Професионални серии за коса 142

• 41 841
  • 801
  •   1
Отговори
# 165
  • Чукарландия
Обадиха ми се от Рибката преди малко - маската на Епруваж трябва да я изключат от поръчката ми, защото скоро нямало да я зареждат. 😭
Не, че ми е спешна, но исках да я пробвам.

Белла, ако искаш мога ти изпратя маска епруваж(имам около 100тина мл. останали), не знам колко ти е дълга косата, но за 4-5 употреби поне ще стигне във сигурност.

Благодаря, но няма нужда! 🌹
Не ми е спешна. Имам много други за изразходване. 🤗

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 15:55 от BBeLLa

# 166
Подкрепям мненията за еластисайзъра. И за моята коса е абсолютно нищо правещ.
И аз също търся по-леки продукти, моля споделвте харесвани такива.

# 167
За маската Епруваж- обожавам аромата, но не е нищо особено за моята коса. Но пък спрея е невероятен, не бих рискувала да остана без него. Дава плътност, виталност и косата след него повечко се къдри ❤️

# 168
Маракеш имат две маски, едната е дълбоко хидратираща, другата е маската чудо.
Аз си я поръчах между другото, чудото.

Да разбирам ли, че маската чудо е протеиновата им маска, след като имат друга хидратираща? Някой, който има тази маска чудо може ли да види в състава дали има протеини и на кое място са поред? Аз не си падам по силно протеинови маски, такива които втвърдяват косата и ми трябват доста финиши, за да я омекотя... Моля по-подробно описание как се усеща косата след тази маска чудо? Има ли и масла в нея?

Някой питаше за по-леки продукти, много съм доволна от Орайт шампоаните с кафе и бамбук и маската с бамбук. За неизтощени коси са супер, за деца също са идеални... Също така ми харесва серията ш+м Аура ботаника на Керастаз, макар че аромата им е доста странен и билково натрапчив... Но косата след тях е балансирана и плътна...

# 169
lunna pateka,
Под маската с бамбук балсама ли имаш предвид или йогурт маската? Защото балсамът е наистина страхотен, за маската с йогурт - на мен ми дойде тежка, но на изтощена коса ще е чудна.
Може ли да разкажеш малко повече за шампоана с кафе, отнема ли от обема и има ли ефект за растежа?

# 170
Ето инфо от сайта на рибката:

https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … esh-moisture-mask

https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … cle-masque-227-ml

Чакам я да дойде, тъй като вчера поръчах. И на мен ще ми интересно да прочета мнения.

# 171
lunna pateka,
Под маската с бамбук балсама ли имаш предвид или йогурт маската? Защото балсамът е наистина страхотен, за маската с йогурт - на мен ми дойде тежка, но на изтощена коса ще е чудна.
Може ли да разкажеш малко повече за шампоана с кафе, отнема ли от обема и има ли ефект за растежа?

Честно казано между шампоаните с кафе и бамбук не виждам голяма разлика. Поръчах ги заедно и ги редувам, може би заради това не усещам разликата...  Сякаш този с бамбук е по-лек или по-хидратиращ, от кафето получавам в банята по-голямо втвърдяване, което обаче изчезва след това от маска/балсам.
За балсама е този с бамбук, аз не знам как изглежда оригиналната опаковка, защото си го поръчвам от чужд сайт в пакетчета... Едно пакетче ми стига за 2-3 и даже повече пъти...
Тази маска с йогурт я гледах, но ми се струва доста скъпа за малкото количество което е и не посмях да я взема без тестер...
Сега съм се запалила по техния ДПШ, но не знам дали е хубав и дали да рискувам с поръчка...

Mamma_knows_best, явно маската чудо е балансирана с пшеничен протеин и масла...

# 172
  • Пловдив
За маската Епруваж- обожавам аромата, но не е нищо особено за моята коса. Но пък спрея е невероятен, не бих рискувала да остана без него. Дава плътност, виталност и косата след него повечко се къдри ❤️
За кой спрей говориш? Виждам, че има два - спрей-балсам и уплътняващ.

Чета ви за Еластисайзъра - на моята плътна коса се отразява великолепно! Може би това е един от топ продуктите за мен.
Видях мнения и за Витамино колор - без този шампоан не оставам никога. Използвам го, когато прекаля с тежката артилерия. Супер балансиран е, прави ми косата мекичка и подредена.

От Рибката поръчах малки опаковки на ш-н за екстремна хидратация ФК, ш-н с кафе Орайт, олио Purple rose и ш-н Орайт от Bamboo серията.
Много исках маската на Епруваж, но още от преди 3 дни я нямаше налична. От 2 години я дебна на добра цена и се изчерпва много бързо.
Набелязала съм и два продукта на Милкшейк и чакам намаление и на тях.

# 173
За кой спрей говориш? Виждам, че има два - спрей-балсам и уплътняващ.

Чета ви за Еластисайзъра - на моята плътна коса се отразява великолепно! Може би това е един от топ продуктите за мен.
Видях мнения и за Витамино колор - без този шампоан не оставам никога. Използвам го, когато прекаля с тежката артилерия. Супер балансиран е, прави ми косата мекичка и подредена.

От Рибката поръчах малки опаковки на ш-н за екстремна хидратация ФК, ш-н с кафе Орайт, олио Purple rose и ш-н Орайт от Bamboo серията.
Много исках маската на Епруваж, но още от преди 3 дни я нямаше налична. От 2 години я дебна на добра цена и се изчерпва много бързо.
Набелязала съм и два продукта на Милкшейк и чакам намаление и на тях.
Този е моят:

Много съм проста, хич не зная, че има и уплътняващ 🤣 Сега искам и него 😁😁😁🙈

# 174
Grinning Grinning Grinning Graham Norton Show е най-смешното шоу ЕВЪР! Историята помни огромен семеен скандал в 4 сутринта, защото аз си  третирах сезонната депресия с него и виех от смях ерго никой не можеше да спи Grinning А между другото имам близка приятелка (българка), която е правила същия лапсус лингве Wink

Преуошът на Алтерна, който коментирате, ми беше направил впечатление с това, че е за плътни и дебели коси, та определено е макс. силен продукт. Изобщо аз съм голям фен на тяхната "философия" концентрираните им серуми да се смесват с балсам и да се ползват като маска в този вид!
"TO TRANSFORM YOUR CONDITIONER INTO A COLOR RECHARGING MASK MIX 6-8 PUMPS OF SERUM WITH ANY ALTERNA CONDITIONER"
https://alternahaircare.com/products/caviar-anti-aging-infinite- … ld-dual-use-serum
"TO TRANSFORM YOUR CONDITIONER INTO REPAIRING MASQUE, MIX 2-3 PUMPS WITH ANY ALTERNA CONDITIONER"
https://alternahaircare.com/products/caviar-anti-aging-restructu … n-1-sealing-serum

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 21:08 от Agent Provocateur

# 175
Grinning Grinning Grinning Graham Norton Show е най-смешното шоу ЕВЪР! Историята помни огромен семеен скандал в 4 сутринта, защото аз третирах си сезонната депресия с него и виех от смях ерго никой не можеш да спи Grinning А между другото имам близка приятелка (българка), която е правила същия лапсус лингве Wink

Преуошът на Алтерна, който коментирате, ми беше направил впечатление с това, че е за плътни и дебели коси, та определено е макс. силен продукт. Изобщо аз съм голям фен на тяхната "философия" концентрираните им серуми да се смесват с балсам и да се ползват като маска в този вид!
"TO TRANSFORM YOUR CONDITIONER INTO A COLOR RECHARGING MASK MIX 6-8 PUMPS OF SERUM WITH ANY ALTERNA CONDITIONER"
https://alternahaircare.com/products/caviar-anti-aging-infinite- … ld-dual-use-serum
"TO TRANSFORM YOUR CONDITIONER INTO REPAIRING MASQUE, MIX 2-3 PUMPS WITH ANY ALTERNA CONDITIONER"
https://alternahaircare.com/products/caviar-anti-aging-restructu … n-1-sealing-serum
Ти използвала ли си серумите, на които си дала линк? Не знаех, че могат да се добавят към балсамите. Заинтригува ме 🤔

# 176
Ти използвала ли си серумите, на които си дала линк? Не знаех, че могат да се добавят към балсамите. Заинтригува ме 🤔
Да, имам и двата - вторият от седмица насам, та съм го ползвала само веднъж и половина Simple Smile

PS Също така задължително изчитам какво пише за даден продукт на сайта на производителя, защото съм намирала разминавания между описанията на сайта на продавач и този на производител. След това чета поне 30-40-50 ревюта преди да купя каквото и да е.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 19:15 от Agent Provocateur

# 177
Да, имам и двата - вторият от седмица насам, та съм го ползвала само веднъж и половина Simple Smile
Ама аз ако го смесвам, ще е с не балсам
 от серията на Алтерна 😁😁😁

# 178
Лично аз покрай дискусията ви реших да опитам да го смесвам с Еластисайзъра, който и при мен не е WOW продукт, но за сметка на това имам литър от него. Алтерна, разбира се, би препоръчала да се смесва с неин продукт, но в случая ни трябва само продукт-носител с консистенция на маска, защото активните вещества ще дойдат от серума/серумите.

# 179
...задължително изчитам какво пише за даден продукт на сайта на производителя, защото съм намирала разминавания между описанията на сайта на продавач и този на производител.
А пък с преводите в България какво е Smile

Понеже имаше дискусия за сешоарите Парлукс - моят е от http://beautyexpert.bg/manufacturer/Parlux
Със сигурност беше на промоция, но дали на ЧП не помня
Ако действам с четка за оформяне го използвам на най висока Т и най висока скорост
Ако искам само да подсуша косата или и двете на 1ва скорост, или пак на 2 за температура и на 1ва за струя.

Общи условия

Активация на акаунт