Професионални серии за коса 142

• 41 787
  • 801
  •   1
Отговори
# 120
Оливия Гардън са ми фаворит в момента, ето тази е уникална, за средно дълга, тънка коса, харесват ми повече от Марокан.
https://makeup.bg/product/478658/

Потвърждавам, въпреки че аз предпочитам друг размер. И за мен бялата серия на ОГ са чудесни и наистина спестяват време при сушене.
Тази четка + серума на blow dry на Moroccan са супер екип при оформяне на косата със сешоар.

# 121
  • София
На мен пък не ми харесват четките на Оливия Гардън. Накъсват косата много и моята фризьорка ми показа как са се стопили зъбците им от Парлукса, с който работи. На Марокан ми харесват повече. Имам една за ресане, много ми е удобна, но се страхувам да не ми накъсва косата и си купих голямата на Марокан в сет.

Не съм забелязала, след Марокана, трябва да мина и с преса, а след Оливията, косата е по-загладена, ще видя днес зъбците колко се нагряват.

# 122
  • София
Бях забравила, че си купих шампоан на Мароканойл за обем. Снощи го пробвах и определено ми хареса. Според вас за колко време може да ми стигне ако го използвам 1 седмично?

# 123
Здравейте! Косата ми е мазна в корените и руса и по-суха в краищата. Мия я всеки ден. Моля за съвети какви продукти да си  закупя, за да я поддържам. Ако може конкретни продукти за различните стъпки, от които сте доволни. Благодаря на всички, които се включат с мнение.

# 124
  • София
Здравейте! Косата ми е мазна в корените и руса и по-суха в краищата. Мия я всеки ден. Моля за съвети какви продукти да си  закупя, за да я поддържам. Ако може конкретни продукти за различните стъпки, от които сте доволни. Благодаря на всички, които се включат с мнение.

Ще прикачиш ли снимки на косата?
Какъв ефект търсиш?
Какво ди ползвала до сега?

# 125
  • Някъде там
Оливия Гардън са ми фаворит в момента, ето тази е уникална, за средно дълга, тънка коса, харесват ми повече от Марокан.
https://makeup.bg/product/478658/

Потвърждавам, въпреки че аз предпочитам друг размер. И за мен бялата серия на ОГ са чудесни и наистина спестяват време при сушене.
Тази четка + серума на blow dry на Moroccan са супер екип при оформяне на косата със сешоар.
Би ли описала blow dry на Марокан?
Заглеждам го доста дълго време и си търся термозащита на марокан.
За сега имам цяло шише КМ терапия (уж в нея има термо) и Чи тотал протект  
Пийч Чи тотал протект ми дават леко тази твърдост която търсиш .Както и чи инфра .

# 126
Здравейте,
Следя темата от известно време и искам да ви попитам за продукт против заплитане на косата. Косата ми е изсветлявана и положението е много зле - 1 ден след измиването направо не мога да я среша, на места е като изгоряла. Имам шампоан, маска и серум therapiste, термик цимента на керастаз, но нямам преуош -каква е ползата от него, всеки път ли се използва и на същата марка ли трябва да е? Имам и двуминутния реконструктор на aphogee, слагах си и ампули на lalga, но ефектът беше временен. Като че ли сега косата ми е най-зле и като се опитвам да я среша пада много голямо количество. Моля за съвет, ако има продукт за заплитането от който сте доволни?

# 127
Искрица,
аз съм много впечатлена от серума. Много е лек, а в същото време успява да се справи с фриз и да приглади косата. Оставя я подредена и лъскава. В същото време предпазва от топлина. Наистина е достатъчен и идеален за издухване. Редуцира и времето за сушене. На суха коса също с супер. Много е икономичен.
Общо взето е като познатото масло на Moroccan, но е по-хубав.

# 128
Аз, пък, да ви кажа, че от маската и шампоана на Чи с черен кимион изобщо не бях доволна. Прилича си на най-обикновен, дрогериен сет.
Мерси, добре е да се знаят и негативните мнения!

Пийч Чи тотал протект ми дават леко тази твърдост която търсиш .Както и чи инфра .
Потвърждавам, и при мен е така, а ако искам още твърдост ползвам малко Чи Кератин Мист преди Тотал протекта.

Между другото някъде четох, че кремообразните термици били оптимални за средно дебел към дебел косъм, а течните (тип 44 Iron Guard) били по-добри на тънки, но при мен специално Тотал Протекта се представя много добре (от този тип термици имам и го сравнявам с Керастаз Цимент и Екстеншънист, както и Redken Extreme Anti-Snap)

Терапистът при мен лично не втърдява повече от Архитекта и ако трябва да си избирам между двете серии по-скоро пак бих взела Архитекта (слава богу, такъв избор не ми предстои, защото не знам с кой акъл съм се сдобила с 450 ml туба на Тераписта, а имам и опаковка и половина от Архитекта. Добре, че имам дъщеря с дълга коса!)

Онзи ден измих с Алтерна Moisture Ш+Б, за да си пробвам новия серум и се сетих защо се заричах години наред никога да не си купувам шампоан, на чиято опаковка пише "moisture"

# 129
Възстановяваща маска Eprouvage reparative, в корените слага ли се?

# 130
Аз я слагам.
Взимам от маската и минавам по дължините като започвам от връхчетата нагоре. Каквото е останало по пръстите ми, минавам по скалпа - прокарвам пръсти между косата и леко масажирам скалпа.
Реша с Tangle teezer wet и щипвам една шнолка. Simple Smile)

Косата ми се мие всеки ден така или иначе, но този метод НЕ ми омазнава допълнително косата. Simple Smile)

# 131
А накой има ли отзиви за стилизиращите продукти и термозащитата на Medi ?

# 132
# 133
# 134
Казвам на щерката (12 год), че трябва да си намеря някакво добро видео, че да се понауча на читав сешоар, а тя ми отговаря "мами, ще ти пратя линк към моя фризьор, който гледам в Ютюб" Grinning
Grinning Grinning Grinning
И ми прати детето:
https://www.youtube.com/watch?v=L3jyR2KfNpM&list=WL&index=1

Ама и аз и пратих към един сладур от моята колекция, за която все нямам време Wink
https://www.youtube.com/watch?v=gIWFx6Rris0

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 00:29 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт