Професионални серии за коса 142

• 41 870
  • 801
  •   1
Отговори
# 525
Може би количеството ти е дошло в повече. Пробвай следващия път само с един лешник. Има и един друг момент с този крем, в началото имаш усещане за клечкосана коса, но после тя омеква и е приятна на допир.
Но нямам идея защо не ти се е накъдрила.

# 526
Gloria_18  относно четките на ровента, преди 2 месеца ми подариха розовата, та мога да кажа наблюдения за нея. По принцип косата ми е тънка, без обем и тази четка не прави почти никакъв обем. Да, оформя я малко по-добре от сешоар, но определено не е ефектът, който очаквах. Също така отнема двойно повече време да изсуши косата, та честно казано поне за мен не си струва парите.

# 527
Само ще добавя, че цаката с този тип четки е, да не се разчита на нея за сушене на косата.
Т.е. да използваш четката на предварително издухана коса със сешоар, като е оставена леко влажна.
Тогава, според моят опит, се получава най-добре.

# 528
Само ще добавя, че цаката с този тип четки е, да не се разчита на нея за сушене на косата.
Т.е. да използваш четката на предварително издухана коса със сешоар, като е оставена леко влажна.
Тогава, според моят опит, се получава най-добре.

подкрепям, напълно се припокрива и с моят опит и мнение

# 529
atom4e,
серумът е чудотворен. Не мога да го сравня с този на Marrakesh, защото не съм ползвала него. Но на тази цена от 35 лв, на която излиза в момента, е просто риск печели.
Разликата им е, че серумът е с термозащита и то доста стабилна - ако използваш преса особено ще ти е полезен. Двуфазен е и реално представлява олио и крем, които се обединяват в едно. Невъзможно е да утежни. Абсорбира се веднага. Може да се нанася и на суха коса. Лечебен е и придава много блясък. Нещо като антибиотик за коса.
Не е икономичен и трябва да натискаш "помпичката" не по средата, а и от двете страни, както и да разклащаш добре преди употреба.

# 530
Има някакво намаление на Парлукс в БютиМол, не знам дали е добро, но някой търсеше...

Като подхванахте темата за двойните серуми - имаше преди на Лореал, мисля от серията Липидиум, той спрян ли е?

# 531
  • София
Има някакво намаление на Парлукс в БютиМол, не знам дали е добро, но някой търсеше...

5% само...

# 532
  • София

5% само...

Е, това си е подигравка просто. Не знам, но намаленията за да изкушат да си купиш нещо дето не ти много трябва, ама е желано или хич не ти трябва Simple Smile трябва да са точно това- изкушаващи.
В случая с нотино- нямаше да подновявам нищо, но сега просто си заслужава.

# 533
Здравейте!
Наскоро купих Oright Curl Enhancing Cream и го използвам вече два пъти, но не ми харесва резултата - косата ми стои твърда, на клечки и няма и помен от чупки.
Има ли друг с подобни впечатления от този крем? Възможно ли е да не съм преценила правилно количеството или момента на поставянето му?
Впечатления от крема нямам, но скоро гледах видео, където един фризьор обясняваше, че продуктите за къдрици изграждат "cast"/ (скеле) около косъма, което след това трябва да се разчупи чрез мачкане с ръце, иначе остава "твърд" косъма и че си е част от технологията за ползване на продуктите. Другото интересно беше, че къдрава коса никога не се суши съвсем до 100% сухо, а по-скоро до 80%.
(за къдрава коса гледайте 2-рата половина на видеото, от 11:33 натам)

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 17:56 от Agent Provocateur

# 534
Аз не че нещо ... ама си получих по-рано подаръка за Коледа Sunglasses

За съжаление си измих косата сутринта преди да го получа и нямам търпение да я измия пак. Ще издържа само до утре сутрин.
Та реших да ползвам и аз крема на Орайт за къдрици. Ами да... 2 помпи и направо станах на гнездо и кошница в едно. Но определено сложих много, те направо ръцете ми залепнаха, пък камо ли косата ми. Не знам дали кремът не е ок, ама количеството, което сложих определено има пръст в драмата. Аз ще сложа по-малко другия път, ама Вики, моля те сподели слягаш ли нещо преди или след крема?

# 535
Преди крема слагам примерно някой термик на Керастаз или серумът Oway, нещо за омекотяване. Две помпи са като за косата на Магнолия Grinning
Слагайте по-мъничко.

# 536
Благодаря, ще пробвам пак с малко термо преди това. 2 помпи щом са като за Магнолия... значи яко съм предобрила. За мен ще трябва колкото нокътче на малкото пръстче. Това значи, че получава точка за икономичност Simple Smile

# 537
Аня Филипова, благодаря ти за отзива. В крайна сметка ще го взема.

# 538
Здравейте! Искам да си взема четка за сешоар. Гледам четките на Мароканойл. Каква е разликата между керамичните и тези с естествен косъм (освен цената) и коя да избера? Като цяло доволни ли сте от тези четки?

# 539
  • Варна
Аз да се включа, за да кажа, че серумите на гроу горджъс са на -40%. Веднага поръчах интенз. На миналия черен петък бяха на половин цена и взех интенз серума и останах доволна:)

Общи условия

Активация на акаунт