Декемврийското детенце има мама с коремче!

• 13 220
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро!
Ние тази сутрин си поспахме до 8.20.Това си е направо постижетие CrazyСега си хапнахме онесени ядки с сусам и сме готови за подвизи Peace
Криси душата хем ми стана смешно,а като си помисля колко ти е било притеснено ooooh!Важното е че се е е разминало.Айде неприятностите при вас вече да спират,а Вики да си е пак здравичък PraynigПрегръщам те Hug
Люсил Честита ви годишнина  bouquetЛеле бая годинки си навъртяла с твоя красавец.Е щом е бил до теб досега ще устиска и още Wink
Райче големи юнаци smile3501  love001

# 241
  • София
Абе Кристинке, душо мила, кат чета и направо немога да повярвам къв е тоя карък кво е това чудо дето ви е подгонило!!? Незнам какво да ти кажа.... ама много искам всичко да се оправи и да ви се нареди как си требе... Целувки от Мая и мен!

Честита годишнина Люска! Още много пъти по толкова и да сте все така влюбени и сладки Simple Smile

раиче и аз съм така напоследък... нещо хич ме няма в шопинга... ще ти мине Simple Smile А и коремчето с времето ще се стопи. Heart Eyes

# 242
здравейте дами. 
ние се позагубихме , ама нали мама е тук и не ми остава много време за компа. след 10 дена кат си замине и ще сьм по редовна.
честита годишнина на люси. още много години все така влюбени да сте.

Криси, разсмя ме скьпа с таз истирия с аудито  Laughing  .  айде да минават вече лошите емоции около вас.  цунки и за викича.
Раичка, малкият сладкишко целият на тебе мяса.  много сте готини и тримата  Peace  не се натьжавай толкова за шопинга. Кристинка добре ти го е казала. ако това ще те успокои малко - на мене ми дойде желанието да обикалям по магазините чак, когато яна стана на 3-години. до тогава все с панталони и маратонки ходих. просто не можех да си се представя как ще тичам след нея с пола и токчета  Crazy  сега както е трьгнало и с марто ще е така....
Янче, браво на мая. тя май ще отсрами всички декемврийчета , дето ходят на ясла.
 а мартин сега покрай яна се е влюбил вьв филмчето за " пчеличката мая " и само вьрви из вкьщи и повтаря - ПИЧКАТА МАЯ , ПИЧКАТА МАЯ   Joy  умирам от смях с него вече . такива ги говори смехотворни....и нон стоп плямпосва.
Ванилийке, подкрепям Раичка за хора. другото нещо което марто прави по цял ден освен да бьбри е да пее. абе ушните ми миди са подложени на целодневно бучене.   Crazy  така , че давай да ги подхващаме от рано тез неоткрити таланти   Mr. Green
Райка, целувки за саня . милото детенце. бьрзо да оздравявате  Heart Eyes
Деси, браво на кьдрокоска , за спането . продьлжава ли да спинка  сама.   

# 243
  • София
Имаме си вече първия армаган от яслата - запушен нос и доста сополени балони Simple Smile Освен това им някакъв обрив по цялото тяло и сутринта бях се шашнала яко, че има шарка и отидохме при дежурно педи и тя каза че било алергичен обрив към нещо което е яла. Немога да мирясам цяла сутрин... ама май наистина е нещо такова... Все си мисля че могат да познаят една шарка? Няма Т, ама очичките й лекинко блестят. Чудех се дали да не я водя на 2ро място - ама незнам къде... Засега ще си поседи малко в къщи (2-3 дена докато и спрат сополите). В понеделник ще сия  водя при нашето педи да я види. Тая докторка днеска изписа Перитол за "алергията". Е да ама аз като го прочетох пише, че съдържа алкохол и не се дава на деца под 2 години. Още не съм й дала... чудя се какво да правя... Дайте някакъв акъл.

# 244
Привет банда

Райче
много сте готини  Heart Eyes Калоян вече ми се вижда пораснал  Shocked ooooh! Grinning Hug Hug Hug

Райка
ужас, цяло лято, цяла пролет - само проблеми около твойте деца  Confused Hug Hug Hug Дано бързо отминава и последната болест, и дано после да ни радваш само с хубави новини   bouquet

Останалите болни
нашите прятелки -  Ванеса, Дара, Мая - хайде бързо да оздравяватз всички  Hug Hug Hug

Янче
ама какво им дават в яслата за ядене  newsm78 ти знаеш ли им менюто

Криске
и аз да се чудя да плача ли да се смея ли  Wink

На всички късмет и здраве желая  bouquet

# 245
Янче, аз сьм давала на яна перитол , още от малка . тя ми правеше алергични пристьпи и само с това се оправяше. не мисля , че ще и навреди на мая.  а иньче сьжалявам , че сте се разболяли. хремата и кониоктивитьт са пьрвите неща , които децата си прихващат от яслата - за сьжаление  ooooh!

# 246
Ха! Само от фризьорския салон не ви бях писала  Joy Да, но е факт, че съм тук, имам маска на косата, чакам да ми мазне Ивчето кичурчета  Flutter
ААаа ако знаете какъв мерак за шопинг ме е подгонил  Crazy
Днес най-после се сдобих с нови ботушки - едни като за дънки по градинките, а другите - яко висок ток, змийски кожи, тия три неща  Flutter Страшно ще ми отиват на роклите и полите дето си умирам от кеф да си ги обличам  Whistling

Дара е добре, съвсееееммм леки сополи, нищо забележително, не съм я чувала май да кашля вече  Thinking
Янче, нали и вие във вторник сте при Чамурлийска? Тя ще ви оправи и вас  Wink
Райче, странна е малко лелката, верно е. Оня ден направо ме обиди, а аз съм катил и не се хващам, ама 100 пъти ми повтори, че си внушавам, че Дара кашля. Излязох като ония лудите майки  Crazy Много й се ядосах, ама ми мина. Иначе е разбрана. Важното е да лекува децата, другото не е толкова важно  Wink
А Калоян как е с коликите? Тя предписа ли му нещо или и на него бахова ябълка?

Криске, снощи късното ти четох писанията. Хем ме напушва смях, хем ми става тъжно. Много нерви - на вятъра. Събери си акъла, женооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Трябва да те водим с нас да пийнеш две водки да ти мине  Hug

# 247
Мацки продавам някой мой дрехи-който са обли4ани само веднъж
Вижте:
http://www.prodavalnik.com/ppc/showcat.php?cat=500&ppuser=2871

Ако някоя си хареше нещо от вас ще има намаление Wink

Смайли,браво бе душа hahahaС маска и при фризиорката и пак не ни оставаш на мира Wink

Криска,посмях се с Аудито.дано скоро приклю4ат проблемите ви.

Люси,4естита годишнина Hug

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 20:47 от Ioana

# 248
Криска,твоята истОрия за малко да се превърне в истЕрия...Не можах да се посмея на твой гръб,защото като ти се съберат 100 дреболии от гаден характер и от такава последна капка ти призлява,а при теб проблемите о никакъв начин не биха могли да се нарекат "дреболии".
Раичка,нали не си разчитала коремчето да ти се махне на 2-я месец??? Mr. GreenКъм Новата година ще ти дойде и талията и мерака за шопинг.
 ЛЮСИ 12 ГОДИНИ???Мале,какъв стаж!Честито!!!!Още 4 пъти по толкова!

Нелка,май само от фризьор и от Марс не си писала още! Laughing Laughing Остана ти само последното.И пусни някоя снимка да ти видим новата прическа.

МОЛБА-пуснете ми няколко линка зъ детски филмчета от сорта на Бейби Моцарт,защото ни се изтърка плочата да му пускам 3-те свалени филма.Иска нещо ново!
Дани страхотно имитира,умиряме от смях с баща му!

# 249
Здравейте, каква хубава неделя, а аз трябваше да работя....

Криска, Райка, какво да кажа - не е честно да ви се случват такива здравословни и други неудачи  Sad Hug Hug Оздравяване и на всички други сополивчета!  Heart Eyes

Янче, би трябвало да познаят шарка, ама след като за теб сега е много важно да не е шарка, ако ти хрумва къде, заведи Мая и при друг доктор, ако още се съмняваш! как сте днес?

Видяхте ли темата за есенния купон в Борисовата днес следобяд? Аз се бях насторила, че ще е другата седмица, ама ще опитаме да отидем към 16-16:30 и днес, макар че май е мислено за по-големички деца. има ли шанс да навием и други декемврийски мами? ще се радваме!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=129754.msg2451458#msg2451458

# 250
Привет банда,
4естито на Люси и половинката и, все така влюбено и щастливо да я карате!
Болните бързо бързо да оздравяват!

Ние сме ОК, но в4ера за малко да изпуснем Марк, още треперя като се сетя, такъв ужас не бях преживявала, задави се с 1 фъстък който изнамери от моя още неразопакован куфар докато с баща му подреждахме къщата, мислех 4е съм уж от по-спокойните майки, оба4е ако не беше мъжа ми вкъщи не знам ... като видях детето си как посинява просто отка4их...щом вместо на бърза помощ звъннах на пожарната.. така се от4аях мислех 4е ве4е го губим и не успявахме да изкараме пустия фъстък, добре 4е някак излезе в крайна сметка докато мъжа ми го тръскаше ....за пореден път се убедих колко крехък е 4овешкия живот, днес бяхме на църква, имам много да 4ерпя и най-малкото е отминалия рожден ден, просто все едно Марк живее втори живот от в4ера, тези секунди бяха най-късите и най-дългите в живота ми
Благодаря на Бога 4е ми го върна...
Е сега ве4е ме хвана още по-яко параноята, дано успея да се вземе в ръце ...
Живот и здраве на вси4ки де4ица!

# 251
Victoria_R  изтръпнах, слава Богу сте се справили и Марк е добре. Мъжът ти е реагирал перфектно тръскай го, направи нещо - питка, баница, нарочи го на Дева Мария  и го занеси в църква, да ти пази детето. Praynig Praynig Hug
Люска - честита годишнина  bouquet  bouquet  bouquet
Янче недей тъй с таз шарка, дано не е това, опасно е Praynig Praynig
Смайли за водките - а повече от 2 не може ли бре, с 2 съм до никъде ooooh! Wink

# 252
Виктория_Р, слава Богу, че всичко се е разминало!
ох, и аз трябва да си взема поука, защото имам усещането, че съм по-непредпазлива, отколкото трябва! най-големият ми страх са колите по улиците - нашето дете така търчи... макар по принцип да знае, че трябва да се върви по тротоарите и даже ни се кара, когато, дори и рядко, се движим по платното... ама с храните точно май не съм достатъчно предпазлива, а знам, че дори зърното грозде си е опасно...
ама хайде по-внимателно и по-ведро -
много здрава, усмихната и спокойна седмица от утре на всички!!!

Люсил, макар и в края на днешния ден - и от мен честита годишната, като добавям и от свое име всички вече направени тук пожелания за все такава любов!

# 253
Маймунка, и мен от колите досега най-много ме беше страх 4е и Марк много тър4и а той има и особена страст към коли, имам особена параноя след като мама загина по този на4ин, преди 3 години, за храна досега не съм се притеснявала въобще, естествено съзнателно не бих му дала фъстък или ядка, но ето как стана ..аз затова и си позволих да го споделя с вас, защото се у4им всеки ден с тези деца..., Марки е много палав, най-много се притеснявам като пътувам, понеже свекърва ми има проблеми и не е много бърза а той е като фурия, но ето как се слу4и и двамата уж с мъжа ми бяхме вкъщи...
Аз съм против това да се трепери прекалено над едно дете, ама сега май ме хвана шубето..
Да са ни живи и здрави и да няма такива екстремни ситуации..
Хубава седмица на вси4ки  bouquet

# 254
  • София
Рали, да го нацелуваш и нагушкаш от нас малкия разбойник! Направо ми стана лошо като прочетох. Господ го е пазил, да отидете на черква!
Криска, не разбрах душо какво да питам в детската кухня. Адресите за раздаване на харана са :
жк Лагера, бл. 20, вх. В, читалище "Хр. Смирненски"

бул. "Цар Борис ІІІ" № 17, читалище "Средец"

жк "Красна Поляна", бул. "Възкресение" № 64, читалище "Кирил и Методи"

жк "Павлово", ул. "Генерал Суворов" № 68, читалище "Витоша"

жк "Овча Купел", ул "Западен Парк" бл. 30А, детски магазин "Бимби"

жк "Красно Село", ул. Хайдушка Гора" № 8

бул. "Христо Ботев" № 120, Втора градска болница

ул. "Христо Белчев" № 3

ул. "Раковска" № 179, читалище "Славянска беседа"

ул. "Цар Симеон" № 147, читалище "Христо Ботев"

жк "Иван Вазов" /до пазара/, ул. "Крайще" бл. 37, вх. А

Отива се със следните данни:
Трите имена на детето

ЕГН на детето

Лице и телефон за контакти

Период на заявката

Адрес на избраният пункт

Удостоверение от личен лекар за наличие или липса на алергии.

Записванията се приемат до Петък 14:00 часа.

ЦЕНИ

1 седмица 9.95 лв

1 месец 37.95 лв

Яденето се раздава от 12 до 13 часа. Изчакай да мине седмицата да ти кажа как е манджата.

Люси, честита ви годишнина! 12 години си е направо подвиг, какво толкова го мислиш твоя мъж, не се ли е доказал вече?

Ние все още живеем в бежансик лагер. Направо ми писна!!!

Общи условия

Активация на акаунт