Декемврийското детенце има мама с коремче!

• 13 223
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
мкп липсваше ми душко, толкова ми е кошмарно, че само твоите вицове ми повдигнаха духа
Девойки успокойте страстите много ви моля, да не почвам с метлата newsm28 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 211
МКП,меткаш ги на рамо ли...ХА!Метни моя бе...над 100 килца Hug  Laughing
МММ,не знам за това кой е разгонен,ама аз 100% ще си изпусна годините,ще се сбабичосам и сбръчкам,после ще науча,че мъжът ми ми е изневерил или изневерявал,и ща са гръмна,защото няма да има начин да му се реванширам и защото съм ревнива.Дано дотогава да не ми пука вече.
Янче,дано да ти минава гаденето мила!
Смайли,има ли такива ботуши,каквито искаш ти,3в1? CrazyИ аз обожавам висаките токове.
Купих си едни ботуши сбисок ток и меко отвътре,така че за зимата съм готова,сега чи трябват за пола някакви,стига да изглеждат добре.Искам и нови дънки.И нов фотоапарат.Остана да напиша картичка до Дядо Коледа,за да си го поискам,защото цяла година съм била добро момиче! hahaha

# 212
Ванилке
добре че каза че ще пишеш на дядо Коледа  Wink Mr. Green

Santa Claus
Santa Claus's Post Office
96930 Rovaniemi
Lapland, Arctic Circle
FINLAND

една мама си показа миналогодишното писмо, та мисля и аз да пиша  Mr. Green ама трябва да е тези дни, че декември да пристигне отговора  Wink Grinning

# 213
Здрасти, мераклийки и бабички!
Ееееех, голяма уста се отвори! Чакай първо да свърша сериозната работа:
СНОЩИ ЗА ПЪРВИ ПЪТ НОЩУВАХМЕ В НОВАТА НИ КЪЩИЧКА! Диляна се събуди само 2 пъти, 3-тият беше за млякото! Hands Clap
Криси, какво ти е, душа? Аз нещо пак съм пропуснала или забравила явно  newsm78 Това е добре за мен, защото явно не си товаря мозъка, а  и ти можеш да ми го разкажеш един милион пъти, без да се притесняваш, че се повтаряш, пък дано ти олекне! Praynig
Рали, много фенски снимки! И аз съм луда фенка, затова не сядам да гледам мачове - първо защото изпадам в спортна еуфория /положителна, но и отрицателна според резултата/ и второ, защото ме нервят наредените мачове. Последният, който преживях доста тежко, беше Франция-Португалия от световното /или европейското newsm78?/ във Франция. И след като в световен мащаб може така да се наместват победителите, к`во да говорим за Левски или ЦСКА? Confused
А за другите - преди малко си толкнах с едни мой колега по въпроса за изневерите за една нощ / не че имам такива мераци, де  Stop/ Да знайте, че мъжете май наистина ги е страх от един път - виж, сега ми хрумна, че може да ги хване притеснението, че ще е само този път и въпроса:  как ще се представи и ..... ще вземе да се изложи човекът!!!!  hahaha
МММ,не знам за това кой е разгонен,ама аз 100% ще си изпусна годините,ще се сбабичосам и сбръчкам,после ще науча,че мъжът ми ми е изневерил или изневерявал,и ща са гръмна,защото няма да има начин да му се реванширам и защото съм ревнива.Дано дотогава да не ми пука вече.
Ванилче, ай да плачем заедно! newsm45 Innocent

# 214
  • София
Влизам да ви известя, че Патетата са свободни днес и смятам да нападнем с Ванеса. Към 17-17.30 ще сме там.

# 215
  • Бургас
Здравейте!
Ние днес излизаме от болницата - Саня изкара пневмония... Нямам думи да опиша колко ме е яд, само гадости напоследък  #Cussing out Сега ще се наливаме с още антибиотици вкъщи докато се закрепи (или отрови  Sick)
Та сори ама нещо не мога да захапя мъжката тема дето се е завъртяла тук...
Искам само да честитя на патерици рождените дни на Нели, Петя и Ралица и да им пожелая да са здрави майки на здрави деца!
Поздрави на всички!

# 216
Райка,дано бързо се оправи малката и да нямате ве4е проблеми Praynig

Абе аз мислех,4е сте изсписали една камара страници,а вие сте се изгубили някъде.Да не сте по мъжко Mr. Green

При нас в4ера беше спокойно,мирно и кротко след яслата.дано пове4е не истерясва,4е ми се къса сърцето.

# 217
  • Бургас
Йоанче, благодаря! Само че нещата не вървят на добре. В болницата сме пипнали отново ентеровирус... От снощи Саня е и с разстройство, днес повръща, а трябва да пие антибиотик за пневмонията.  #Crazy
Вече съм на предела на силите си!

# 218
Йоанче, благодаря! Само че нещата не вървят на добре. В болницата сме пипнали отново ентеровирус... От снощи Саня е и с разстройство, днес повръща, а трябва да пие антибиотик за пневмонията.  #Crazy
Вече съм на предела на силите си!

О Боже Господи Cry
Защо бе,защо само болести ни сполетяват #Cussing out

# 219
 CryРайка мила HugДавай хидрасек.Вчера и дани беше с яко разстройство.Дадох му снощи в 8 и през 6 часа пак дадох и тази сутрин няма нищо.Досега не е акал PraynigМного помага да знаеш.Дано се оправите по-бързо Praynig

# 220
  • София
Райка, много съжалявам, представям си какво ти е. Дано бързо да се оправяте. Ванеса май също се разболява - вчера след Патетата, уж нищо й нямаше, изведнъж страшен рев. Ама рев - 1 час. И не обичайното реване при тръшкане, а онзи, "особения" - нали знаете как сме се обучили да разграничаваме реването. Вкопчена в мен, спа при мен в леглото  Shocked (случва се за 1 път, тя мрази да спи с някой), явно му е дискомфортно нещо на детето. Днес сутринта уж е добре, ама много ме озадачи тая работа снощи. През цялата нощ се буди от време на време с рев, вкопчва се в мен, по-скоро ляга върху мен - не на леглото, и пак заспива. По едно време имах чувството, че има температура, но като я измерих - нищо. Възможно е да е дигала и да е спадала и да съм уцелила момент без температура. А бе много, много странно. Дали може да е от стрес - в къщи в момента е като бежански лагер заради ремонта. Дали не се простуди в тия Патета, много беше горещо??? Нелка, как е Дарата?

# 221
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Райче съжалявам, че трябва да преживеете всичко това. дано детенце се оправи по-скоро  Praynig

Аз да се похваля че снощи Габи пожела сама да заспива в леглото. Заспа за същото време за което заспива и с баща си, само че напряко на леглото в някаква безумна поза. През нощта не се е будила, само проплака 2-3 пъти, но като ми чуе гласа се успокоява.

# 222
Райка, много съжалявам за Саня  Hug Дано скоро всичко отшуми и да си починеш  Heart Eyes
Мкп, може Ванеса нещо да е преживявала от деня  newsm78 Дано да е здрава!
Диана напоследък я е страх от всякакви миниатюрни буби- мухи, буболечки, всичко дребно летящо е особено опасно  Laughing Кой знае какво им се върти из дребните главици  Heart Eyes
Ох, отивам да си чета любимия Хари Бош!

# 223
Аз съм много ядосана точно в момента.
Тази сутрин Дара започна да кашля, суха дълбока кашлица. Веднага юрнах баща й да ходим при хомеопатката. Дара се скъса да кашля докато пътувахме, изпоти се, с баща й се джънкахме постоянно да отворим ли прозореца, климатика ли да пуснем... Като влязохме в кабинета, аз започвам да обяснявам колко много кашля Дара, а тя не се изкашля НИТО веднъж. Половин час я чакахме да се изкашля - НЕ и НЕ. Тръгнахме си без да ни изпишат лекарство, а аз бях обвинена, че си измислям и преувеличавам. Направо бях бясна. Отидохме при педиатърката, нейсе Дара се изкашля пред нея, прегледа гърлото - зачервено е, кашлицата е фарингитна, гърдите са чисти. Говориха двете докторки по телефона, разбраха се, Румен трябва да отиде до хомеопатката да вземе лекарството.
Но аз съм си виновна - първо трябва да си я водя при педиатърката и после с диагнозата да ходим при хомеопатката. За друг път ще знам.
Връщам се ... котките ми блокирали лаптопа, кой знае колко пароли са въвели докато ме няма. Дано не се наложи да го нося някъдеси  ooooh!

Съчетахме ходенето при джипката и направихме контролните измервания. Дара няма 11 килограма, ама не я събличах, за да ви кажа точно и е 85 см.

Райче, бели кахъри са моите терзания! Вие сега си нямате хомеопат, нали?
Май месец бяхме в такава ситуация само че при Дара първо беше разстройството, а на втория ден направи гнойна ангина. И пихме антибиотик с разстройството. Ще се оправите, надявам се да е по-бързо. Тия дни си мислех за вас, надявах се, че си заета с работата и затова не пишеш.

Браво на Габата! Нали кака ще става  Hug

# 224
Райка съжалявам че сте билитака сериозно болни, силни прегръдки за малката Саня Hug

Общи условия

Активация на акаунт