Отговори
# 75
  • Стара Загора
Още една кокошка на линия Mr. Green
Добриутро мамчета bowuu
Вчера само ви четах, че пак ме беше погнал мързела Crazy
Ангелина наистина сигурно е доста стряскящо...но важното е, че са те пуснали у вас..в крайна сметка там ще си по-спокойна Hug
KaliMa нали знаеш, че може и да е подготвителна контракцийка /в реда на нещата е вече си почти 9-ти месец/ Hug
Аз съм станала много ревлива...ей сега ревах като магаре...само си притеснявам бебчето...то милото се кротна и сега мълчи....сигурно го уплаших Cry Аз днес съм пак на доктор /тази която ще ни изражда/ и ще говорим за раждането вече. Другата ми даде де що имам дикименти за болницата само дето аз още не съм готова за раждане Crazy Шубето ме тресе яко Crossing Arms
Да ви кажа вчера ходих с една мама до един бебешки магазин и си купих хавлийка на бебчо и една биба със жирафчета Blush Ами не се стърпях.... Embarassed
Лек ден мамчета Hug

# 76
Добро утро, мамите!
Кукнах в 6,30 часа.Изпратих таткото на работа.Ама как няма да стана толкова рано като снощи си легнахме в22,00 часа и си правихме планове за събота и неделя.Толкова неща съм намислила.....Дупе да му е яко на таткото , защото него го чака всичко, милия.Аз само ще съм като шеф-деригент.
Херка, не издържа на изкушението, а? Laughing
Да ви кажа  мен доста ме тресат нервите, обаче всичко си го хвърлям зад гърба и гледам да не се впрягам.Сега съм средоточена да съм спокойна и да се настройвам положително за това , което ми предстои.
Свекърите яко ги треса критическата явно newsm78, щото само дрънкат за глупости, ама се изнасям. #CrazyДа се оправят.Хич не се съобразявт , че ми трябва спокойствие. #Cussing out
Лек ден!  bouquet

# 77
Здравейте от мен!
Честита нова тема (е... тя поостаря докато реша и аз да драсна в нея)!
Ангелина, пожелавам ти това да е била последната фалшива тревога, а раждането ти да мине леко, безболезнено и безпроблемно!  Hug
AIR, и аз съм твърдо ЗА вип залата. Някъде четох, че и galentse се е насочила към ВМИ - вип зала. Аз като бях в болницата попитах какво ще стане ако залата е заета, когато отида да раждам, а сестрата, която ме развеждаше ми отговори, че нямало голям наплив newsm62  Да бе ...  Joy  hahaha  Joy  hahaha  Joy
Weary За съжаление при мен може да се наложи секцио, защото на мама слончето расте ли расте... Но ще видим колко е пораснал във вторник. 
Да се оплача... тази нощ почти не спах. Беше ми нервно и страшно. Станах в 5 ч и зачаках да мине поне 6, та да вдигна мъжа ми и да си излея мъката преди да иде на работа. Сега съм по-добре  Simple Smile  даже започва да ми се доспива...

# 78
Ама сте изписали един тон  Hug

Ангелина стискам палци, всичко да е нормално при теб  Peace Не се шашкай от гледката  Wink

Вече уж почивам, ама само  един ден не съм била на работа, та ще видя  Crazy Сега чакам майстори за фибрана  Grinning За консултацията вчера ходих ама не ме гледаха на ехо граф, а само със фунията и ми казаха че тоновете на бебето били супер ясни. Относно болежките в яйчниците ми казаха че така ще е  Party Пуснаха ми изследвания и предположиха, че имам гъби, та по тази причина един куп лекарства, от сега да съм ги почвала  Tired  А и документите за болницата ми даде, каза да си ходя с тях непрекъснато, и че няма проблем да пътувам, нали уж на почивка за 3 дена ще ходя в Априлци. По повод почивката мисля че майка ми най се притеснява да не родя там, аз все я успокоявам че балканджийка не е лошо  hahaha Laughing Joy

стига съм ви досаждала, лек ден от мен и ще чакам новини  Grinning

# 79
  • София
Добро утро, момичета!

Ще ви се карам! Какви са тези притеснения и нерви? Не казвам въобще да ги няма, но моля, успокойте се - наслаждавайте се на последните мигове, когато бебчо е вътре във вас. Казват, че после липсва коремчето Laughing А раждането - и да ни е страх, и не, ще се случи на всяка една от нас. От това не можем да избягаме.

Ангелина, пожелавам ти всичко да мине бързо и безпроблемно, и скоро да гушкаш най-сладкото и здраво бебченце.

Тарлежче, и аз моя го юркам по-бързо да приключваме с ремонта и да купуваме поне легло за бебо, ама той горкият работи от сутрин до вечер, та даже сега ме сюрпризира, че ще работи и събота и неделя.

Толкова ми се иска поне легло да си купим, да не стане нещо и после да не мога да си го избера. Да не говорим, че и още много други неща за бебето трябва да си купя. Нямам никакво желание свекърва ми и майка ми да пазаруват вместо мен Naughty

Херка, пазарувай отсега, че всички казват, че после е сложно. Не го мисли толкова.

Приятен ден, момичета!

# 80
Добро утро и от мен:-)
Снощи реших, че тази сутрин ще се опитам да поспя повечко, но не се справих успешно...
Вчера ходихме да вземем матрачето на бебчо и после се пуснахме да разглеждаме за количка (цяла нощ сънувам колички и столчета за кола). За пръв път ми се случва да сънувам нещо около подготовката за бебчо. Явно ми е дошло в повече, а и от както съм станала не съм спряла да кихам и носа ми е един такъв запушен........Няма да ви се оплаквам повече Sad
А за докторите........."Разни хора, разни идеали..."! Аз съм за!!!  Един поне да осъдят за психически тормоз. А когато им плащат за раждане все си намират повод да те срежат. Първо е по-скъпо, второ могат да си го планират да стане в работното им време, та да не се разкарват и трето могат горе - долу да преценят колко време ще трае.....
И аз в началото си мислех, че моят доктор не ми казва нищо и ми прави само задължителните неща. Пък то може би по-добре така.........В смисъл такъв, че ако не ти е добре ще му кажеш и ще прецени. Ако всеки път ти обяснява подробно ще се притесняваш за повече неща и ще се вглеждаш във всичко. А тези безсимптомните неща излизат при изследванията и така.............  Много е относително и индивидуално.
Хайде оставям ви, надявам се в добро настроение и отивам да си свърша домашната работа, а после мисля да си полегна и да оплета още малко от пелнката на бебчо, че да я приключа навреме newsm03

# 81
  • Откъм Варната
....Аз съм станала много ревлива...ей сега ревах като магаре...само си притеснявам бебчето...то милото се кротна и сега мълчи....сигурно го уплаших Cry ....

То май не си само ти Embarassed, аз както ме гледаш да се смея после като ме налегнат едни мисли черни, черни и ми става мъчно и тъжно, след малко нищо ми няма, после пък се ядосвам за нещо дребно дето при нормални обстоятелства ( небременност  Wink ) не биха ми направили впечатление, такива работи...

Абе момичета аз ли ослепявам и не виждам или копчетата на клавиатурата нещо  newsm78 се разместват, пиша пиша и като погледна, то едни китайски работи съм написала....

Айде за сега това, лек ден и погалете коремчетата от мен  Wink

# 82
....Аз съм станала много ревлива...ей сега ревах като магаре...само си притеснявам бебчето...то милото се кротна и сега мълчи....сигурно го уплаших Cry ....

Абе момичета аз ли ослепявам и не виждам или копчетата на клавиатурата нещо  newsm78 се разместват, пиша пиша и като погледна, то едни китайски работи съм написала....

Аз по принцип съм си ревлива, така че не мога да кажа дали е от бременността, ама имах и аз издънки преди 3-4 седмици  Embarassed Мъжо се чуди как да ме развеселява  hahaha

По повод клавиатурата, на работа ми е на бюрото пък тук бюрото е с плод специален за клавиатурата, които е по ниско и аз непрекъснато бъркам, все нещо не ми е наред  Tired

# 83
  • Някъде в Европа...
Добро утро и от мен!
Явно тая нощ никоя не е спала както трябва - аз се събудих в 4.30 и до 6.30 не мигнах, чак татито като тръгна на работа се унесох. та резултата е, че сега са ми поддути очите.... #Crazy

Ей, пловдивчанки, да вземем да се разбрем за вип залата - когато някоя отиде да ражда, да пише на другите да не дават на бебчетата да излизат  Laughing Laughing Laughing, това разбира се в кръга на майтапа. Laughing Иначе май ще се засечем в ВМИ, все с близки термини сме. А вип залата е 50 лв нали и към нея е и предродилна, няма да те вкарат да раждаш само там нали?
Криси, с какво толкова ги напълни чантите? Аз за бебчо дрешки не съм вземала newsm78, само мокри кърпи и козметика. Мисля, че не е нужно, нали там ще му облекат нещо, а то така или иначе ще е в техните чаршафчета и ще лежи по цял ден...   И друго - мисля, че ти ме беше питала дали съм от Търново - да оттам съм, и аз съм учила в Емилиян Станев до 7 клас, после в Езиковата.

Относно очичките - нямам проблем, но съм толкова разсеяна, че то компенсира всичко друго  #Crazy

Хайде лек ден за сега и много целувки!

# 84
Ха добър ден мамета!!!
И аз тази сутрин се надигнах рано рано .. и започвам делото опасно да доприготвя багажа за болницата.. до тук са 3 големи найлонови торби, тук в Окръжна така искали в найлонови чанти да могат санитарките лесно да надигат и да чистят с дезинфектанта под тях ..
Нашата стаичка е готова- бъдещите баба и дядо са я почистили и подредили.. , чакам в понеделник да ми донесат и готовите изпрани и згладени дрешки за изписването..

Херка и аз нещо по жирафчета все се загледжам, откакто харесах на бебко едно гащеризонче с жирафче, но нямаше номера.. после една бибка на НУК , но беше за 6+m, но пък за сега го обзаведох с бибка с конче  Heart Eyes

# 85
Добро утро и от мен ранобудни тумбачета Hug
Ангелинче така като чета какво ти се е случило и си правя извода колко са компетентни нашите лекари .Радвам се ,че си избрава да си стоиш в къщи защото и аз като ходих на преглед за "малкото" ми бебче в Шейново ме качиха в родилното и се нагледах на всякакви неща и както се бях изплашила за моя бебо това направо ми доиде в повече, така че в къщи ще се чувстваш по-спокойна.
И все пак при всеки е различно така че спокойствие за сега Wink
Ние с таткото също ще пазаруваме събота и неделя и искам да ви питам какви матрачета сте купили и кои са по-хубави? newsm78 и на какви цени са горе долу.
Между другото днес съм на преглед при доц.Томова за да види и тя бебо и ще ви кажа по-късно какви са новините около нас. Mr. Green
А сега отивам малко да се разхладя.Лек следобед и без нервички от мен. Close Twisted Evil

# 86
Здравейте,мамчета!!!
Много ви благодаря за подкрепата. Вчера направих на саздърма мъжа ми по телефона.Не,че нещо съм му се карала,но ревах тихо и бях толкова отчаяна,че той полудя Mr. Green Минах през доста фази,като финала беше апатия-изобщо не ме интересуваше никой и нищо.По принцип не съм ревлива , ама вчера направо....Ей, тия нерви ще ни скапят!! Както и да е-днес съм много по-добре. Grinning
Мира см,аз си купих много красиво матраче-ред кокос,ред дунапрен. Струва 69 лв.Не знам дали е много скъпо,другият вариант беше само от един ред кокос и другото дунапрен-59лв. Бяхме с една приятелка,тя си има детенце на 1 год и решихме да не се правя на спестовна за 10 лв,а да взема по-качествения.Ако имате кола,обикаляй  и може и да намериш по-изгоден вариант!!
Много целувки и  Hug на всички!!

# 87
как с какво AIR като започна от лигнина - един пакет от 500 гр като го навих му сложих наполовината помалко памук, че като се знам каква съм като текна - няма спиране  Embarassed,
 после чехли за мен едни и за мъжо едни  Mr. Green ,
 сложила съм 4 нощници / това пак благодарение на опита си го реших/ едната за самото раждане вече съм я прежалила - тя една беличка с дантелка отгоре ама какво да правя  Rolling Eyes и за трите дни по една да сменям / да се надявам че са три дни само/
кърпи за кърмачки на чико, и мокри кърпи за мен и бебка, течност за стерелизация и съд за стерелизация- помпа за гърди и бибка за шишенцето към нея /ако потрябва решила съм малко дзверски да постъпя и да не давам изкуствено да се храни/ хавлия за мен и две малки кърпи, хавлия за бебка и пак две малки кърпи Mr. Green
памперсите даже съм разделила един пакет нюборн сложих само 22 броя, една пеленка за възглавка - може да има в болницата но това все пак е ВМИ не е торакс или която и да е друга частна - невярвам да са на диплички креватчетата  Joy една пелена за завиване също - три комплекта за преобличане  и един за изписване
кремче за дупе и шампуанче на чико взех за там че е с пулвелизатор - по удобен е мисля от на мустела четчица за коса Laughing че ако сме космати няма да стоим рошави я  hahaha ножичка за ноктите - милите се раждат с такива големи ноктенца че като се сетя се чудя лак дали да и взема за маникюра hahaha Joy
спиртче за дезинфекцийка с тампончета / ще гледам да не ме видят докато си почиствам че ще ме хване малко срам ама така съм малко ме избива на комплекси ли що - ходя и прибърсвам/
едно несесерче с неща за мен /еднократни шампуанчета и маска за коса Rolling Eyesчетка и паста за зъби- на сенсодин имам една мъничка,
гермастан , витаминки и чай за кърмачки, една опаковка подплънки за гърди че като текна/, превръзки също
и тенса за обезболяване
ще си купя едно списанийце моето бебе и аз за четене - ама това ако издържа докато излезне новия брой ако не - някоя книжка Mr. Green

Последна редакция: пт, 15 сеп 2006, 11:36 от krissie

# 88
krissie, ти ме хвърли в оркестъра с този багаж. Аз май ще изглеждам, че отивам на разходка - само бельо и лични вещи. Казаха ми, че осигуряват превръзки, но Тома Неверни си купи едни нощни за всеки случай.
Русавелка, дано всичко е наред  с теб и бебчето Hug
Ангелинче, твоята дофторица е за  #2gunfire . Ми да вземе да се научи да мери разкритие - бива ли така да стряска бременна жена. Успокой се и дано няма излишни разходки пак! И нашия матрак е като твоя кокос и дунапрен. Тези, които бяха само от кокос ми се видяха ужасно твърди и не посмях да купя от тях. Цената не помня колко беше с точност - 50-60лв newsm78
Оска, защо се притесняваш от секциото newsm78 Понякога нормалното е с много по-дълъг период на възстановяване. Освен това, ако си имаш тези индикации за бебо това е по-сигурния начин. Я, не се притеснявай излишно - след като си ангажирала лекар това е негова работа как да родиш. АЗ съм много по-спокойна като знам, че ще съм с планово секцио. Не ща пак да раждам нормално! Освен това в Торакс шият по някакъв различен метод и с очите си съм виждала родилки със секцио да обикалят на другия ден след операцията като коне /в смисъл, че нито са наведени, нито едва едва пристъпват/.
При нас новините са, че тежим 3кг с евентуално отклонение 200-300гр. Тновете ни бяха 140, а главата е с диаметър 9см. Бебка още не си е смъкнала главичката в малкия таз, плацентата е втора степен. Взеха ми вагинален и анален Sick секрет. Слава богу всичко е наред, но въпреки това една седмица преди раждането ще си слагам някакви свещички профилактично. Обаче ми увеличиха магнези я на две таблетки, защото шийката ми се е скъсила. А Док каза, че трябва да устискам до 25 най-рано. 
AIR, не се ядосвай излишно на доктора си, и моите тонове ги слушат за кратко, но това е защото се използва доплер. Другия апарат с коланите  не му помня името newsm78, но с такъв ми слушаха тоновете на голямата щерка в болницата преди да родя.
Ох, после ще с евключа пак, че голямата ученичка се прибра от у-ще и трябва да си обръщаме внимание!

# 89
  • София
Здравейте и от мен коремчета smile3503
Ангелина като чета какви неща са ти се случили направо се шашкам! Тия доктори са за убиване  #2gunfire как може да те стресират по такъв начин! Ти само не се притеснявай - малкия човек си знае най-добре кога да излезе и няма значение какво мислят докторите.
Русавелка , дано всичко да е наред и по-малко притснения Praynig
Леле Криси колко много неща ще носиш!  Grinning Не ман вчера доки ми каза само най- необходимите тоалетни принадлежности, чехли, две нощници, памперси, мокри кърпи, превръзки, помпа за кърма. Ако все пак нещо ми липсва, по-късно татито ще го донесе  Grinning
Момичета да ви се оплача - станала съм огромна. Краката ми се подуха и старите обувки не ми стават. Също и коремчето - пораснало е толкова много от миналата седмица, а което по -учудващото не съм сложила нито грам.  newsm12   Доки каза, че това може да се дължи на увеличаване на околоплодните води. Така съм подпухнала, че съм станала като балон.  newsm53  До тук с килограмите съм +13. Бебока върви доста голям за сега, и другата седмица ще направим подробен преглед за да видим колко тежи и дали ще бъде безопасно да си раждам нормално. Ще ми се да си раждам нормално, но все пак бих избрала най- безопасното за бебето! Моето менние е, че и докторите преиграват понякога и спекулират и биха предпочели да направят секцио и да си вземат паричките  smile3515
 Поздрави и целувки на всички коремчета   love001

Общи условия

Активация на акаунт