Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 129

• 34 241
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Яко в Матрицата...
Джули, няма да пишем какво е станало, само ще плюем сценаристите Joy

# 631
Джули, няма да пишем какво е станало, само ще плюем сценаристите Joy

Joy Joy Joy

Рени обсъждайте си спокойно Joy
Аз така практикувам и в темата за селджуците, когато не искам да знам, какво става Smirk не е проблем.

# 632
Дружки Kissing Heart

Патроните на млади години Heart Eyes

Шесте дами от Турция, влезли в ТОР 100 на „Top Beauty World 2020“, като Ханде е на 1 място. Честито да им е!

Ето тук се виждат и местата им в класацията

Като гледам, само Несли и Туба са естествени красавици, останалите са с подобрения. Коя повече, коя по-малко... Stuck Out Tongue Winking Eye

Новината за Кадир я прочетох при рускините, но не съм я срещнала на друго място, камо ли официално.

# 633
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

# 634
Гюнайдън Kissing Heart

Heart Eyes

# 635
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart Eyes

Хайде и Наре и Санджар да се прегърнат в сериала, така както са се прегърнали Несли и Енгин зад кадър. Да се събират ГГ, че да се успокоят страстите Joy

# 636
Рени, още довечера Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз мисля за нашия, че хем убиец ще го направят, хем ще остане сам-самичък пак. Ей, не му вкараха една сгодна женичка, да го отдалечи малко от легендарната легенда Sunglasses

# 637
  • Яко в Матрицата...
Рени, още довечера Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз мисля за нашия, че хем убиец ще го направят, хем ще остане сам-самичък пак. Ей, не му вкараха една сгодна женичка, да го отдалечи малко от легендарната легенда Sunglasses
Гидьо по-добре в затвора да иде, след като не пожела да замине, за да се отдалечи от зловредното влияние на "любовта на живота си". Трябва да остане малко сам и да помисли за какво му е аджаба сегашната Наре. Тя няма нищо общо с жената, която дойде в Мугла преди една година. Той се опита да й помогне, но тя така и не го разбра. Прояви милост и състрадание към всички, но не и към този, който единствен повярва на нея. Забрави клетвите си към тези, които не й повярваха, които я оставиха да страда сама години наред. Но се хвана като удавник за сламка за "предателството" на Гедиз и там хвърли цялата си енергия да мрази. То не го закопава в гроба, то не му пожелава най-лошото да го сполети, то не го предава на полицията (?!)...

Много фенове на Санджар забравят кое точно накара Гедиз да признае любовта си и те също го заклеймиха като предател. Защото така е по-лесно. Искат да се прояви разбиране към Ефето, но не показват такова към Гедиз, дори и към Наре. Докато ние се дразнехме от това, че тя говори едно и прави друго, те удобно подминаваха фактите, но когато нещата опряха до същото отношение и към връзката й със Санджар, веднага реагираха каква била Наре и т.н.

И се сетих нещо за Сахра. Тя не е китка за мирисане, това е ясно. Тъмната й страна  надделява в нея, но... Санджар хубаво ще й чупи молива заради аферата с Менекше, но как ще й обясни случилото се с Акън и как ще й се отблагодари за това, че го лекува съвестно... Кое ще надделее в Ефето? И в Наре съответно.

# 638
Здравейте дружки Hug
Много са хубави заедно Енгин и Несли , радвам се ,че на снимачната площадка са с такива хубави отношения Smile
Нещо свежо за разкош Grinning

# 639
  • Кърджали
Рени, питаш кое ще надделее... Егоизма естествено. Ама то няма и за какво да надделява  де, няма и какво да се обясняват на Сахра, ти не видя ли, Акън сам скочи и от скалата и направо в дупката. После и сам си нассади отгоре марули...
Добро утро! Имам гости та довечера пак няма да мога да гледам. А исках да видя с какво още ще очернят Гедиз.

# 640
Ако Гидьо убие Сахра ще го направят мъченик, който съвсем ще засенчи многострадалния Санджар.
Не вярвам, че ще си го позволят Sunglasses

Здравейте дами Hug

# 641
  • Яко в Матрицата...
Рени, питаш кое ще надделее... Егоизма естествено. Ама то няма и за какво да надделява  де, няма и какво да се обясняват на Сахра, ти не видя ли, Акън сам скочи и от скалата и направо в дупката. После и сам си нассади отгоре марули...
Joy сам се закопал Joy

# 642
От операторчето Sunglasses

Не, най-много ме кефи, че Санджар е турил собствените си кусури в задния дисаг и чупи моливи наред Joy

# 643
  • Яко в Матрицата...

Хубавец Stuck Out Tongue Winking EyeHeart Eyes

Важното е, Еве, че Ефето е бял и добър, раздава се за другите... Wink

# 644
Привет, дами Two Hearts

Разсипаха се от снимки тия дни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт