Професионални серии за коса 142

• 41 949
  • 801
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Колорплекс при мен не се разбираше с безамонячната Олиесета с амонячните проблем не съм имала. Ползвала съм го с Колестон,с Лорвен, с Макадамия и с Jungle Fever.
Кингсли преиграват Grinning. Тоя гланц 20мл, ще го миришем или ще го ползваме Grinning?

# 286
  • София
Колорплекс при мен не се разбираше с безамонячната Олиесета с амонячните проблем не съм имала. Ползвала съм го с Колестон,с Лорвен, с Макадамия и с Jungle Fever.
Кингсли преиграват Grinning. Тоя гланц 20мл, ще го миришем или ще го ползваме Grinning?

Точно с тази боя мисля да го ползвам. Били споделила повече?

# 287
  • Варна
Ползвах Олиесета половин година когато излезе и бях доволна. В момента обаче,в който и сложих Колорплекс приключих с нея. Боядисвам се с 9-ки и 10-ки. Е в случая се оказах с морковени корени с боя,която по принцип при мен работеше без забележки.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 16:22 от prinzesata

# 288
Принцеске, бъркам ли се или ти имаше сложени кичури?
Може да ми споделите някоя темичка да прочета за т.н. екстеншъни Simple Smile не че ще се екстендвам, ами нещо за плътност много би ми допаднало.

# 289
Момичета колко продукта е приемливо да се използват еднвременно след измиване на косата?
В смисъл термо, после коприна и накрая олио добре ли е като грижа?
Нямам термо, че ми свърши, но смятам скоро да купя крем, но вчера след баня си сложих коприната на Biosilk и след това масло на Макадамия за средна към плътна коса и днес косата ми е блестяща, подредена и учудващо не е заплетена, фризита почти няма (аз имам много нямам големи очаквания, там е почти безнадеждно). Чудя се такава комбинация приемлива ли е? Кога слагате коприната? На мокра коса, на суха или на следващата сутрин (примерно)?

# 290
  • Варна
Mecha не нямам екстеншъни Grinning. Моя си е цялата чума. Имам треси на клипси,които не са ползвани от много години-просто няма нужда от тях. Благодарение на грижите косата ми се уплътни и сгъсти.

Lale_Lili няма приемливо и неприемливо в случая. От колкото има нужда косата ти толкова слагаш. Когато се изправям слагам по две термозащити. Стандартната рутина ми е серум за връхчета,термозащита на влажна коса и после олио на суха. Често обаче след серума слагам хидратиращ крем и върху него термозащита тъй,че от три стават четири продукта.  Моята коса обаче носи на финиши и не се впечатлява. Трудно нещо ще я утежни.

# 291
Принцес и моята коса не се впечатлява от нищо. Ето сега бях на пазар и се връщам, бужнала като храст. Тамън похвалих финишите и аха трябва да се скрия някъде от срам.
Кои шампоани премахват бухналостта?
Явно аз послвам някакви изсушаващи. Ще се възползвам на ЧП да сменя с други.
Вчера ЗР ми казаха че Епруваж маска ще има много след края на месеца. Което значи че който купил купил. На идващия ЧП няма да я има Sad И аз я изпуснах.

# 292
  • Варна
Редовната цена на Епруваж не е толкова кисела Grinning,а и марката я намалят често. Последно съм я купувала комплект с четката и серума.

Кремообразни финиши-те ми решават проблема с бухването. Шампоанът трябва да мие и да не дразни скалпа трудно ще се съглася,че точно той ще се справи с тоя проблем. Олео финиши ползвам само на суха коса и то е по-скоро по навик. Даже често ги пропускам напоследък. Лятото ползвах втората стъпка на Олаплекс разредена с вода в пръскалка за финиш на суха коса на втори-трети ден. В момента съм повече от доволна от Еластистайлъра. Така китосва,че нямам нужда от допълнителни неща до следващото миене.

# 293
Стандартната рутина ми е серум за връхчета,термозащита на влажна коса и после олио на суха.
Често обаче след серума слагам хидратиращ крем и върху него термозащита тъй,че от три стават четири продукта.  Моята коса обаче носи на финиши и не се впечатлява. Трудно нещо ще я утежни.
Принцес серума за връхчета и хидратиращият крем ме заитересуваха , може ли пример с такива продукти ? Серума на онея_дето_му_сложиха_много_висока_цена го слагам като последна грижа ( за мен си е олио )
не съм пробвала да слагам нещо преди термозащитата.

# 294
  • София
Заинтригувах се от еластистайлъра.
Какъв точно ефект има?

# 295
Дали можете да ми препоръчате уред са ситни (афро) къдрици ?

# 296
Заинтригувах се от еластистайлъра.
Какъв точно ефект има?
Аз съм с гъста и плътна коса, до кръста, с балеаж и кичури, боядисвам се.
Фриз. определят косата ми като страхотна, предвид изправянето с преса през ден и тормоза.
Та, на моята коса той се отразява чудесно. Усещам я много мека, подвижна и жива. Краищата - хидратирани.

Предвид косата ми, четка с какво Фи ще ми препоръчате за изравяне със сешоар?

# 297
nad_tab,
беше писала наскоро, че ще пробваш сив тонер на Compagnia del colore. Може ли да споделиш какви са ти впечатленията от резултата?

Въобще, ако не на тази марка - как процедирате с тонерите и от кои сте доволни?
Взех си за проба и за първи път ще го правя сама.

# 298
Да ви се похваля, вчера открих топлата вода Grinning Отдавна заглеждам Читата, най-вече заради възторжеността на Агентчето от тях, но някак си все не им идваше времето. Благодарение на мила съфорумка се сдобих с ш и б Чи Инфра и вчера ги ползвах. Ами няма такъв благодат за косата ми - има плътност, блясък, подредена е и няма никаква твърдост. За финиши сложих много мъничко екстеншънист термик и коприната на Чи. После оформих със сешоара и стана коса мечта Heart Eyes
А в последно време като ли нищо не й харесваше на мойта грива.
И между другото гледам, че започнаха да вдигат цената на Парлукса в Нотино... Чудя се дали ще я свалят пак другата сесмица или надали.

# 299
Viktoriai,
Аз по-евтино от 180/190 лв. за advance light или 208/214 лв. за aylon не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт