Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 281
  • 317
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Разбира се, съобразявам продуктите, които взимам с нуждите и типа на кожата ми.
Харесвам най-вече хидратиращи продукти, както за лице , така и за тяло. За мен красивата кожа е чистата, мека и хидратирана кожа.
А за да се чувствам защитена и през лятото, използвам и продукти със слънцезащитен фактор.

# 226
По принцип съм със суха кожа и затова винаги избирам подходящите продукти за моят тип кожа.

# 227
Не, не се съобразявам с моя тип кожа, а се съобразявам с моментното й състояние, сезона, както и с многобройните си алергии.
Старая се да обръщам внимание на съставките в продуктите.
За съжаление, за здрава кожа, трябва да се откажем от ароматизираната козметика. Нужно е и качествено почистване, за предпочитане двойно - 1. олио/балм и 2. измивна пяна/гел и прочие. Също и ежедневно ползване на слънцезащита във всеки сезон, разумно и внимателно ексфолиране (за предпочитане химично, а не физично). Добрата хидратация е важна, но кожата не трябва и да се "прехранва".

# 228
Опитвам се да съобразявам козметичните си продукти с типа на кожата ми, но не винаги ми се получава или пък продуктът може да е за моя тип кожа, но да не ми действа добре.

Най-много кожата ми се нужда от хидратация, подхранване, чист въздух и вътрешно спокойствие, за да е красива Simple Smile

# 229
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?

Не. Водя се само от нуждите на кожата си, не от надписа върху крема. Лично аз харесвам ретиноловите продукти и смятам, че имам нужда от добър хидратант и СПФ.

# 230
Да, съобразявам козметиката, която купувам с типа кожа и проблемите, които искам да реша по отношение на кожата си.
Тъй като вече съм на 40+ купувам плодукти за зряла кожа с лифтинг ефект. Също така много ценя хидратиращите продукти, тъй като смятам, че доброто хидратиране е важно за всяка възраст и прави кожата по-свежа и със здрав вид. Това са двата основни типа грижа, от която кожата ми се нуждае.

# 231
Да, винаги съобразявам продуктите за кожата, според нуждите и. Кожата ми най-вече се нуждае от дълбоко почистване, тъй като съм с разширени пори.

# 232
Използвам качествени и натурални продукти съобразени с моят тип кожа. Чувствителна, суха и склонна към акне.

# 233
Винаги ползвам подходяща за моята кожа козметика. Най-важни за мен са оптималната хигиена и доброто подхранване на кожата.

# 234
Съобразявам продуктите, да. С годините кожата ми се промени и в момента имам нужда от продукти за дълбоко почистване и добро
 хидратиране.

# 235
Съобразявам продуктите за кожата според нуждите й за момента. Най-важни са доброто
 почистване, хидратация и слънцезащита.

# 236
  • Бургас
Съобразявам изцяло продуктите с кожата си.Тя е суха,ако не я хидратирам постоянно,получавам зачервени и лющещи се петна около носа,също и на други места по лицето.Освен,че изглежда грозно,опъва,боли,сърби.
Първо мислех,че с мазни кремове ще се оправи положението,но се оказа,че хидратиращите продукти с хиалуронова киселина са добро решение за моя случай.
Смятам,че през лятото мога да ползвам леките хидратиращи текстури,а през зимата е добре да използвам по-богатите формули.

# 237
Как да се погрижим за сухата кожа, предразположена към чувствителност и атопия?

Стремете се към опростена, но редовна грижа за кожата, без излишни продукти.
За почистването използвайте хладка до умерено топла вода (32-34°C). Избягвайте горещата вода, тъй като тя може да раздразни кожата.

За нормална към суха кожа препоръчваме CeraVe хидратиращ измиващ крем, който е подходящ за деца и възрастни. Продуктът не образува пяна, деликатно отстранява замърсяванията и повишава хидратацията, без да нарушава кожната бариера. За хидратация изберете CeraVe лосион или крем, които овлажняват през целия ден и помагат за възстановяване на защитната кожна бариера.

# 238
Винаги съобразявам продукта с типа кожа. Безсънието и умората много влияят на кожата ми. Затова освен от хидратация, се нуждае и от сън.

# 239
Винаги съобразявам продуктите, които купувам с моя тип кожа.
Кожата според мен се нуждае от добра хидратация и слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт