Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 279
  • 317
  •   1
Отговори
# 195
Абсолютно винаги. Моята има нужда от повече подхранване, защото е суха.

# 196
  • Пловдив
Съобразявам се, разбира се. Мисля, че кожата ми има нужда от хидратация и слънцезащита най-вече.

# 197
Винаги избирам козметика според типа ми кожа. Моята кожа е суха и избирам овлажняващи и подхранващи продукти.

# 198
Винаги съобразявам продуктите, които купувам с моя тип кожа.
За да съм красива, се изисква да съм се наспала добре и да съм хидратирала кожата си!

# 199
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? 
-Разбира се, винаги съобразявам продуктите.
От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
 - Кожата ми се нуждае най-много от хидратация, добро почистване и слънцезащитна грижа

# 200
  • София
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? - Задължително
 От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?- Пълноценен сън Simple Smile обгрижване и хидратиране

# 201
Според мен при избора на бяла козметика се съобразявам с типа ми кожа. В момента използвам хидратиращи и подхранващи продукти.

# 202
Съобразявам се и не се мажа с каквото съм чула, а проучвам. Обикновено кожата ми има нужда от хидратация.

# 203
  • В царството на мечтите
Почти винаги се съобразявам.Най-важна е хидратацията и качествената козметика.

# 204
Избора на козметика съобразявам с типа кога и със сезона. Кожата ми е доста претенциозна и чувствителна. През различните сезони има нужда от различни продукти.
В момента кажата ми се нуждае от подхранване и предпазване. Предвид ситуацията и използването на дезинфектанти кожа на ръцете е изключително суха и напукана, а с използването на маски кожата на лицето е раздразнена.

# 205
Съобразявам се при избора на продукти-да. Кожата на лицето ми е смесена. Много суха на бузите и челото и леко се омазнява в Т зоната.
Тялото ми е с много суха кожа.
Избирам хидратиращи продукти. Не харесвам омазняващи, тежки кремове и лосиони, а добре попиващи и хидратиращи кожата. Да остава мека и гладка на допир. Без лющене.

# 206
Гледам да съобразявам козметиката си с типа и нуждите на кожата ми. Взимам худратиращи продукти, които да не омазняват допулнително и да са със слънцезащитен фактор.

# 207
Разбира се, че се съобразявам с типа на кожата, иначе може по-скоро да и навредя, отколкото да получа желания ефект.
Смятам, че кожата ми се нуждае от добро почистване, хидратация и подхранване.

# 208
И аз винаги се съобразявам когато избирам продукти за кожата си.А тя има нужда от добро,почистване, хидратация,подхранване.
Старая се последно време да и " подарявам" повече сън Smile

# 209
Да. Най-вече от хидратация.

Общи условия

Активация на акаунт