Професионални серии за коса 142

• 41 949
  • 801
  •   1
Отговори
# 255
  • Някъде там
Вчера пробвах отдавна забравената в шкафа маска на Eprouvage.
Разбрах защо съм я сложила назад в шкафа 😆.
Косата ми след нея стана  мекичка като перушина и хвърчаща със страшно много фриз.

# 256
  • Варна
Мацки няма да защитавам персонала на Рибата....те са просто продавачки като всички останали в магазините. За нас това е хоби,краста,за тях е работа често нелюбима и НЕхаресвана. Читавия персонал иска време за обучение и отношение от собственика,за да бъде задържан. Нали сте наясно колко е сложна и многообразна материята и колко четене иска. И аз се дразня когато питам за непознат продукт и не ми се отговаря като хората. Примерно исках да ми сравнят бондера на Кингсли със серума за връхчета на маракеш- тишина. Те НЕ си познават продуктите. Ако някоя от нас работи в такъв магазин със сигурност ще ги тества всичките GrinningGrinning,но за тия момичета това е  просто работа.
Кристалче,а това на което ти си се натресла вече си е откровена мърлящина и безхаберие не непрофесионализъм.
Ванеса учудена съм,че така ти действа Хидрокленс.....Употребила съм литри от него. Един от основните шампоани ми е да не кажа основния. Добра грижа за скалпа е и носи след себе си буквално всичко. Често го комбинирам с Кингсли за блондинки за второ шампоаниране или Керастаз,или Ланза. Нямам им вяра на тониращите шампоани какво ще ми причинят на скалпа/освен на тоя на Кингсли/.
 Ето вчера измих точно с него двукратно/прави косата стегната да,но никога не ми е заплитал/ .Сложих по скалпа маската на Меди и по дължините Лалга. Пуснах една прахосмукачка,пералнята и миялната Grinning и отмих. Страхотно се получи.
 А обема,който дава маската си е направо приказка Grinning.

# 257
Момичета, -30% на Moroccanoil в Арлен. Вече отнесох една маска и едно арганово масло 🥰

# 258
Кристалче,обикновено не е суха,но бургаския студен вятър и солената вода(не ме питай защо Grinning ) я поизсушиха.Чудех се какво да си взема от ЗР да не съм капо,тъй като Напура нямаше и реших да пробвам Хидрокленз
Принцеске не знам,може би от климата,вятъра,водата...Сега съм се омазала с Ш Напура Анаген и после мисля да пробвам пак Хидрокленз та да видим тази комбинация как ще е,а и меката вода.Имам сега да си тествам комбинации на воля,затворена съм под карантина и трябва да запълвам времето Laughing

# 259
Момичета, за пръв път се включвам в темата. В Златна Рибка кога пускат намаления само за един ден ли и кога ще е тази година? Серума на Керастаз Kérastase Résistance Sérum Thérapiste  на каква цена най- ниско сте го виждали, в момента го намирам за 48,10лв. това добре ли е или да чакам

# 260
Има ли някой ползвал това:

или това:

Трябват ли ми, при положение, че имам Филип Кингсли - бондър и еластистайлър?  Rolling Eyes

# 261
  • Варна
Ванеса тъпо е да ти задавам тоя въпрос точно на теб ама нали не сапунисваш и переш дължините? Иначе Варненския вятър е същата гад като Бургаския Grinning ясно ми е за какво говориш. И моята уж не е суха ама и зимата и лятото баланса и е много крехък. Когато не правя преуош/че за него ми остава време веднъж седмично/ преди да вляза в банята задължително плесвам малко кокос на дължините. Не седя,мажа и след десетина минути съм в банята. Знам,че много от вас не харесват кокоса та става и с някоя дрогерийна маска или балсам или някоя,която е нехаресвана.

# 262

или това:

Трябват ли ми, при положение, че имам Филип Кингсли - бондър и еластистайлър?  Rolling Eyes
Второто съм го ползвала и за мен бешв абсолютно недоразумение. По-добре си ползвай нещата на Кингсли

# 263
Благодаря за новата тема , от ЧП искам да си купя олаплекс ,и евентуално сешоар парлукс ,моля свиркайте ,ако намерите оферта. Blush

Аз си купих пролетта от Нотино сешоар парлукс, но много ми пресушава косата или аз не правя нещо както трябва. Мисля да го продавам, макар че ще изгубя пари няма смисъл да се подмятка из
 къщи   https://www.notino.bg/parlux/advance-light-seshoar/

# 264
Здравейте, пиша Ви с питане за моята коса, която се омазнява за секунди в корените, суха е в краищата и изрусявана преди време съответно се накъсва. За момента ползвам Milkshake 12 действия, Maroccanoil Light treatment Масло и маска за хидратация на Keune. От продуктите съм много доволна, но единствения начин да добия обем е след като сложа суш шампоан в корените, можете ли да ми препоръчате спрей за обем, от който сте доволни? Благодаря Ви 😊

# 265
Момичета, за пръв път се включвам в темата. В Златна Рибка кога пускат намаления само за един ден ли и кога ще е тази година? Серума на Керастаз Kérastase Résistance Sérum Thérapiste  на каква цена най- ниско сте го виждали, в момента го намирам за 48,10лв. това добре ли е или да чакам
На по-ниска цена едва ли ще го намериш!

iangelova62, спрея за обем на Филип Кингсли от златна рибка!

# 266
На по-ниска цена едва ли ще го намериш!

iangelova62, спрея за обем на Филип Кингсли от златна рибка!

Протеиновия спрей за обем Про или този maximizer?

# 267
Maximizer-a съм използвала и съм доволна, протеиновия сигурно и той е хубав, но цената му е доста висока!

# 268

или това:

Първото съм ползвала и поне за мен върши същата работа като обикновено олио за коса.

# 269
Аз да споделя ,че водата и във варна и в бургас е страхотнааа,съвсем различно действие на продукти,за съжаление не съм постоянно ползвател  Joy  примерно   ползвам ш витамино колор ,и после финиш митик ойл еми страхотна коса мека балансирана,ползвам същите продукти (еднакви са защото са отливки от една голяма опаковка) и неприятна изненада сухи крайчета , бързо омазняване сякаш е претоварена , и хем си закупих филтър за водата (мисля даже ванеса го сподели ,благодаря) Но има разлика...

Общи условия

Активация на акаунт