Професионални серии за коса 142

• 41 901
  • 801
  •   1
Отговори
# 540
Не съм се интересувала по колко вървят из сайтовете, попадна ми случайно вие да си прецените............................😑

# 541
AirFairy,
Кръглите четки с естествен косъм полират по-добре, но сушенето (оформянето по-скоро) с тях е по-бавно, определено по-трудно, иска се повече опъване и по-добра техника. Особено, ако косата е по-дълга, гъста и чуплива... пада едно въртене, което изисква значително търпение. И умение. Ако на човек му липсват последните две, може процедурата да се превърне в мъчение.

# 542
  • Пловдив
Абсолютно подкрепям и аз това мнение. Имам четка на Мороканойл от естествен косъм, косата става гладка и подредена, но ми отнема време и затова я използвам само накрая за да пригладя. Иначе категорично предпочитам тази с метални иглички.

# 543
Много благодаря и на двете! Ще спестя някой лев значи.

# 544
Аз да се включа, за да кажа, че серумите на гроу горджъс са на -40%. Веднага поръчах интенз. На миналия черен петък бяха на половин цена и взех интенз серума и останах доволна:)
В кой сайт? Може ли линк Simple Smile

# 545
  • Варна
В официалния сайт ама на мен не ми хваща кода......

Аха моя е грешката те са намалили само малките. Ами да си гледат работата аз за амбалаж не плащам. Има с какво да се клепам до 2030 поне.  Имам си и почти цял голям обикновен. Сега ме присетиха да го изкарам.

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 08:24 от bubanka

# 546
Здравейте!
Харесах нещо от този сайт. Нали е окей за пазаруване от него?
Става въпрос за техника.

# 547
В официалния сайт ама на мен не ми хваща кода......

Аха моя е грешката те са намалили само малките. Ами да си гледат работата аз за амбалаж не плащам. Има с какво да се клепам до 2030 поне.  Имам си и почти цял голям обикновен. Сега ме присетиха да го изкарам.
Може ли линк, нещо не го намирам....Благодаря

# 548
  • Варна
https://www.growgorgeous.com/density-serum-intense-60ml/11927426.html

В момента излиза 30$ с отстъпката.

# 549
Лале, да, окей са, аз съм си поръчвала от тях Balmain & opi
Позиционирани са в Пловдив

# 550
Момичета нов въпрос!
Позвали ли сте електрически ролки за коса?
Имам огромна буйна и гъста коса и търся вариант за да мога да си правя прически, които да ми отиват. За момента само къдрици ми стоят добре и понеже ми е трудно с преса попаднах на електрически ролки като реклама. Как мислите добър вариант ли са за гъста коса трудна за обработка?

# 551
И аз бях на вълна такива ролки преди 6-8 години, но фризьорката ми обясни, че горят колкото преса.
Затова си правя сешоар с четка и завивам на кругчета, хващам с щъркели или рокли за около 30мин и после пускам, става много хубаво.

# 552
Здравейте! Може ли някой да ми каже шампоаните на ФК колко горе-долу са пълни попринцип, тъй като за пръв път взимам шампоан на марката и ми изглежда все едно направо е отлято от него, съвсем малко повече от половината е пълен. Поръчах го от рибата, никога не съм имала проблеми досега.

# 553
Здравейте! От известно време имам много странен проблем с косата. Много се надявам някой, да ми помогне ако знае от какво може да е това!
Когато минавам косата си с преса веднага се втърдява все едно има лак за коса по нея . Не ползвам абсолютно нищо по различно за косата си освен един единствен  нов оцветител за червена коса и всъщност този проблем го наблюдавам от както  го ползвам. Последно го използвах  преди две седмици и от тогава съм измила косата си над 7 пъти за да се отмине и все още няма промяна! Дори отидох на подхранваща терапия при моя фризьор и това не помогна! За фризьора ми също е загатка и незнам какво да правя!
Моля ви ако някой има представа дали е възможно да е от този оцветител или нещо друго!?

Благодаря ви!

# 554
Moмичета какво намазахте за ЧП? Аз скромно този път - една хидратираща маска интенз и хидратиращия балсам на Мароканойл.... Мисля, че ги взех на добра цена иначе можеше да се въздържа, че съм затрупана с продукти... Smile

Общи условия

Активация на акаунт