Декемврийското детенце има мама с коремче!

• 13 221
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ние днес бяхме на фетална морфология. Малката е добре, не спря да рита и да се върти през цялото време. Всичко и е ок до момента.
По слуая заведохме Габи да си поиграе и през това време и купихме няколко играчки. От петък повтаря - "Детето няма дрехи. Детето няма чорапи. Детето няма играчки."

# 226
Деска, и бебето ли е момиченце?

# 227
95 % е сигурно по мнение на д-р Манов

# 228
  • София
Деска, не е ли много рано за фетална морфология?! Shocked В момента нали си в 13 г.с.?
Супер за Габата че иска да спи вече сама. Как приема идеята за бебето? Обяснявате ли вече? Мая нищо още не вдява.
Яслата върви много добре. Днес купихме нови обувчици от магазина на Пиротска, и 2 анцуга за яслата, защото Мая е останала само с дънки, а не ми се струват много удобни.

Райка, освен да кажа, че много съжалявам и да пожелая скорошно оправяне на Саня, незнам какво друго да кажа.

# 229
Райка...много ми е гадно да чета такива неща,горкичката Саня...В тая болница нямаше ли някаква ВИП стая,за да не лежи детето в стая с още 10 болни деца?Баси! #2gunfire

Деска,радвам се,че малкото детенце е добре и със сигурност ще бъде хубаво,като кака си!Еми купете на детето дрехи,чорапки и играчки,като си няма нищо! Mr. Green Laughing Браво на Габи!Аз съм свалила едната решетка на кошарата и чакам Дани да прояви интерес към уютната кошарка,ама тц!
 newsm78
Днес Дани почна да пее след мен,аз му изпях няколко тона и той ги повтори съвсем точно!Е,не искам да става музикант,знаем какво е! #Crazy

МКП дано на Ванеска нищо й няма,дано само да се е превъзбудила!Само да са здрави!
Валентинова,дано да плачем като станем на 60 Whistling По-рано не ща. Naughty Crossing Arms

# 230
  • София
Здрасти. За сега държим фронта, вчера виках лекар, за всеки случай. Каза, че гърлото й е леко зачервено (винаги така казва ooooh!), тръгнаха ни и малко сополи. Давам Виброцил за сополките, и пръскам с Тантрум Верде гърлото по 3 пъти на ден. И дежурното витамин С, по една голяма ампула. Следобед вдигна малко температура, дадох веднъж Калпол, веднъж Нурофен и край. Да се надяваме, че днес няма да се влоши. Според мен е комплексно - превъзбудата от хаоса в къщи, плюс настинка от Патетата. Повече там няма да ходя - беше адски топло, децата изпотени, а като им направих забележка, отвориха 3 прозореца  Shocked Добре, бе хора, отворете 1, да се проветри, а не 3 да става течение докато са потни децата. Нелка, Дарата и тя може да се е уредила с кашлицата в Патетата  Thinking Ще звънкам на вашата хомеопатка за интервю, че ми писна.
А една съседка ме агитира за някакви етерични масла, 100 процента концентрати от разни билки и плодове, за всякакви болежки. Много били ефикасни. Някой чувал ли е? Дали могат да се дават на малки деца?
Казвайте какво давате за зимния сезон - какви витамини и имуностимулатори. Четох нещо за някакъв АД liquid. Мнения?

Деси, браво на Габи и на новата бебочка. Райка, при кой педиатър ходиш в Бургас? Искаш ли да питам мойте дружки да препоръчат някой, ако не си доволна? (аз съм бивша градска, както знаеш). Янче, Майчето е герой. Браво на нея, мога само да се надявам, че и Ванеса ще свикне. А колко е пораснала Мая.....направо е голямо момиченце вече и плямпа като за световно  Laughing

Смятам сега да говоря с частната детска градина до нас, да я запиша за 1/2 ден, та през зимата да има къде да си играе. Ще я взимам на обяд, да си яде и спи в къщи. Мисля, че взимат почасово, ама ще видим. Ако има и други кандидати, давайте да ходим заедно да питаме и да видим условията. За сега съм чувала най-прекрасни неща за там - хубави играчки, куклен театър, танци, уроци по английски и пиано (май за по-големички).

Детската кухня ОЗИ е голяма глупост. Отказвам се от тях и ще я запиша на другата частна, Junior Menu. Те обаче нямат доставки по домовете, но другата седмица ще е хубаво времето, и пункта е близо. През зимата ще се уговоря с някоя баба в квартала за по левче да ни носи храната. Поне по менюта Junior ми изглежда много свястна. Ще взема да пусна питанка в Хранене. Някой от вас ползва ли?

# 231
Миленски, направо ме запали с тази детска кухня Джуниър меню. Сега им погледнах сайта http://juniormenu.com/index.html - единия от раздавателните им пунктове е на нашата улица. Мисля, че ще ги пробвам от другата седмица, че не мога да готвя по три пъти на ден. А и Виктория нали отказа пюретата... ще прежаля 10 лв да пробвам за седмица, може пък да реши, че иска да яде от кухня.

Райка, мила, стискам палци Саня да се оправи бързо... много ти се струпа на теб, дано по-бързо мине всичко. Целувки на малката душица.

# 232
Янче като се обадих да питам казах, че първата фетална се прави между 12 и 14 г.с.
Габи знае, че в корема на мама има бебе. Вчера се опитах да и обясня, че ще има сестричка, но не го разбра. От една седмица повтаря, че и тя имала бебе в корема, а онзи ден каза, че я боли бебето. Иначе знае, че не мога да я гушкам и идва да ми целува корема.

# 233
Eто ни и нас

Момичета липсвахт ми, ние бяхма на Оряхово при свекърва ми в пълен комплект.

Саничка да се оправя това момиче вече, Райка толкова много ви се събра. Прегръщам ви и двете. Отидете на хомеопатия, поне няма да навреди , ако не помогне.

Нели, ние ходихме на твоята хомеопатка миналата седмица, нямахме проблем , но искам да се подготвя за боледуването в яслите и зимата. Пием само баховата ябълка.

мкп, добре завърнала се при нас:) сори че и Ванеска е болничка.

Деси , чудесно че всикчо е наред при вас. Хубаво е всичко което ви се случва, Габи ще свикне много бързо щом още от сега й говорите. Целувки за нея и коремчето:)

Ванилийка давай да правим хор, щото и наш Борис е много музикален, танцува дори когато аз пея, което е...меко казано голям комплимент за моите песновки, а да не говорим как си пее докато заспива, на мсм направо се подлужда от танци , а и на хоро го удря:)

До после пак Heart Eyes

# 234
Здрасти, мацки!
Вчера само ви изчетох, защото имах много ангажимантс, а и сутринта преживях нещо, от което ми се скапа настроението и просто не знаех дали да го споделям, за да ми олекне или да се съобразя с факта, че тук четат и хора, извън моите момичета. Избрах второто, затова и нищо не писах през деня - нямаше да се сдържа ако бях почнала отговор.... Confused сега съм по-спокойна и ето ме на!
Райка, аз вече не знам какво да ти кажа! Ти си знаеш колко ми е мила Саничка и колко ми е мъчно за всичко, което трябваше да мине през мъничкото й телце! Дано се оправи бързо, миличката! Praynig Hug
МКП, моля се и при вас нещата да се оправят и наистина да не е нещо сериозно! Hug
На Янче и Деси - големи поздравления! А на Маичка и Габи - много целувки! Браво на момиченцата! Като стана на въпрос - забавиха се изследванията на Диля, така че яслата се премества за 9-ти. Голямо въртене - прави го - не го прави, вие си го направете, ама можем и ние, плащайте, но може и да не плащате - въобще стане ли въпрос за доктори, само чукам на дърво! ooooh!
А ние сме на кухня още от миналата година, само че и до ден днешен пасирам храната. Rolling Eyes защото боб, леща, че напоследък и картофите са за чоплене,  а не за дъвкане! Иначе са вкусни манджичките... baby_neutral
Ванилче, аз също смятам чак около 60-те да се сбабичосвам, ще поддържаме 30-годишна форма до 50-те, пък после ще остаряваме, нали тъй? Whistling
Ау, Раичка, мъничкият ти е одрал кожата вече! Heart Eyes

# 235
Здравейте и от мен! Големи писателки се извъдихте, не мога да ви изчета  Crazy

Райче, мнооого е порастнал бебока!
Как ти се стори Чамурлийска? Ти само с Бобо ли беше или й малкия го "прегледа"?

Дара пи от капките, които предписа вчера хомеопатката, снощи и тази сутрин по 3 капчици. През нощта и днес не е кашляла. Останаха само сополите, надявам се до ден-два да изчезнат. После пак трябва да се чуем с нея.

Не искам да звуча афектирано, когато пиша за резултатите от лечението, за да не си помислите, че ви зарибявам и т.н. Единственото, което искам е да минават бързо болестите, които са неизбежни и да не се стига до антибиотици, а още по-малко до болници  ooooh!

Миленски, за това сиропче съм чувала само хубави неща, даже мислех да го купувам преди да отидем на хомеопат. Ето ти сайта на фирмата да прочетеш: http://www.admedicine.co.uk/p_line2.asp?p=6 Струва 30-40 лева, стига за 2 месеца мисля.
Но ако заведеш Ванеса при хомеопат, няма да има нужда от него. Не трябва да се смесват нещата  Confused

За клубовете ... не знам ... адски ми е неприятно, когато трябва да прозвъня 10 телефона, за да открия място, в което няма рожден ден  Confused Ще гледам да ходим сутрин, най-вече през уикенда. И идея нямам какво ще правим цяла зима затворени в къщи  Crazy
Вече съм пуснала да се свалят филми един милион, чета в Нашите деца хиляди идеи за забави.

Струва ми се, че вече ми се ходи на работа ... сетих се и аз  Crazy Най-вече защото ми се носят поли и високи токове, искам и обедна почивка да имам и да се разхождам по магазините спокойно ... сигурно друга песен ще запея после, но сега ми е едно такова работно  Crazy

# 236
  • София
Леле какъв пораснал Калоян! Simple Smile Райче радвам се пак да те видя Simple Smile

Ох направо не ми се ще да се хваля толкова, ама лелите са много доволни от Мая и от другата седмица живот и здрав ще спи там... Да видим. Казаха че вече хич не плаче... най-много да помрънка малко. Дори като я взимам вече се крия (вчера и днес го направих тоя номер) и тя излиза нахилена и в момента, в който ме види се почва "Мамооооооо, уааааааа, мамииии" и се гушкаме малко и млъква. Освен това е влюбена във внука на директорката и днеска на тръгване то не бяха целувки, прегръдки, държаха си ръцете, страшен цирк. А ние с директорката се хилим от страни... и после като търгнахме с най-жалния глас "Баку нямаааа" (Батко го няма).
Засега имаме само запушен нос от вчера. Но то може да е и защото всичките й спални чувалчета са изпрани и я завивам със завивка, а тя нон-стоп се отвива...  

# 237
Момичета, в неделя няма да ми е възможно, тъй че отсега ви черпя! Wine Glass
На 1-ви Октомври ще празнувам 12 годишнина на връзката ми с моя съпруг!

А иначе - пожелавам здравички и безпроблемни почивни дни на всички! Hug

# 238
Lysil, честита ви годишнина с мъжлето, дано да се обичате цял живот  bouquet

Нели, Чамурлийска ми се стори хм..... първо съвестна, второ малко менторски говори, после ми стана симпатична, но още нищо не мога да кажа. Мъжа ми се съгласи само заради мен, защото като му казах, че няма медицинско образование я нарече шаманка:). Ходихме четиримата, беше голяма веселба 2 часа.

Янче, много се радвам за Мая че не ти прави сърцераздирателни сцени и се държи добре детето.

Ох, да ви споделя днес малко ми е кофти. Ходих по магазините да си купя обувчици , дънки , блуза.... върнах се с две ластичета за коса, нищо не си харесах. И не защото нямаше избор или нямах достатъчно пари, а защото съм изгубила стила си и вкуса си и не мога да избера нищо защото не знам какво търся. Много ми стана криво...а и съм с такъв шкембак....

Та така.

# 239
Райче само едно ще ти кажа - погледни снимките няколко постинга по нагоре и ще си оправиш настроението - имаш две прекрасни деца, пък ти струват само коремче,което ще изчезне след време.
На мен пък ми казаха лоша новина - висог пролактин - едва ли ще имам второ дете, сега предстоят изследвания и лечение, но то не е много успешно. Вече не обръщам внимание на лошите неща, които ми се случват. За това и рядко ви пиша - отива ми ентусиама на кино - с Дамян проблеми, загуби голяма сума пари а майка ми е от това на улицата - мен изкараха виновнна, Виктор е постоянно болен, дори и сега е със сополи, работа не си намирам, така мечтаното от мен второ дете може и да не дойде - ако искате да продължавам.
ето ви малко весели истории:
миналата седмица бях на сватба, да возя булката, взех на брат ми аудито - модерна работа, А4 TDI незнам си какво, измих го лъснах го, лъснах и себе си да не се орезилвам, стигам до булката в Младост, връчват ми балоните и украсите и понеже ми пречеше чантата, отключих колата - с дистанционно, хвърлих ключове и чанта на предната седалка и отивам да украсявам кола - след 5 мин - пиук-пиук и щрак  - КОЛАТА СЕ ЗАКЛЮЧИ С КЛЮЧОВЕТЕ ВЪТРЕ АВТОМАТИЧНООООО. БЯХ ЗАБРАВИЛА ЧЕ СЕ ЗАКЛЮЧВА САМАААААА.
телефони всичко ми вътре, звъня на Дамян, той на брат ми - резервен ключ нема, требва да карам булката, остават 40 минути до подписването - как не получих инфаркт незнам, от там една мацка от гостите извади некви познати ключари - събуди ги, изстреляха се момчетата за 20 минути до младост, за 3 минути отключиха бангията скапана и сколасахме, ама срещу 40 лв ама нека ми е, щото съм тъпо парче отвсекъде, даже викам на брта ми - троша ти прозореца, а той вика - после ти троша главата идиотко такава.
та олекнах с 40 лв заради тъпата си глава, и ся не ми дават да го помириша това ауди, стои пред нас пълно с нафта, със здрави гуми ама не ми го дават. и така както не ми го дават и нали съм супер шофьор онзи ден, с нашето Ауди се прибирам и какво се заблеях да завия и нахендрих задната дясна врата на аудито на брат ми - вдлъбнах я и и напуках боята - Дамян слезе и думите муи не бяха елексир за ухото ми, а сметката в сервиза е 120 лв за една вдлъбнатинка, застраховката не я покрива тая щета щото му била на разсрочено на брат ми - абе дано ви разсмях, щот на мен сега ми е смешно, но тогава ми се ревеше.
Миленка имам ОГРОМНА молба,моля те, провери тази детска кухня, пункта им във втора градска работи ли, защото 40 лв на месец не са много, имам комшийка дето бачка във втора градска и може всеки ден да ми я носи и ще ми спести страшно много време, вече ми омръзна да готвя и незнам как да му го правя разнообразно, то ми дойде до гуша  chef, моля теб,защото аз нямам домашен телефон и ще почерпя за което  bouquet
Янче да нацелуваш пчеличката, мъжко моме като майка си е - без лигавщини. Ти какво направи с тея под вас идиоти от заведението newsm78
какво друго - ми забравих,като се сетя ще допълня, то и без друго изписах половин страница Crazy

Общи условия

Активация на акаунт