Професионални серии за коса 142

• 41 819
  • 801
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Здравейте!
Дълго време търсих тема и дори група във ФБ. Дълго време и търсих информация в интернет, разпитвах фризьорки, но винаги удрям на камък ЗАСЕГА.
Та засега Вие сте ми и последната надежда!
Аз съм с дълга, къдрава и гъста коса.
Искам да намеря подходящ продукт /стирилизиращ, крем, спрей/ , каквото и да е, просто да върши работа!
Като изляза от банята косата ми е чудесна, с изключение, че страшно много бухва и ми се иска да е малко по-прибрана /т.е. да е в състояние, в което е, когато ми е мокра/влажна косата, тъй като , когато изсъхне става ужас. Като на американките. Харесвам се, но след 1-2 нощувки, косата става страшно рошава, къдриците се губят, изобщо губи сексия си вид, а никакъв продукт не може да запази естествените ми къдрици, дори и да ги отдели! Всичките продукти, които съм пробвала до момента водят до резултат "слама, вместо коса на главата! " .
Виждала съм, макар и много рядко, жени на улицата, които имат НАИСТИНА РАЗКОШНА, направо божествена коса. Всяка къдрица е отделена, подскача си самичка и е подредена самата й коса. Има баланс, красота, съвършенство! Ето такъв ефект търся и така искам да направя моята коса! Спрях да я реша през седмицата, тъй като са истински мъки, и също така постигам ефект - слама. Затова и само в банята, когато се къпя , я реша. Но пък всеки ден да си мия косата, не е решение, ще я изтощя прекалено бързо.
Та, ще се радвам яко някоя компетентна ми препоръча наистина качествена козметика, за да постигна желания ефект.
Бих пратила дори колет с шоколади хР
Благодаря предварително!
Здрасти,
има тема за къдрокоски, заповядай там да я прочетеш и съм сигурна, че ще откриеш отговорите които търсиш. Но някои от основните насоки за хубави къдрици са, че косата НЕ се реши когато е суха. Реши се само по душ, само с продукт върху нея, който да плъзга гребена/четката. Когато е суха се "разресва" само с пръсти. Не се подсушава/бърше/търка/увива с хавлиена кърпа, а се попива водата от нея с тениска, т.к хавлиената кърпа наелектризира и прави фриз. Подстрижката също е важна. Също в темата за къдрокоските можеш да качиш снимка на косата си, за да можем да сме по-обективни.

Не можах да намеря темата, или по-конкретно видях темата от 2018 година... Може ли линк към актуална тема?

# 106
В търсене съм на протеинова маска, която да втвърдява леко и да уплътнява. Онзи ден ползвах Архитект и косата ми много се разлигави, а ми се иска нещо да я стегне и втвърди. Винаги съм гледала тайно Терапист серията знаейки че не е за моята коса, защото е здрава и все пак маската и преуоша много ме блазнят. Кажете да стрелям ли или да мирясам 🙄

* отворена съм и за други предложения, косата ми е нормална гъстота и плътност, слабо третирана, жилав прав и лъскав косъм

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 11:32 от PeachHoney

# 107
Аз, пък, да ви кажа, че от маската и шампоана на Чи с черен кимион изобщо не бях доволна. Прилича си на най-обикновен, дрогериен сет.

# 108
Моята от Терапист се разхвърчава неимоверно.....два пъти я пробвах и не....явно косата ми е добре към момента и ми идва силна.За сравнение Генезис и Екстеншънист, също и Хронолоджист са ми екстра.

# 109
# 110
  • Варна
Пейч голямо си шило Grinning. Не си за терапист и си го знаеш. Загледай Алтерна Рипеър и бонд рипеър,но балсамите в комбинация с шампоаните. Имат и травъли. На мен и хидратиращите ми втвърдяват леко,но аз съм руса.

Чи черния кимион имам маската и я имам от сума години. ....Усещането е точно като от дрогериен продукт-нищо особено.

# 111
И на мен не ми харесва тази серия на Чи, но аз като цяло не съм фен на марката. Пробвала съм доста неща, трудно ми вървят и вече не купувам и не бих купила.

# 112
Мотах се, удържах фронта... Обаче на тези цени Kerastase Architect не удържах! Grinning
Шампоан и балсам за 61лв с кода за 10%.

# 113
  • София
Как успявате да пуснете поръчка с чужд код за 5%?
Приятелка ми даде нейния, но ми излиза съобщение "Внимание! Кодът за отстъпка е невалиден, грешно въведен или вече използван!"

# 114
  • София
Как успявате да пуснете поръчка с чужд код за 5%?
Приятелка ми даде нейния, но ми излиза съобщение "Внимание! Кодът за отстъпка е невалиден, грешно въведен или вече използван!"

Или го въвеждаш грешно или е използван. Вчера пуснах с код, даден от потребителка в тази тема.

# 115
  • София
Или го въвеждаш грешно или е използван. Вчера пуснах с код, даден от потребителка в тази тема.
Благодаря! Загледах го, вместо I (И) съм въвела l (Л), ама то как да разпознае човек каква е буквата Simple Smile

# 116
Искам да благодаря на всички момичета,които на няколко пъти отделиха време да ми отговорят на въпросите ми за сешоари и четки.
В крайна сметка се спрях на Parlux Alyon и четки на Мароканойл и Оливия Гардън. Снощи за пръв път ги използвах и съм възхитена.
Измих с Меди шампоан и балсам + маска doori
Използвах заглаждащия крем на мароканойл и термозащитния им спрей. Изсуших и завърших с олиото им за тънки коси.
Техниката ми на сушене беше трагична, не очаквах да е толкова трудно, но сигурно отстрани съм изглеждала комично.
Но въпреки двете ми леви ръци, много харесах резултатът. Такава мека и подредена коса, без фриз не съм имала никога. Разбира се с този първи опит съм далеч от резултата след фризьор, но е много по добре от всичко, което съм успявала да постигна вкъщи с различни уреди.
От намаленията се запасих с шампоани и лосион на Меди.
А за черния петък обмислям някакви олеа и финиши.

# 117
  • София
Оливия Гардън са ми фаворит в момента, ето тази е уникална, за средно дълга, тънка коса, харесват ми повече от Марокан.
https://makeup.bg/product/478658/

# 118
В търсене съм на протеинова маска, която да втвърдява леко и да уплътнява. Онзи ден ползвах Архитект и косата ми много се разлигави, а ми се иска нещо да я стегне и втвърди. Винаги съм гледала тайно Терапист серията знаейки че не е за моята коса, защото е здрава и все пак маската и преуоша много ме блазнят. Кажете да стрелям ли или да мирясам 🙄

* отворена съм и за други предложения, косата ми е нормална гъстота и плътност, слабо третирана, жилав прав и лъскав косъм
Пийч моята коса става така от ш и м Шанза хийлинг. Обаче това е тежка серия, не е здрави коси. С ш Алтерна бонд рипеър и нещо протеиново след това също постигам този ефект.

# 119
На мен пък не ми харесват четките на Оливия Гардън. Накъсват косата много и моята фризьорка ми показа как са се стопили зъбците им от Парлукса, с който работи. На Марокан ми харесват повече. Имам една за ресане, много ми е удобна, но се страхувам да не ми накъсва косата и си купих голямата на Марокан в сет.

Общи условия

Активация на акаунт