Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен / София
Алекс, и което е по-интересно дали са този момент към хаштага - Най-хубавия момент Grinning
Но вие грешите в едно. Щом са от легендата, не може да са престъпници, убийци, насилници. Само ангели!
Хади, пременихте ли се за годежа Heart Eyes
тц....аз ще гледам друга любов....на друг канал....но вие кажете....имало ли е годеж....току виж нещо попреци отново...

# 181
Боже, каква красавица е Неслихан Heart Eyes

Гедиз и Сахра са неочаквано добра комбинация Grinning
Много ми е жал за Джейлян Disappointed

Последна редакция: пн, 23 ное 2020, 22:23 от Еванджелин

# 182
  • Яко в Матрицата...
Нищо не съм гледала, но прочетох за финала. Гедиз, само еднопосочен билет ще те спаси, душа! Close

Добро утро! Coffee

# 183
  • Кърджали
Страх ме е да попитам какво е станало

# 184
Здравейте, дами Kissing Heart Да напиша и аз един отзив като нормален киноманяк.
Серията премина в духа на предните. Нищо не се случи, въртим на едно място.
Направо няма нищо за обсъждане но...
Докторката нищо не можа да измъкне от Наре, защото се оказа, че за Наре е много по-тежко, че Санджар ще има дете от друга, отколкото това, че са скрили труп.
Санджар и Гедиз се сбиха, като ефето показа истинската си същност. Да бяхте видели лицето му... сериен убиец не го стига, и не преекспонирам хич. Валла, наистина така си помислих. Беше натиснал Гедиз да го убива, добре че дойдоха линейките за Наре и компания, които Елван повика.
Кахраман виси пред дома на Менекшето нонстоп, още не ми е ясно защо е там, но виси.
Докторката подхвърли на Санджар, че Наре бълнувала за бебето и той реши, че тя има нужда от психолог.
Обърна се към Мюге за помощ.
Гедиз извика Сахра на неговото място, интересен разговор имаха. Всъщност, да не кажа единственото интересно.
Наре ги свари там, но Сахра направи представление, че уж Гидьо искал да му помага за трупа да намери, пък тя не иска. Ама сега се запознават, видите ли.
Наре наби канчето на Гедиз, да се отказвал вече, щот ще се омъжва. Тя не била като тях, имала сили да носи раните си и в това била силата й Head Band Ама не мразела Гедиз. Той й вика, ти прости на Санджар, значи не можеш да мразиш Grinning
Оттам се грабнаха всички Ефеолар да искат Наре. Значи тук следва един протяжен половин-един час, с всичките погледи, въздишки, усмивки... да кажа, че роклята на Наре ми хареса в долната част, нагоре беше ужас. От колекцията на Илкнур Шереф, Загаза ли беше...
Поискаха Наре от леля Фериде, но тя не я даде, безпътен бил Санджар. Санджар я поиска от Каврук, и той не я даде, та се наложи да я иска от Мелек. Хеле, третия път му я дадоха.
Менекше пристигна на годежа, да им донесе добрата вест, че ще има син Санджар. Отиде вълнението от годежа.
Но преди това, намазаха прага на Наре с нещо, дето им го даде знахаря с магиите.
Сутринта Наре се събужда, Сандю клечи до леглото й и я гледа. Наре му чете една прочувствена реч, че й изменил, друга докоснал, бебе ще има, не може да диша и филан. Но щяла да обикне и тази своя болка Head Band Ако ще изгоряла, щяла да изгори в ръцете на Санджар. Ей тук вече ме напуши на смях. Егати мазохизма!
После менекше и сие отидоха в конака, буля Атике свари да зашие магията в сакото на сандю, а той баш него облече. Прибраха се по живо по здраво с видеозона, но Локи ги преследваше и тръгна да убива Менекше.
Наръга я в корема, ама я спаси възглавницата Grinning За по-сигурно я ръгна още два пъти, но Сахра взе, че му преряза врата като на пиле.
През това време пристигна Сандю, който разбра, че Елван и Наре ще отидат при Менекшето.
Та видя той, че Менекшето лежи на умиране и след 10-на минути трепкане с очи, от устата му се отрони "Сине!"
Енд

Да се смееш ли, да ревеш ли? Сори, но това ми е коментара Sunglasses

# 185
  • Кърджали
От целия ти разказ запомни само "Ти прости на Санджар, значи не можеш да мразиш" 😂😂😂😂Не за първи път казва точните думи.
Всичко друго е като предишните и като предстоящите... И Каврук не бил дал Наре на Санджар викаш... Я да видя защо...

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 08:28 от Aлекcандрa

# 186
Алекс, не знам защо така правят, това ли потенциала, но! Да харчиш такива актьори с тези евтини изпълнения е направо престъпно. Всичко е преекспонирано, нелеп хумор...
Забравих да спомена, че докато течаха умилителните кадри от годежа, показаха как чакала подписва чекове на Садъчлар ширкет Груп, демек фалира фирмата. Да подчертаят и да не пропуснем, или да се заблудим. Всичко ми е много наивно някак, не знам как да го обясня. Абе... Close

# 187
  • Кърджали
Пуснах си да видя искането на невестата.

Тая леля ми хареса нещо.Хубави думи рекна. . "Ти каза че ще я искаш от мен, ама аз не съм казала, че ще я дам. Не я давам."
"Ти не знаеш какво искаш дъще. Я виж момичето до теб, взе този  (Яхя), после разбрала че е празноглавец. Мъж в къщата, ама за нищо не става. Развежда се. И ти го изгони тоя пред вратата, живей те си двете момичета, ще ви е спокойно. "
Наре пак с големите думи" Аз съм силна защото предпочитам да ме нараняват отколкото да наранявам"," Откажинсе от мен за да ти простя някой ден"
 Тюстига ми толкова за тази седмица.
Гедиз хващай самолета изаминавай надалеч. Че  съвсем да нямам причина да го гледам изобщо..

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 08:40 от Aлекcандрa

# 188
  • Яко в Матрицата...
Момичета, благодаря за споделеното Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus Явно наистина няма какво да се гледа... Neutral Face

Затова пък рейтът е стабилен Wink

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 09:37 от Reni - BG

# 189
  • между морето и небето
Привет,

Очаквам с нетърпение кога ще се появи страшно гледащия комисар:thinking: Забравиха за лопатите.

Санджар Ефе много силово го раздава, цял да убива и Гедиз. Като е такъв мъж за пример - умен, честен, добър, защо не си решава проблеми по друг начин, а с юмруци, заплахи и убийство. И каква беше причината така брутално да се нахвърли на Гедиз? Затова, че спря пред къщата на Наре?!! Причината за необузданата му ревност е ясна, но това не му дава право да налита на бой.

Ох, цял час годеж. То не бяха умилителни погледи, то не бе чудо!Не ми се мисли като задигат сватба. Пригответе се за две серии отделени за лигавене.

Гедиз ще фалира фирмата с писане на чекове?! По-глупаво нещо не можаха ли да измислят??!! А хотелите, нивите, марините как ще ги изпише на чек?? А и тези чекове кой ще ги получи, за да ги осребри??? Ох, много тъпо ми се вижда. Без Гедиз Санджар още щеше да брули маслините с кола.

Единствена изненада за мен беше светкавичната реакция на Сахра. То е ясно ще всичко ще потулят и ще продължи история с бебето. Очаквам сълзи и сополи по повод "олум".

Лек ден !

# 190
  • Плевен / София

Единствена изненада за мен беше светкавичната реакция на Сахра. То е ясно ще всичко ще потулят и ще продължи история с бебето. Очаквам сълзи и сополи по повод "олум".

Няма ли да се разбере, че няма "олум"?

# 191
  • между морето и небето
Няма ли да се разбере, че няма "олум"?

Ако се разбере и се абстрахираме от съдържанието, то една трета от героите ще станат излишни, а актьорите остават без работа.

Ако се придържаме към развоя на сериала, то проблемите на Наре ще се решат автоматично. В момента най-голямата ѝ болка е, че Ефето ще има дете от друга. Също така ще намалеят злодеите, които спъват невижданата и нечуваната леГендарна любов. Леко може да олекне.

# 192
Габи, много ме кефиш днес Grinning

Значи Наре си призна на нашето момче, че раните й не са излекувани, само ги е прикрила.
В разговора между Санджар и Мюге пък се изясни, че Наре е изключила за случилото се  и играе на щастие със Санджар, както преди години е направила след изнасилването.

Валла, само това може да оправдае поведението й в моите очи.
Поведението на Сандю, като едно истинско Ефе уж, все още няма обяснение за мен.

# 193
Еви, така както го разказа май ще го гледам, само заради разгвора между Сахра и Гидьо. Сега ми е любопитно, защо ти е бил интересен.
Другите лигавщини вече ме отчайват честно казано.
Тази любов е една от най- преувеличените и най- скучните, на които съм ставала свидетел.
Маниерите на влюбените са на седмокласници...

Сахра и Гидьо няма ли да се заинтересуват един от друг, за да има някаква тръпка вече...

# 194
  • Плевен / София
Да....не можа да ме докосне този годеж...Виж разговорът между лелята и Дуду ми беше интересен....
"Защо все тях ги изоставят?" Може би защото не са на правилното място....Ханифе се набърка в живота на Каврук, така както го направи и при Санджар....

Общи условия

Активация на акаунт