Професионални серии за коса 142

• 41 942
  • 801
  •   1
Отговори
# 270
На мен косата ми в Бургас мрази всичко! Винаги ми е най-ужасна там Grinning

# 271
Леле аз така мразех водата във Варна... Изключително твърда за мен и тоя вятър там през зимата... Наложи ми се да живея една година там като студентка, много се радвах като свърши Grinning

# 272
Бютимол вече са тупнали -25% на всичко на Керастаз, явно наистина се чете яко ..

# 273
Принцес,на три ракии може и  да я изпера Joy но не,не съм докосвала дължините.
Моята теория се потвърди,днес се измих с мекичка водичка,няма ветрове и виелици и Хидрокленз подейства доста добре,даже мога да кажа,че няма разлика с Биокленз.След това ползвах кератиновата маска на Ланза и накрая вместо финиш ампула Олиосета...Пфу как ме е яд,че съм запряна в къщи,не можах да си разходя огромната грива Laughing

# 274
Тези ампули на Олиосета са подценено съкровище! Изсипала съм една в шишенце с пулверизатор и пръскам редовно, сигурно 1 ампула  я ползвам 5-6 пъти. Новото ми любимо финиш комбо е ампулата и отгоре бондера на Кингсли и грахче термо Екстеншънист Heart И аз съм карантинирана и няма къде да си разхождам прическите Satisfied
Имам питане за ColorPlex, може ли да се каже че върши сходна работа с Олаплекс 1&2 като терапия и изобщо някой  ползва ли го този плекс като терапия и какви отзиви имате? Не помня да са споменавани често.

# 275
Някой с отзиви за тази четка на Оливия Гардън

# 276
Дойде ми пръчката от рибата със сешоара. Нямам подходяща четка, но и не успях да изпратя един кичур като с преса.
Бихте ли ми помогнали с видео или текст за техника на сушене. Косата ми е гъста и до кръста.

# 277
Потърси Зейнеб Маджурова в ютуб.

# 278
PeachHoney, не съм ползвала Олаплекс 1 и 2, но имам Колорплекс вече няколко месеца и слагам от него при всяко боядисване (2 пъти месечно корени) и мисля, че защитава добре косата. Моята е тъмна, но наскоро я изтезавах с изсветляване 2 тона и няма поражения. Като самостоятелна терапия не съм я употребявала, т.к. имам достатъчно други продукти. Няма изтъняване на косъма или накъсване поради честото третиране.
Подобен продукт в една стъпка имаха Напура за защита и изравняване на цвета при боядисване (в малка спрей помпичка) - действаше също добре. Оцених го след като ми свърши. Много ми е неприятно да харесам продукт и да го спрат. Както се случи и с олиото на No inhibition, което е разкошно. Тази марка като цяло изчезна от пазара и се намират тук таме изостанали бройки от стилизиращите им продукти.

# 279
Пийч, аз съм използвала и двата продукта за терапия. Честно казано Олаплекс ми допадна повече и с него видях дълготраен ефект във времето, докато Колорплекс даваше на момента едно уплътняване като след протеинова грижа, но в дългосеочен план не съм забелязала да ми е възстановил косата.
Аз не се боядисвам и не мога да кажа какъв е ефекта, ако се използва в боя.

# 280
  • Варна
Добра терапия е Колорплекс. Близо година го ползвах при боядисване и чат пат за терапии. Косата ми беше повече от страхотна. Минах на Олаплекс първо от любопитство и второ защото комплекта на Колорплекс е мега недоизчислен. Втората стъпка ми свърши много преди първата,а отделно не се продава за разлика от тая на Олаплекс. Колорплекс има козметичен ефект освен заздравяващия. След неговата втора стъпка няма нужда от друга маска. Харесвам го и го имам и в момента.

# 281
При мен  Колорплекс не се разбира с боята на Wella. Без него косатата ми е по жива и с повече блясък, ползвам само боята и е ефекта е по-добър.

# 282
Коледни комплекти на Филип Кингсли и в единия от тях има нов продукт - гланц за коса! Rolling Eyes
https://www.zlatnaribka.com/komplekti/koleden-komplekt-za-vazsta … -condition--gloss

# 283
"Заключва цвета на боядисаната коса и го поддържа непроменен до следващото боядисване." Това изречение искрено ме разсмя.Тоя гланц ще да е чудотворен Grinning

# 284
И термозащита до 190 градуса, еми аз използвам малко повечко градуси .. Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт