Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 268
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Кърджали
Ох бе, все очаквам да видя че на Санджар му е пораснал вече ореол. Той пак ли го играе последна инстанция, та определя наказания... Наистина не мога да му насмогна

# 601
  • Яко в Матрицата...

Да отделим малко внимание и на баш чифтето...

# 602
Оф беее
Санджар защо се обръща така назад? Чака Наре да излезе пред него ли? Стори ми се, че я подканва Smirk
Рени, разбира се, че Сахра, може ли да е ефето? Безумно е дори да си го помислиш Stuck Out Tongue Winking Eye
Пък и той тепърва има да наказва този и онзи Smirk И моливи имал пак за чупене...
Ох бе Grinning

# 603
  • Яко в Матрицата...
Да, моливът на Нушка отиде мърцина 😆

# 604
Показвам нагледно как се чупи молив Stuck Out Tongue Winking Eye

Майтапа настрана, тук ми идеше да извия врата на Кемо Grinning

Broken Heart

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 20:07 от Еванджелин

# 605
  • Яко в Матрицата...
И аз, и аз... една от малкото му грешки на Кемо, които се броят на пръстите на едната ръка. Ама тук изля цялата си мъка и яд на Нихан баш...

# 606
Ами нали Гедиз ще е поставен пред тежък избор- живота на Сахара или Санджар. Може би го е направил, но не вярвам да убие когото и да е...

Буркина ще престанеш ли да коментираш коментиращите.
Ако ще обсъждаше епизодите давай, но личните ти нападки вече ме изнервят честно казано

# 607
  • Кърджали
Време е и Гедиз да направи някоя от номерата на Ефето. Не вярвам да пожертва никой от двамата.... Накрая и Ефето ще е жив, и Сахра... Ама преди това пак ще излезе с нещо лош

# 608
Кемал беше мъж на място Heart Eyes

На фрага минавам. Гедиз ли стреля в Сахра? Сега и него ли ще направят убиец Grinning

# 609
  • Кърджали
Е тя Сахра мина през историята колкото да се покаже ли.... Много бързо ще и видят сметката.
Тц, не ми се ще Гедиз да я убива. Поне не и заради неблагодарните си бивши приятели...
По-добре да е номер някакъв, щом Санджар може, що той да не може...

# 610
Може би Гедиз ще спре Сахара да убие Санджар, като и блъсне пистолета примерно, но не вярвам да стреля в нея или в него еле пък да стане убиец..
Айде поне един читав да оставят Joy

# 611
  • Яко в Матрицата...
Мисля си, че Гедиз нищо няма да направи, някой трети ще се появи, както в случая с Локи... И този трети ще е Кахраман.

# 612
Рени, това първо си го помислих за друг човек, но нали се опитвам да следвам озета...Smirk

# 613
  • Яко в Матрицата...
Рени, това първо си го помислих за друг човек, но нали се опитвам да следвам озета...Smirk
Докато той мисли кого да спаси, някой друг ще вземе решение вместо него.

# 614
Пред Гедиз има пистолет

Общи условия

Активация на акаунт