Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 280
  • 317
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Разбира се,  че ги съобразявам. От хидратация.

# 211
  • Пловдив
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена
Винаги съобразявам продуктите, които използвам с особеностите на кожата си.
Кожата ми се нуждае от добра хидратация, ежедневно почистване и висока слънцезащита.

# 212
  • Стара Загора
Винаги избирам   продукти който си пасват с кожата ми  и нуждите и . В момента дори съм с няколко продука на CeraVe единият е измивният SА Smoothing Cleanser и хидратиращия крем като цяло съм доволен от резултатите .Мисля че най важна е хидратацията и почистването ,но всичко съобразено с типът кожа 😊😊😊

# 213
  • София
Винаги се съобразявам с типа кожа. А кожата се променя с годините.
Хидратация на първо място.

# 214
  • Пловдив
Почти винаги съобразявам покупката на продукти с типа на кожата ми. В момента кожата ми се нуждае най-много от хидратация.

# 215
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?

Съобразявам продуктите , които купувам с типа на моята кожа ,  за да мога да я хидратирам и подхраня.

От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?

От постоянни и ежедневни грижи , както и по-богата грижа през зимата.

# 216
Съобразявам, разбира се.
Кожата ми има нужда от хидратиране и продукт за изравняване на тена.

# 217
  • Г. О.
Да, винаги се съобразявам,  купувам подходяща козметика за кожата си.  Държа да е подхранваща и висококачествена.

# 218
  • София
Разбира се, купувам подходящи за суха и нетолерантна кожа продукти.
От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
От подхранване, хидратация и слънцезащита през деня, а също много важна е и нощната грижа.

# 219
Винаги съобразявам козметиката си с моите лични нужди и типа на кожата, за  това какво искам да подобря в нея и как да я направя по-озарена, хидратирана. Да имам свеж и по-добър вид.

# 220
Кожата ми е дехидратирана, затова повечето продукти, които купувам, са за хидратация.
Старая ке да съобразявам с вида кожа /смесена/, но приоритетно се водя от отзиви и характеристики за дълбока хидратация.
Обичам да ескпериментирам с нови продукти и различни марки.

# 221
Да, съобразявам продуктите, които купувам с типа кожа и от какво има нужда към този момент.

От подхранване, хидратация, слънцезащита и грижа.

# 222
  • София
Винаги се съобраявам с нуждите на кожата ми, която се нуждае най-много от хидратация и подхранване.

# 223
Харесвам продуктите които правят кожата ми хидратирана и да и действат подхранващо.
Да,  опитвам се да съобразявам продуктите които използвам в ежедневието.

# 224
  • София
Старая се да съобразявам козметиката си с моите лични нужди и типа на кожата, както и при нужда с годишния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт