Отговори
# 120
Привет и от нас  Mr. Green
Добре дошла и от мен на новата мама shelmi    bouquet
Вие се хвалите с придобивки а аз ще ви се похваля с първата си дълга разходка от месеци насам.Бях забравила какво и да си сред хора.Като ме изведе мъжо и аз по пътя вървя и се оглеждам като дивак Mr. Green очите на 4  Shocked озъртане да не изпусна нещо /все едно вече няма да излезна/  Joy Joy мъжо ми гледаше сеира hahaha.
Да но ми беше гот и искам пак ,искам и шопинг /не помня от кога не съм го правила/  а и друго да ви се похваля спрях лекарствата ,вече съм официално в 9 месец и край ,омръзна ми от толкова илачи и химии Crossing Arms.
Ай де дивака се нахвали и изчезва пак да се опитомява щот съм като абориген още bowuu
Цалуфки от нас  Heart Eyes

# 121
Привет на всички момичета,бъдещи мами,ще се радвам ако ни приемете и нас в във вашето мило семейство!Да ви се представя:аз съм Гери,това ми е втора бременост,термина ми 25.10.2006г.,пола на бебчо- момиченце,и съм на 28г.Лека бременост на всички до края и много здрави и хубави бебета!

# 122
  • Някъде в Европа...
Здравейте и от мен!
Добре дошли на новите мами - здрави бебчета на финала!  bouquet
Аз да се оплача - много ме боли гърлото Cry, как можах точно сега да се разболея........ Сега съм казала на бебчо да не излиза докато не оздравея.

Мале, мамчета, вие доста се с признаци за раждане, аз  ще ходя на консултация във вторник, да видим как е при мен положението.
Сега ви оставям, че татито препира за пц.
Лека вечер!

# 123
Здравейте shelmi и gerinet!!! Добре дошли!
Като прочетох представянето се сетих, че не съм казала за пола на нашия бебчо - момченце. Стана известен още в петия месец. И от тогава всеки месец като ходя на ехограф докторът ми казва: "Момче ще е. Казвал ли съм ви вече?"   Grinning
Офф, като ходя ме боли корема ниско долу, от време на време ми се схваща ту единия, ту другия крак от вътрешната страна, кръстчето и то се обажда. Чета аз описанията на що е това контракции, но идея си нямам аз имам ли или не.  newsm78 Надявам се, че ще разбера като му дойде времето да раждам.
antoana, и на мен ми се въртят глупости в главата. Отдавам го на хормоните. Притеснявам се дали всичко ще е наред с бебчо. Всъщност притеснявам се за всевъзможни неща. Онзи ден мъжът ми вика "Хайде да раждаш вече, да си ми станеш пак същата като преди."  newsm62
Горкият, и на него му идват в повече моите променящи се настроения, но е толкова разбран и мил  с мен newsm51

# 124
Добре дошли на новите мами и леко бременеене до края!
Аз от вчера съм си в къщи, едва си намирам удобна поза и седнала, и легнала, трудно клякам и само се моля да дочакам началото на 9-ия месец. Киселините ме спохождат все по-често, утекоха ми и краката....  И аз съм на консултация във вторник, след училището на "9 месеца".
Вчера бяхме на първия учебен ден на племенницата ми и си изплаках очите от умиление - догодина, живи и здрави, ще имаме такива емоции с Ради.
Хубава съботна вечер и се пазете!

# 125
Здравейте и от нас,
Не съм се разписвала отдавна, но чета упорито  Laughing  Въпреки термина ми 20. 10.,  докторката , която ще ме изражда ми обясни, че до 5-ти 6-ти трябва да съм родила Rolling Eyes много не схванах какво имаше предвид, но сега в четвъртък пак щяла да ме гледа и да видиме ..... Искам да ви питам знае ли някой ако се пие сега Аугментин антибиотик дали е опасно нещо за бебето - на последните резултати от влагалищния секрет се оказа, че имам уроинфекция или замърсяване, не било нищо опасно и се срещало при бременни, но трябвало да се лекува. Много се учудих, защото нямам нито течение, нито нищо видимо притеснително, но това е положението. Докито - този , който си ме наблюдаваше през бременността ми каза да пия Аугментин 7 дни на 12 часа.  Аз го почнах, но нещо много ме е шубе....

Още си нямаме креватче и съм взимала съвсем малко дрешки, с козметиката май съм най-напред  Wink Взех на Мустела шампоана без сълзи за глава и тяло, крем Бочко, мисля да мажа бебчо с преварен зехтин.

Лека вечер и  Hug

# 126
мами трябва много да внимаваме с шампуанчетата - на един бебок му се обелила главичката от нивеа бебе шампоан, септемврийките и те споменават нещо за белене на кожата - ще им споделя и на тях за този случай
аз тъкмо се връщам от софия пак  Laughing таткото ме изкуши сутринта да отиваме заедно - той не му се иска да изпусне нищо да не започна да раждам без него случайно hahaha Joy
bilingam : на мен също ми изписаха антибиотик - не се притеснявай прочети си листовката все пак дали е вреден за бебока, при мен за настинка беше но той има широк спектър на деиствие - сега обаче съм на глобулки гино певарил че след антибиотика имам някакво течение:oops:
започвам сега да прочета какво сте писали днес не видях да имаме бебоци още но не е далеч няма каде да отидем още най много седмица две и се започва с обебилите се  Mr. Green
AIR да се оправяш бързо аз като се сетя как бях направо жал ми става за теб  Sad взимай сериозно мерки - явно нашия край има някакъв вирус - толкова народ преболедува

за епидуралната упойка и на мен са ми се оплаквали от адско главоболие , не искам да плаша никоя мама защото наистина е индивидуално но аз не поемам риска и затова съм против - не че искам да ме боли и не държа дори да раждам естествено - напротив мисля че не е необходимо да се мъчи нито детето нито майката , как има се сплесква главичката на милите  Sad
но пък ако няма кой да ти помогне първата седмица секциото не е добър избор

и на мен ми се гадеше в последно време и имах много силно обоняние - цял ден ходяи се одушвам само за това онова Laughing

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 22:14 от krissie

# 127
Здравейте,
като гледам всички ни е обхванало някакво напрежение. Надявам се да е нормално.
Някой знае ли къде в София мога да намеря превръзки за родилки, че ми омръзна да обикалям по аптеките и да ми предлагат само от нощните? Става дума за тия дето са големи и прочие. Никога не съм ги виждала. Ох, и да не забравя да питам. Вашите дечица също ли се движат повече от преди? Очаквах, че като порасне моето момченце ще му отеснее и ще се чудя защо не ме бута, а то направо си прави разходки напоследък.
Лека нощ на всички и хубава и спокойна неделя.

# 128
  • Откъм Варната
Привет на новите мами

...Някой знае ли къде в София мога да намеря превръзки за родилки, че ми омръзна да обикалям по аптеките и да ми предлагат само от нощните? Става дума за тия дето са големи и прочие....

Аз тук във Варна ги намерих в един магазин ( по скоро склад ) кадето продаваха памперси от бебешки всякакви марки до памперсите за възрастни, непромокаеми чаршафи, всякакви видове превръзки....Провери в накой такъв склад в София, в аптеките незнам дали ще можеш да намериш нещо

Лека вечер мами погалете коремчетата от мен  Wink

# 129
Здравейте момичета
Аз да ви се похваля си спя като къпана  / може би защото наистина се къпя преди са си легна де  Laughing/

Днес бях цял ден с малката Първо зоо после детски кът и след това градинка Сега сум като изтискан парцал но имам една пераляня да гладя на мойто момиченце че напоследък нямах много време за нейните дрешки и са ми се понасъбрали

Виждам че вече нямате търпение но по добре да поизчакаме Според мен колкото по дълго е бебо в корема толкова по добре А аз като се замисля че най-късно на 26 ще ме кръцкат и направо виждам че време не ми остава

Весе и аз ще идвам във вторник Ще се радвам да се видим Предполагам че и КикиНики и Евелинар ще дойдат КОгато с Оска започнахме да ходим бяхме без кореми а сега сме групата на най-големите коремки  preggo Още малко момичета

Поздрави и лека вечер

# 130
давам ви малко инфо от училище "мама"-може да ви е полезно. за да сте сигурни ,че не е менте ,по-добре използвайте козметиката на "себа мед " или "мустела"!

лично аз смятам да започна със зехтин.питах специално-трябва го преварите ,дори и да е студенопресован.
хера,беше писала ,че вече си купила зехтина-какъв точно взе? ние винаги купуваме студенопресован на "коста Доро" /за салатки е мн. добър / и се чудя дали  и за бебко да го използваме .
румена и нашият юнак доста шава из корема и му придава странни  форми newsm32.
билингам  ,защо не питаш и  докторката ,която те следи сега?но и аз мисля ,че едва ли Миков ще ти предпише нещо опасно за бебока.
яни ,пък аз се нядявам теб да те видя този вторник,че другият вторник ......ще си гушкаш вече малкото момченце  и живот и здраве ,ще се виждаме октомври по градинките!
здравейте,гери и шелми,леко бременеене и леко раждане ви желая!

Последна редакция: сб, 16 сеп 2006, 23:39 от oska

# 131
Здравейте!  wavey
Напоследък (а и не само  Simple Smile ) чета какво пишете, но все ми се струва, че няма чак толкова интересни събития при мен. Току-що видях въпроса на Румена за превръзките за родилки и понеже и аз обикалях известно време, ако мога да й спестя още лутане.
Руми, отиди направо в санитарна аптека (има една на Попа срещу кино "Одеон", намира се на бул."Левски"). Въпросните превръзки са големи, памучни и се продават и на бройка. Не са скъпи - под 3.00 лв. са 20 бр.
Иначе за нас с бебето...нищо по-различно. Емоционални люшкания  newsm53  newsm45 , несекващ ентусиазъм за чистене, пране и т.н.  clean  clean  prostor , подготвителни контракции, но без болки, коремчето тежи все повече  preggo , бебчо е около 3.100 кг. (и аз се присъединявам към мамите с отгледани бебета).
Може би единственото по-различно е, че днес отидох на козметик. Имах леки притеснения за кола-маската на триъгълника, но за сега няма последствия.
Остават още 2 седмици до термина и възбудата расте. Като при всички вас.
 newsm68
Поздрави, усмивки и леки последни дни и седмици!

# 132
  • Стара Загора
хера,беше писала ,че вече си купила зехтина-какъв точно взе? ние винаги купуваме студенопресован на "коста Доро" /за салатки е мн. добър / и се чудя дали  и за бебко да го използваме .
Същия  Mr. Green и мисля да го преварявам. Купихме вчера с татито комплекта за изписване /качих го в албума/ и си избрахме кошарата и количката...татито ще ги капарира в понеделник.
Румена относно вдиженията на бебчо...нашия мишан има дни в които прави корема ми на тенис игрище Mr. Green но на мен ми е хубаво Heart Eyes а в други дни се размърдва но не толкова активно...явно и на него му стана тясно въпреки 100 кв.м къща дето съм му осигурила Mr. Green
Добре дошли на новите мами  bouquet

# 133
добро утро   bouquet
аз тъкмо приключвам с закуската и пак сядам да видя да не би да ни е зарадвала ангелинка с добри новинки  Mr. Green или пък някоя друга мама - що не  Joy
аз си имам домашен зехтин от мама - много хубав го прави аз мажа кадето каквото ми падне с него - маска за коса , с дъщеря ми си правим веднъж седмично загряване на крачетата и ръчичките с зехтин - много добре се отразява, и отделно като се лъсна цялата като от парафин съм  hahaha Joy
ууу и какви маслинки домашни прави като трушия киселки  Crazy взех да се отплесвам - ще взема да и звънна да и дам поръчка  Mr. Green
при мен също е доста палаво човечето - даже се обърна вчера на другата страна - ама като съм спала май пак си се е наместило обратно  Crazy казват че като ти е второ се намества чак накрая
аз все се каня да ви покажа при мен как стоят нещата с апартамента на бебка - корема ми е все едно съм глътнала плажна топка - ама от тия най големките Mr. Green
лек ден от мен и мнооого  Hug

# 134
Здравейте и от мен!
Omniopresent, матракът ти е страхотен.
Бубе, честит ти девети месец и спиране на лекарствата. newsm10
Добре дошла на Геринет! Леко доизбременяване и бързо и безпроблемно раждане на малкото слънчице!
Румена, коремът ми направо е боксов ринги вече наистина ми причиняват болка тези ритници и подбутвания, но Хера е права - и на мен ми е приятно. Joy
За себе си и бебчо ще имам новини в сряда, когато съм на преглед в болницата, в която ще раждам.
Приятен ден на всички! wavey

Общи условия

Активация на акаунт