Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 278
  • 317
  •   1
Отговори
# 180
Съобразявам се защото съм с много суха кожа.

# 181
Кожата ми е суха и винаги се съобразявам с това, когато си купувам козметика.

# 182
Винаги съобразявам продуктите с моя тип кожа. Кожата ми се нуждае най-много от хидратация, витамини и масла, за да има свеж вид и да е защитена.

# 183
Да, определено си купувам само продукти, които са подходящи за моята кожа. За започващите студени сезони си избирам такива, които пазят и защитават кожата от студа и я подхранват.

# 184
Задължително козметиката, която избирам е съобразена с кожата ми и нейните нужди. Подбирам хидратиращи и хипоалергенни продукти.

# 185
Кожата ми е много суха и винаги се съобразявам с това .
Нуждае  се от добро почистване и хидратация.

# 186
Винаги съобразявам продуктите с кожата си.
Ползвам натурални продукти, хидратиращи и успокояващи, за суха и чувствителна кожа.

# 187
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?
Да, съобразявам продуктите , които използвам за моят тип кожа.
 От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
Тя трябва да бъде хидратирана и защитена от вредните лъчи на слънцето.

# 188
  • Вдън горите тилилейски
Винаги се съобразявам с моя тип кожа при покупката на козметика. В момента кожата ми се нуждае преди всичко от хидратация.

# 189
Разбира се, че съобразявам продуктите, които купувам с типа кожа, която има.
Тя се нуждае от повече влага, хидратиране, озаряване и изчистване на тена.

# 190
  • София
Съобразявам продуктите, които купувам  с това какъв е моят тип кожа и от какво има нужда.
Кожата се нуждае от хидратация и слънцезащита.

# 191
винаги, трябва да чувствам кожата си добре след използването на продукта, цената не е фактор

# 192
С проблемна кожа съм,и винаги се съобразявам с продуктите ,които купувам и използвам. Според мен от значение за козметиката е да бъде : хидратираща,неомазняваща,неизсушаваща, слънцезащитна с лека текстура за лесно нанасяне и респективно бързо попиване.

# 193
  • Видин
Винаги се съобразявам с продуктите, нужни за моя тип кожа. Стремя се да използвам продукти,които да щадят и защитават кожата ми.

# 194
Да, съобразявам се. Най-вече кожата ми се нуждае от хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт