Професионални серии за коса 142

• 41 831
  • 801
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна/Амстердам
Brad Mondo е страхотен. Дава много добри съвети, а и е доста забавен! 😇

# 136
Нищо няма да купя на Черния петък, вече купих от намаленията в Златна рибка и Арлен.Искам да похваля лакът за коса на Мароканойл medium hold -страхотен е , косата става бляскава  и не е твърда.Също така и кремът за къдрици пак на Мароканойл- много добре оформя къдриците, без фриз ,меки и лъскави са.Много съм доволна и от двата продукта.

# 137
Absолютно!!! Grinning

Още едно видео по въпроса:

# 138
От къде най-изгодно сте купували Parlux Alyon? Развали ми се сешоара и си търся нов. Мога и да изчакам до ЧП, но поне и цената да си заслужава.

# 139
  • Някъде там
Absолютно!!! Grinning

Още едно видео по въпроса:

Toва съм се опитвала да го правя и никога не ми се получава Grinning
Вчера забравих да похваля шок концентрата на лакме .
Аз нямам силен косопад (по няколко косъма ми падат само) , така ,че не знам дали наистина помагат на косопада , но косата ми остава чиста много дълго време .
Използвам ги с комбинация на напура за растеж на косата и съм като таралеж Simple Smile

# 140
Lale_Lili,
В момента цената в notino e 208 лв.

# 141
Да, но дали на ЧП ще има някъде по-добра цена?

# 142
Не мога да гадая, но тази цена е повече от добра.

Agent Provocateur,
Mисля, че ще оцениш това: https://m.youtube.com/watch?v=ObJNB52Pre0

# 143
Разбира се че никой не може да гадае. Чувам, че миналата година е имало някакви хипер отстъпки и всички са се заредили с този сешоар. Аз понеже тогава не съм била в тази тема питах за насока къде евентуално може да има на база минали години.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 09:03 от Lale_Lili

# 144
Казвам на щерката (12 год), че трябва да си намеря някакво добро видео, че да се понауча на читав сешоар, а тя ми отговаря "мами, ще ти пратя линк към моя фризьор, който гледам в Ютюб" Grinning
Скрит текст:
И ми прати детето:
https://www.youtube.com/watch?v=L3jyR2KfNpM&list=WL&index=1

Ама и аз и пратих към един сладур от моята колекция, за която все нямам време Wink
https://www.youtube.com/watch?v=gIWFx6Rris0
Smile и двамата ги следя в тубата и инстаграм, ама Крис май повече заради него отколкото заради работата му (horny)

# 145
Снощи загубих няколко часа с Брад. Много е забавен и ме вдъхнови отново!😄

# 146
Дами има ли някоя от вас наличен код за 5% отстъпка от златна рибка, който няма да използва и би ми дала  Relaxed  че при последната ми поръчка така и не ми изпратиха такъв Rage

# 147
Дами има ли някоя от вас наличен код за 5% отстъпка от златна рибка, който няма да използва и би ми дала  Relaxed  че при последната ми поръчка така и не ми изпратиха такъв Rage

При мен също вече при две поредни покупки нито поличих код, нито точките ми бяха начислени на профила.

# 148
Lale,изчакай,ще си поръчаш от чужбина.Между другото,сешоар се купува през лятото,цените са почти 1/3 надолу,но щом ти е спешно,изчакай поне ЧП

# 149
Благодаря за съвета, VanessaDE! 🌺

Общи условия

Активация на акаунт