Професионални серии за коса 142

• 41 906
  • 801
  •   1
Отговори
# 420
Нотино страшно са завишили цената на прозрачния Ш Генезис, даже и с код излиза по-скъп отколкото беше миналата седмица ..
П.С. Че и на серума ..

# 421
Вдигнали са цените на почти всичко в Нотино от вчера до днес?! Яд ме е че снощи не поръчах.

# 422
Ами при мен интересното е, че бях напълнила количката си в Нотино преди 3 дни и тя си стоеше на старите цени. Поръчах термо на Керастаз за 35лв + код ..та излезе има няма 20лв. В момента е пуснат на 37лв. Просто количката ми е "запаметила" по-ниските и по-стари цени.

# 423
Миналата седмижа маската Хронолоджист беше 69 лв в нотино. Сега 90.... С кода идва 67лв, ама е доста подвеждащо. Всички неща, които гледах са им вдигнали цените

# 424
Ами при мен интересното е, че бях напълнила количката си в Нотино преди 3 дни и тя си стоеше на старите цени. Поръчах термо на Керастаз за 35лв + код ..та излезе има няма 20лв. В момента е пуснат на 37лв. Просто количката ми е "запаметила" по-ниските и по-стари цени.
И при мен имаше такъв момент миналата седмица Grinning

# 425
И аз така, бях сложила в количката серум Extentioniste на цена 48,90лв и днес го купих с още 25% отстъпка. Сега като заговорихте влезнах да видя каква му е цената - 51,50 лв Hug

# 426
Ох ,много се изнервям вече ,еластистайлъра и бондера с едни странни миризми,само на мен ли ми прави лошо впечатление ,преди си поръчах  термозащитата им пак промяна в аромата ,а така ми харесваше, след всичко си се наклепах с нектара пак и тъй...
(Има ли и други ,които още чакат намаление на сешоар парлукс и олаплекс,вече ми изтича търпението през широките пръсти и ще стрелям  Joy )

# 427
Gigova и аз чакам намаление на Parlux. За сега удържам фронта, но до кога ли... 😁. Като беше розовия в Нотино 208 лева (197.60 с код) се ослушвах и сега чакането започва на ново.
Много моля свиркайте където видите намален около тази цена Parlux.

# 428
Здравейте, момичета Hug! Моля за съвет, защото искам да си взема нещо ново, но не знам на какво да се спра. Косата ми е тънка и я изрусявам вече 3-4 години. Колебая се между серията CHI Infra за третирана коса, JOICO Blonde Life Brightening (която има доста добро намаление в Арлен) и МШ Integrity. Бях използвала серията на CHI с черен кимион, но никак не бях впечатлена и от тогава не съм опитвала нищо друго на марката, но прочетох доста добри отзиви за Infra в комбинация в коприната.

Благодаря предварително за отговора Relaxed

# 429
Анелия, мисля, че туко що описа косата ми и усещането ми към продуктите за обем, кремове и т.н. Ще пробвам органика Лакме, обаче кой точно натурален на Лореал имаш предвид - има два? Иначе аз Лалга ги харесвам и Ш и М, но спрея не съм го тествала, имам крема - тотално не ми харесва.
Иначе, момичета, честно да ви кажа откакто чета и се занимавам с префесионални продукти, се чувствам направо натоварена, да си призная. Хем наливам пари, хем очаквам уау ефект, хем няма особен такъв, хем съм в едно “напрежение” кое точно трябва да полвам сега, каква последователност и защо Joy преди мия, мажа с каквото имам и съм си 6 Grin

Ха ха да..И аз съм така с професионалните продукти, вечно търсене, пробване..вече все повече си намирам подходящите
Шампоана - ежедневния, Loreal Source Essentielle Daily 80%. Моята фризьорка каза, че на повечето от нейните клиенти изобщо не им харесва.. но както се потвърждава пак съю изключемие, на мен и доста от Bestsellers не ми допадат например.
Ще пробвам новк шампоани за обем, да видим. Вчера се измих с O'right за обем и спрей за обем Philip Kingsley, няма мега обем, но ми харесаха, чиста и жива коса.
Чакат ред и O'right с кофеин, за мазни корени и сухи краища, за обем на Kingsley, Bioclenz..
Маски имам доста от миналата година Маракеш, Макадамия, Терапист, Магистрал, Лалга..

# 430
  • София
До кога са намаленията в Рибката?

# 431
  • София
До 28 Ноември включително, така пише.

# 432
  • София
...
(Има ли и други ,които още чакат намаление на сешоар парлукс и олаплекс,вече ми изтича търпението през широките пръсти и ще стрелям  Joy )
Аз чакам Parluc Alyon да намалят,но май няма да ме огрее.От Арлен писаха,че е по-купуван модел.

# 433
Всички чакаме Alyon на оферта. Аз писах на Арлен ще имат ли намаление на сешоарите и ни вест, ни кост. Може да разчитаме евентуално на други търговци. А на кои още освен Нотино не знам
п.с. Моля за подсказка

# 434
  • Пловдив
И аз го чакам Alyon-а. Още не съм сигурна, дали ми трябва, защото от 8-9 години имам друг модел Парлукс, но ако излезе добра оферта, го купувам.

Общи условия

Активация на акаунт