Отговори
# 135
Добро утро и от мен!
Добре дошли на новите мами!   bouquet Леко доносване и раждане накрая!
krissie, ти си абсолютен Пантелей пътник Laughing  - щом и в София се разхождаш! Честита разходка и влизане в 9 месец на Буба.
Мен вчера ме водиха на шопинг за каката, този път, че я бяхме зарязали горката Embarassed. Едва изтърпях да обиколя два търговски центъра и то с почивка между двата в гръцката сладкарница. Laughing Да ми е жива и здрава голямата. обаче ни разказа играта докато си избере дънки и яке.  Mr. Green Вчера се направи на фотограф и снимала малко парцалки и бебешки принадлежности/ най-накрая и аз се разписах в албума/. И понеже качвах снимки и в албума Домашни любимци се сетих за Фрики - къде изчезна  newsm78 Дано всичко е наред с нея! Зачудих се дали няма да се обади скоро с хубава вест?
Четох, че при септемврийките се е родила госпожица шампион - 5150гр! Браво на нея! Това си е бебе на два месеца!
Ние почти приключихме с покупките за бебка - взехме шишета на ДрБраун/дано има нещо вярно, ч еоблекчават коликите/, и едно на Авент засега. Таткото купи три #Crazy залъгалки даго питаш за какво са му/май едната ще е за него hahaha/. Взехме и  силиконовото гребенче  на Чико за коричките. С каката имах четка за коса, но нещо хич не я използвах. Количката е вече в къщи/ спряхме с ена варианта зимна от приятели,  лятната ще бъде или Пег Перего или Zapp на Куини/ . Днес таткото ми е обещал, че най-накрая ще ми лепне този фриз и ще си подреждам кошарката. Скрина с дрехите е строен в две редици - всичко е изпрано и изгладено.
Оска и аз така знам - Себамед или Мустела. Зехтина трябвало да се превари на водна баня 15мин, нищо, че е студено пресован. Аз ще преваря малко, но съм чувала, че много се засичат дрехите от него, та може и да се мажем с бебешко олио. То и мирише по-приятно.
Утре съм на преглед при Док и трябва да реша с каква упойка ще е секциото. Четох из форумите, говорих с дофтори и мъжо и за мой срам така ме е страх от епидуралната, ч емай ще предпочета пълната. Така и не мога да преодолея инжекцията в гръбнака и това, че все пак усещаш как ти бъркат из корема, дори и без болка. Има ли друг с моите терзания newsm78
gudza, на мен ми казаха, че при спиналната се получава главоболие. При епидуралната е много рядко! Така, ч еако се навиваш за епидурална това не би трябвало да те притеснява.
Честито на всички за новите придобивки. Да си ги ползвате със здраве и любов!  bouquet
AIR, да оздравяваш бързо!
Яни, с тебе май ще сме по едно и също време Laughing Аз стискам кълки до другия понеделник - 25 в очакване и моята госпожица да стане 3, 3 и малко кг поне. Само. че за мой срам не съм фина като тебе, ами съм жив пльондер Embarassed и се търкалям за  по-лесно  Joy
Приятна почивка на всички. Погалете тумабаците от мен! Heart Eyes Ако ме хванат лудите пак ще ви досаждам!

# 136
Днес сте много мързеливи дебеланки smile3507 влезнах да ви честития само празника newsm18 ако има празнуващи мами.

# 137
здравейте и честит празник на вси4ки с имена София,Надежда,Вяра и Любов!!!
моми4ета как спите нощем??? изтезание стана за мене...въртя се...ама бавно..става ми лошо..слагам 2 възглавници...няма и няма сън...;-( Беба не рита много,но тежи...милото...да се ражда по скоро ,4е ...

# 138
Добър ден и от мен  Wink

Спя, нормално без притеснения, даже напоследък се забелязвам, че и до тоалетната не ми се ходи през нощта, ама да видим като си почина, че не стига че спя два часа след обяд, ами и вечер като си легна си спя  Praynig

Честито на именичките, ако има такива  Hug

Ние почнахме ремонт и е една лудница не знам кога ще свърши.

Това е от мен, чао за сега  Grinning

# 139
  • -
Хайде  и ние да се разпишем...нищо ново при нас-голямо мързелуване и търкаляне из къщи. Simple SmileВече приключих с прането и гладенето,пренаредих отново багажа за болницата и сега имам вместо 3,само 2 чанти-с едната ще отида,а от другата после ще ми донасят нещица.За спането какво да ви кажа,на моменти е при мене,но не мога да се обръщам вече,направо го усещам вътре как се преобръща милото Sad
Добре дошли на новите мами!Заедно ще дочакаме края! Simple Smile

# 140
  • София
Черпя всички с малка   beer  и Popcorn или кой каквото си поиска по случай именния ми ден

Спането при мен е мираж, не знам кога бих се наспала пълноценно - сигурно след година - две  newsm78

Вторник наближава, а нетърпението ми става все по - осезаемо, искам да си гушкам вече малък бебчо

# 141
Дебелнаки  Mr. Green, мен ме мързи да пиша, ама две не две не виждам. Само влизам да погледна дали си нямаме вече бебе. Хайде де! Искам вече!
За спането спя само докато не се наложи да се обърна на някъде... и после ми трябват поне 15 минути за тая дейност - 5 да се наканя, 5 да се завъртя и 5 да се възстановя от тежкия физически труд... Mr. Green

# 142
Здрасти и от мен!
Да се от4ета и аз,избягах за малко от болницата да си ударя един душ и пак обратно.
Та така да ви разкажа за моите премеждия-о4акваме всеки момент да раждам защото корема ми е много ниско,шийка-изгладена,беба-узряла,плацента-калцирана и тънка,което е опасно,бият ми ударни дози папаверин с бусколизин за да поседим още ден два вътре,контракций си имам силни болезнени и регулярни така 4е могат да ме свалят от 8-я етаж на 2-я Joy hahaha.
С татито току що сглобихме кошарата и сега само остана да видим утре дали ще ме изпишат или ще си откарам още там.Доктора каза 4е до 7 дни ще се ражда ща неща,бебка е на входа и само трябва да реши да излезе.
Еми това от нас успех на другите.  bouquet Hug

# 143
  • Откъм Варната
Честито на именничките

...За спането спя само докато не се наложи да се обърна на някъде... и после ми трябват поне 15 минути за тая дейност - 5 да се наканя, 5 да се завъртя и 5 да се възстановя от тежкия физически труд... Mr. Green

Ох и при мен е така, докато се завъртя от едната страна на другата едни маневри едно чудо, и после все едно съм копала, много се изморявам, и съня бяга ли, бяга...

# 144
  • Откъм Варната
rusavelka Пожелавам ти всичко да мине добре, и да ни зарадваш с първото ни бебче Wink

# 145
rusavelka стискам палци -успех!
Честито на всички именнички  bigdance2

# 146
  • Някъде в Европа...
Честит имен ден на КУки! Ако има и други мами, който празнуват днес - и на тях да им е живо и здраво името!   bouquet
За спането - аз съм на етапи, някой нощи спя, други се будя към 5ч. и после към 6-7 пак заспивам, но общо взето не се оплаквам.
Русавелка, стискаме палци всичко да мине леко! Praynig

Днес уж съм малко по-добре с гърлото, но главата ме боли повече Confused, като добавим и факта, че времето застудя, а няма какво да облека......... Старите дрешки не ми стават или изглеждам в тях ужасно дебела Cry, поддута съм  лекичко, което вече май е постоянно състояние..... Rolling Eyes. Коремът ми пречи, нищо не мога да направя като хората..., а същевременно не искам още да се ражда бебчо.... Уффф, едни ей такива мисли са ме налегнали........, май при мен ще има предродилна депресия.....

Мамите, които преболедувахте, кажете какво пихте? Аз засега я карам на чай с мед и лимони, проспан и хомеопатични таблетки за смукане.

Херка, и аз съм нагласила за изписването пелена подобна на твойта и комплектче, но все се притеснявам, че ще му е студено на бебчо? Ти как мислиш? Аз за всеки случай ще сложа и едно вълнено жекетче.....
За мазането на бебчо- и аз смятам със зехтин отначало, ще го преварявам.

Хайде чао и лека вечер ви желая!

Последна редакция: нд, 17 сеп 2006, 16:19 от AIR

# 147
  • София
Добре дошли на новите мами за октомври!
Честит имен ден на Куки!   bouquet
Русавелка, стискам ти палци всичко да мине безболезнено и бързо!

Аз да взема да почерпя виртуално нашата кака София има имен ден! beer3

# 148
Честито на всички именнички! Да ви е живо и здраво името и весел празник!

Русавелка, дано устиска бебка  поне седмица на топло при мама! И от мен стиснати палци за благополучен финал!

# 149
Здравейте и от мен Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ. Да сте живи и здрави  bouquet

При мен положенито е както при повечето от вас. Много ми е трудно заспиването, а като заспя после от голямото преместване от ляво на дясно, се разсънвам Crazy Въобще - мъка, а и коремчето много тежи вече ooooh!

Вилиан, мен ме тормози същото колебание и незнам какво да правя, От една страна ме е страх от епидуралната, заради гръвнака, от друга пък не ми се иска да пропусна първия плач на бебко Sad А и от пълна излизането е кофти newsm78

Леле Илиянка, какво си преживяла - на косъм е било. Добре де, ти нали си вече в 9-ия, защо са ти били инжекцията за белите дробчета? Не са ли развити още милите newsm78 Tired Събирай впечатления от Ескулап и докторите, че живот и здраве второто бебче да си родя там. Стига с това скиторене по градовете.

Като гледам май вече всички сме си накупили каквото трябва Heart Eyes Ех, не остана мами  love001

Русавелка, ами на добър час Hug Heart Eyes Дано си имаме вече и ние бебоче, много изоставаме Grinning

Лелеее, септемврийки голямо бебе имат - и то мома #Crazy Да е жива и здрава дебеланката Heart Eyes

Лека вечер засега smile3525

Общи условия

Активация на акаунт