Защитете своята кожна бариера с хидратиращите продукти CeraVe

• 8 282
  • 317
  •   1
Отговори
# 240
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? Задължително при покупка се съобразявам с моя тип кожа.

От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена? Най-много се нуждае от хидратация, особено през зимните месеци и затова се опитвам да избирам качествена козметика.

# 241
Съобразявам се с продуктите, които използвам и купувам  за кожата си. Тя е суха, дехидратирана, повяхнала с малки бръчки и се нуждае от хидратация.

# 242
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа? От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?

Винаги съобразявам продуктите ,които купувам,защото кожата ми е чувствителна.Смятам,че най-много се нуждае от хидратация Simple Smile

# 243
Според мен при избора на бяла козметика се съобразявам с типа ми кожа. В момента използвам хидратиращи и подхранващи продукти.

# 244
  • София
Да, съобразявам се с типа на кожата си при избор на продукти.
Най-важните стъпки, за да бъде красива и защитена, са добро почистване, хидратация и подхранване.

# 245
Да, съобразявам се. Кожата ми е изключително чувствителна и суха. Използвам много малко продукти, които до сега съм установила, че ѝ влияят добре.
Най-важна е хидратацията .

# 246
  • Варна
Винаги съобразявам козметиката с нуждите на моята кожа, която е от комбиниран тип. Ето защо козметиката, която ползвам, трябва да е хидратираща, но не омазняваща.

# 247
Съобразявам всички продукти с типа на кожата ми. Най-важва е хидратацията.

# 248
Кожата ми е изключително суха.
Внимателно подбирам козметиката,която да е за моя тип кожа.
Старая се да пия много вода,за да я хидратирам допълнително и хапвам възможно най-изчистена храна,която по възможност да е дом.производство .

# 249
Съобразявам се изцяло с типа на кожата ми.Най-важна е хидратацията и качествената козметика.

# 250
Кожата ми се нуждае от правилна и постоянна грижа, съобразена с типа й (комбинирана към мазна). Хидратацията, почистването и ранната превенция на бръчките са в основата на грижите, които полагам за нея.

# 251
Аз винаги съобразявам продуктите според типа на кожата ми и според сезоните. Със сигурност най-важното, според мен, е кожата да е чиста и добре хидратирана.

# 252
  • Пазарджик
Винаги  съобразявам  продуктите които използвам да отговарят на моят тип кожа,защото ако не са подходящи са просто излишен разход,защото на момента ги изхвърлям.Най-важното според мен е кожата да е чиста и хидратирана

# 253
Използвам крем за суха кожа.  За да бъде кожата красива и защитена трябва да има  добра хидратация , слънцезащита  и подхранена ( грижа според проблемите).

# 254
Кажете ни дали съобразявате продуктите, които купувате, с вашия тип кожа?
Отне ми доста време да разбера, че основното в грижата за кожата е съобразяването на  продуктите, които купувам  с това какъв тип е моята кожа и от какво има нужда. Старая се да се придържам към това постоянно.
От какво смятате, че кожата ви се нуждае най-много, за да бъде красива и защитена?
От силна хидратация, подхранване и слънцезащита.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 10:53 от XS

Общи условия

Активация на акаунт