Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 210
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Нищо не разбирате вие от духова музика Stuck Out Tongue Winking Eye
Елван само мен ли дразни бе?

Ох, Гедиз ходел от врата на врата като Ковид 19 Grinning

# 661
Пуснах финала да видя кой, кого....
Е, само Евето позна...а и аз никак не съм изненадана от СЦ.  Предател...какъв ли още не/не помня другите/обаче в напечена ситуация спасява за...ка на Ефето.

Джули да не отваря, докато не гледа серията...

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 00:29 от savovas

# 662
  • Кърджали
Прегледах набързо...основно финала. Наистина трябва да спра да си го причинявам тоя сериал.
Како и да направи Гедиз все виновен, все предател. Сега пак предател, що стрелял по Сахра. Да вземе да се застреля сам и да се приключи тая мъка.
Подпалих леко, трябва д се успокоя... Ама какъв проблем имат сценаристите с образът Гедиз не мога да разбера.

# 663
  • Яко в Матрицата...
Васе, аз като разбрах какво е станало и ми се отщя да гледам Joy Но се начетох на коментари. Феновете на Гедиз са много духовити...

Алекс, проблемът е, че Гедиз е харесван. Отнема от фенската любов към легендарната легенда.

# 664
Рени, на мен отдавна ми се отщя...толкова сбъркан сценарий, та няма докъде.
Коментари не чета...че не искам да се натъквам на ненужни. Само тук следя.

# 665
  • Яко в Матрицата...
Хубаво правиш, че то и нерви се хабят, дори да не иска човек ...

# 666
Хубаво правиш, че то и нерви се хабят, дори да не иска човек ...
Да, случвало ми се е и престанах да си го причинявам.

# 667
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! GrinningCoffee

# 668
  • Яко в Матрицата...

Я да сложа и този ужас ужасен Joy

Еве, каквото и да напишеш, все ще си зле разбрана. При Гидьо положението е същото - каквото и да направи, няма да угоди на фенките на Ефето. Човекът се почернил, за да ги спаси от Сахра (защото знае на какво е способна), а те се почерниха, за да си прикрият задника. Ама ей на - той предател, сега и може би убиец, а те са светци, защото са легендарна легенда.

Радвам се, че вчера си причиних само последната сцена... Това недуразумение, наречено сериал, родено от безсилието на сценарийната мисъл на две объркани жени, е срам за създателите си.

# 669
Рени Kissing Heart

Най-хубавата сцена снощи пак беше с Гедиз Heart Сцената му със Сахра беше до разрив Heart Eyes

Най-тъжната сцена, плачещия Гедиз с пистолет в ръка.

Смея се с глас на ужаса ужасен. Сигурно вече са звънили и на Ердоган Grinning

Broken Heart

https://www.instagram.com/p/CJE5stdp_Z8/?igshid=10ya4ibj96nkw

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 08:54 от Еванджелин

# 670
Ужас ужасен Joy Joy Joy

Разсмя ме, Рени Heart Eyes сабах, сабах.

Еве Heart Eyes

# 671
  • Кърджали
Еви, гледах я тази сцена, наистина много хубава.
Наистина не знам какво да коментирам, има ли смисъл да коментирам. Каквото и да направи Гедиз все е виновен. Сега пак е виновен, що не е стрелял в ръката на Сахра или в крака, ами там... Ако не беше стрелял щеше да е седя к гледа предателя.. Ти полезен ход няма при него. Ама ме е яд че го направи, не заради това че стреля (макар че не го оправдавам, но да кажем, че в тази ситуация няма друг избор), а заради това, че го направи за неблагодарните си бивши приятели. Дето сега и да му се правят на приятели (след като уби човек заради тях) пак няма да повярвам на приятелството им.. Интересно ми е сега сценаристите какво са замислили. Сахра ще умре ли, ако умре и този лк труп ще заровя (що пък не, щом за Ефето може) или този път ще се сетят че съществува полиция.

# 672
... Сахра ще умре ли, ако умре...
Mисля, че няма да умре.

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 10:17 от savovas

# 673
  • между морето и небето
Привет,

Като уплашени зайци бяха НарСад. Наре триста пъти се обърна да търси помощ от предателя Гедиз. То не бяха клетви, то не бе заравяне в гробове, а като стана напечено, ела ни спасявай. Ще умре леГендарната ни любов. И защо ГГ да не викнат полицията, хем ще се отърват от чакала, хем ще са си разчистили по най- достойния начин пътя към щастлив семеен живот. Остава им само един Караман.

Ох, а селските истории бяха прекалено много Rage. Елван до вчера не искаше да чуе за конака, днес се наредила на първа бойна линия.

# 674
  • Яко в Матрицата...
Габи, като те чета и тръпки ме побиват. Наистина изглеждаше доста уплашена легендарната легенда... Smirk

Познайте от три пъти защо се е вдигнал рейтингът Joy

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 10:28 от Reni - BG

Общи условия

Активация на акаунт