апаратче за 30сек.Дадоха ми някакви глобули /аз си ги пойсках/за прочистване на кото пише,че не са препоръчителни за бременни.
В Шейново мойта акушерка каза да нося 20памперса ,лигнин,кърпа ,документите за раждане и лични вещи дори  и без нощница ,ама както каже.
Това е за сега.Лек ден Ви желая

# 93
здравейте ревлички!!!майтап,бе Уили Laughing!   не знам вие защо ,но аз съм си измислила причина!

вилиан,ами аз просто не им вярвам на тези "индикации".ако имаш болезнени контракции ти изписват магнезий и дори в болница те вкарват ,а ако  нямаш и се чувстваш добре-пак лошо!!! на мамчетата ,които носят ниско бебоците,дори им забраняват да се возят по- дълго с автомобил,а аз като  препускам като кон и нищо ми няма,едва ли не, ме порицават за това Crossing Arms.   взех да изперквам вече и направо се радвам ,ако усетя контракция,а ако е болезнена даже повече бих се зарадвала Mr. Green
ели гу и мира см,колкото и да е странно, май се оказва ,че с по-малки бебчета е по-добре.ето и на кикиники са й казали да пази молко режим,че бебока бързо наддава а порасне ли повечко ,щете- не щете ,ви пращат на секцио.

евелинче,чак малко ти завиждам Crazy!!!нали знаеш ,че тези колички и на мен са ми мн. любими! честито!  а ти защо не ми се обади да се видим Naughty-казах ти ,че живея почти на кръстовището на "К. Величков" и " Симеон"?!

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 18:44 от oska

# 94
  • Стара Загора

Херка и аз нещо по жирафчета все се загледжам, откакто харесах на бебко едно гащеризонче с жирафче, но нямаше номера.. после една бибка на НУК , но беше за 6+m, но пък за сега го обзаведох с бибка с конче  Heart Eyes
Такава купих аз обаче за 0-6м пише на нея Mr. Green
Имама много да разказвам..бебко е вече 3500 кг. Crazy но сега отивам на барбекю и като се върна ще ви чета и ще пиша Hug

# 95
Здравейте отново съм аз нали бях на преглед и трябва да се отчета а и новините са хубави Heart Eyes newsm44 newsm68
Ей тази доц.Томова е голяма работа много добре си върши работата жената направи ми страхотен преглед на бебо ,разгледа го от глава до пети.
Обясних и как ме бяха шашнали миналата седмица и тя жената се постара и така бебчо всичко си му е нормално каза че е с много добър кръвоток,сърчицето си бие доста добре ,плацентата е в норма както и водите и за нея това дете сие напълно нормално а не хипотрофично просто аз съм по-малка и се очаква съответно и от мен не слон а финно момченце.
Толкова много ме зарадва тая жена че направо ми се идваше да я разцелувам rotfImao smile3521
Може би термина ще ми се измести с около 1 седмица но важното е бебчо да е добре.
Айде стига съм ви пълнила главите с моите работи просто исках да се похваля след тези тревоги.
Желая на тумбаците ви спокойна вечер. Grinning hug

# 96
хера,ходи ,ходи на барбекю! той бебко ще стане и  4кг./и тук лека завист се долавя #Silly от един доказан чревоугодник/оска/! да ти е жив и здрав сладура-юнашка майка си ти!!!

чудесни новини ,мира Peace! и аз много харесах доцентката!

# 97
Здравейтеее Party

Аз съм вече мома плевенчанка Mr. Green

Тъкмо си мисля как сега ще прочета за първото ни бебче, а то нямамее Simple Smile
Ангелинка,здраве да е, ще ни дойде времето на всички. Кофти, че е трябвало да преживееш всичко това ooooh!

Аз бях на лекар преди малко. Доки каза, че е много ниско слязло и наднича с едното оче Mr. Green Каза, че надали ще изтрая до термин. Поне до 1-ви октомври да изтрая,че тогава да ми насрочи секциото. Плацента 2-ра към 3-та, води нормални, всичко ок. Бебко няма да е голям така каза, най много 3кг. и нещо. За мен си е супер и толкова Heart Eyes Иначе по-малко да "миткам" из улиците, че да не тръгне по-раничко Mr. Green

Криси, то и моя багаж е толкова, но почти всичко ще ми го донесат после Simple Smile

Херкаа, голям бебок - пу пу Grinning

Евелинка, честита количка Hug

Мира - супер Peace Сега ще ти е вече много по-спокойно

СЕГА ЩЕ ВИ ДОИЗЧЕТА И ПОСЛЕ ПАК ЩИ ПИША Mr. Green

# 98
Херка, голям мъж си охранила! Да ти е жив и здрав!
Кръц, направо благородно ти завиждам за размерите на бебко! Дано и моето чудовище си наложи малко диета и стане по-фин, че да не се налага да ме режат!
Мира, много се радвам за резултатите! Важно е бебко да се роди здрав, пък било то и със седмица по-късно.
Оска, следващият път ще ти се обадя. Ама днес уж минах набързо, пък се замотах в магазина. И свекито ме пита що не съм и се обадила ( тя ти е съседка), ама в обедното време все ми е неудобно да тормозя народа и да го мъкна по магазини.

# 99
да ви се оплача вчера минах през един магазин и видях една подложка за бебка за повиване и си я харесах попитах за цената и ми казват 23 лева - днес отивам да си я купя и ми казват 25и 80 чак  #Cussing out
ама бях помъкнала мъжо с мен да я носи и нямаше как да не я взема той попита  защо така а магазинерката каза че колежката и се била объркала - цена в/у стоката така и нямаше де  #2gunfire гадни обирджии

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 19:37 от krissie

# 100
Здравейте!
Има ли мами от Варна, които искат да пием кафе заедно и после да отидем на училището за родители в Окръжна болница (18.09. от 17ч)?
Срещичката е на "Пицикато" до руското училище в 15ч. Моля пишете ЛС.
Поздрави   bouquet

# 101
Аз очаквам моето второ бебе някъде около 27.10. Тъй като ще бъде планово секцио още не е определена датата. На 36г. съм това ми е втора бременност. ще се радвам да намеря приятели тук. Живея в София. Успех на всички!

# 102
Здравей и добре дошла Hug

Сега ще те сложа на първа страничка Simple Smile Леко доиизбременяванеее Party

Криси и на мен ми се е случвало, което не говори добре...нали уж трябва да има задължително етикетчета с цени на всяка стока... Close

# 103
Здравейте, момичета!
Евелина, честита ти количка! На малкото бебче ще му е много уютно вътре.
То и аз си наложих малко диета, че все ми се иска и този път да родя нормално, а пък бебчето расти ли расте, а аз не съм толкова голяма. Този тако нашия кофти номер ми изигра с размерите си, ама като съм си го избирала, да съм гледала Joy Херка, с теб голямо напъване ще трябва да правим.
Мира, радвам се, че си се успокоила. Зная какво е да се шашкаш от непрофесионалните изказвания на разни доктори. Преди малко срещнах една моя позната да си бута количката с едно мъниче и тя ми разказа за един доктор, който във втори месец и казал, че са близнаци и че тази бременност няма да я бъде и да ходи да и прави .... #2gunfire #Cussing out Как може такова нещо? Тези хора какви университети са завършили?
Такааааар стига съм ругала Embarassed
Лека и спокойна вечер на всички мами с коремчета и добре дошла на новата мама!  bouquet

# 104
Здравейте момичета

Аз не се сещам но ако някой има ученик да му е честит 15.09

Днес племенникът ми беше първокласник и ходихме да го погледаме и направо се уплаших какво ме чака след 2 годинки
Но има време Живот и здраве да има ще се оправим някак

Ангелинка стискам ти палци
Малко ни остана Няма да се даваме
Евелинар честита количка Със радост и здраве да си я ползваш

Кръц Кръц и аз се моля за мин 3 кг То като се има предвид аз колко съм качила ........... на много не мога ра се надявам
Но коремчето определено ми е доста ниско Като седна и така ми се опира в бедрата че чак ми е неудобно 

Шалми добре дошла  Hug Лека и безпроблемна бременност

Мира страхотни новини
Ей момичета май октомвройските бебоци се очертават едра дружина При септемвройките 3800 е максимума а вие за какви цифри ми говорите #Crazy

Най важното е бебчетата да са живи и здрави пък всичко ще се нареди

Поздрави и лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт