Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 130 891
  • 1 972
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата септемврийска тема момичета!

Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.

След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си (дали? Wink), приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.
С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас Simple Smile

Вместо запис споделете по какъв начин предпочитате да показвате любовта си?

Линк към старата тема Август'24

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 16:00 от Agent Provocateur

# 1
  • София
Агент, благодаря за новата тема!
Любовта си показвам с грижа, малки глезотии и гъдели, знаейки кой какво най-много обича - храна/ напитки, моменти, места, музика и т.н. Все повече възприемам отделеното за нещо за някого време като израз на обич, защото с напредването на годините осъзнавам какъв ценен ресурс е.

# 2
Агент!❤️
Любовта си изразявам с жестове - любим парфюм, деликатеси, тениска с надписи🙄, целувки, много!
Единия от подаръците ми за РД са нови слънчеви очила, куче марка, шести, седми чифт.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 08:32 от mimi.7299

# 3
  • София
Благодаря за новата тема, Агент! Flowers Hibiscus

Съгласна съм с Харпи! Времето е най-ценният ни ресурс, с който разполагаме на тази земя!

Ал, нямаше ли си друга работа сега, ами показа таз кафява рокля?! Досега съм я търсила! Ми тя колкото една лека кола на старо! https://www.marc-cain.com/en/Shop/Dresses/Herringbone-midi-dress … COLOR_SPACE][6]=1
Ще я чакам да се появи в Манго Аутлета! Yum

# 4
Ал, нямаше ли си друга работа сега, ами показа таз кафява рокля?! Досега съм я търсила! Ми тя колкото една лека кола на старо! https://www.marc-cain.com/en/Shop/Dresses/Herringbone-midi-dress … COLOR_SPACE][6]=1
Ще я чакам да се появи в Манго Аутлета! Yum
Има 5 % welcome discount! 🤣

# 5
Рокс ден-ден! Нека най-доброто предстои! Sunglasses
Разправяй за филърите ...какви,колко ,кви кинти ....всичко ,че скоро и аз ,като закрия летния сезон и преди брекетите...
Такваз рокля с какъв сутиен се носи ? Имам от лепящите се силиконови чашки ,но ги мразяяяяя....искам нещо сигурно,а не като се кача на масата да ми паднат гърдите Grin

Показвам любовта си със секс,безусловна подкрепа,чуство за хумор и пълна свобода-това за мъжете .Децата,котката и кучето ги мачкотя и лигавя до припадък.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 17:11 от No_frame bitch

# 6
  • Сливен
Хм, от толкова бавене да пиша, хайде в новата тема.
Докато не съм забравила  - успех на дъщеричката, Копче, но все пак да припомня, че Невена Коканова не е била със специално образование Kissing Heart!
Важно е каквото прави да бъде с желание, отдаденост и любов! За мен това не е професия, при която може да се скатаеш, ей така, щото днес не ми е ден, и затова трябва много да я обичаш!
Зари, аз ако не мога да подаря точно този куфар, който е обсъждан ще избера друг подарък. Може да няма нужда от куфар по принцип, а просто да е впечатлена от точно този. И аз понякога си харесвам неща, говоря за тях, но с ясното съзнание, че толкова пари не бих дала, а и не искам друг да ги дава.
Ани, ако ти харесват запази и двата. Понякога се поръчват и връщат доста повече бройки като се окажат не точно това, което се очаква.
Пепси, избери това, с което ще се чувстваш удобно и на място!
Ал, много хубаво беше черното сако:heart:
Преливащи цветове харесвам за рокли или блузи, панталони и сака май предпочитам в един цвят, по-лесни са ми за съчетаване.
Изразявам обичта си като  направя, купя или организирам нещо, което другия обича, като отделя време за нещо да правим / отидем заедно, или пък дори да гледаме филм, който аз сама не бих гледала.
Рокстар, честит рожден ден! Бъди звездата в твоя филм-живот!

# 7
  • тук-там
Копче, нищо работа и ще я дебнеш в БС на половин цена.
А аз като харесах тази на Макс Мара, дето и на половин цена няма да взема:

Рокси, ЧРД и честит нов дом!
Мими, чудна си с тази рокля!

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 17:17 от mtz

# 8
  • Ямбол
Показвам любовта си като позволявам да се грижат за мен и да ме глезят 😅. Иначе с грижа, храна, много писане и физически контакт.

Агентче, благодаря за новата тема 🌸.

Мими, разкошна си 💜 и така сияеш на снимката.

# 9
Мерси момичета, етикета ми виси отляво на очилата, озъбена съм щото малката ме снима. Всъщност цайсите са Gino Rossi 🤣 Чували ли сте я?

# 10
  • Сливен
Супер си, Мими! И очилата, и роклята!
Не знам марката, но и не нося слънчеви очила -много ги харесвам Disappointed , но се ограничавам до моделите рамки, които са за стъкла с диоптър и приставка, която се "залепя" с магнит.

# 11
  • София
Докладвам. Ох, устничката ми се поду.
Restylane долу, от двете страни.
И Theosyal kiss в устните.
В М1 мед. Една супер млада докторка ми го сложи. В момента има разни промоции, така че устните излязоха като подарък. Като спаднат и се разнесе този на челюстта, ще снимам. Общо взето ефекта е все едно имам филтър на телефона.

# 12
  • Sofia
Мими, свежарка си!
Роки, честит празник!
Тази кафява рокля на зигзаги е много тъжна.
Чакам малиново червено кожено яке, само такова си нямам. Blush

Любовта към децата си изразявам с безусловна грижа и подкрепа, безкрайно търпение и всеопрощение.
С мъжете нищо подобно.  Joy Там се изразявам sensually.

# 13
  • тук-там
Рокси, ти не беше ли с големи естествени устни?

# 14
  • София
Е, да, ама бяха започнали да губят обем. Идеята е, само малко по-хидратирани да изглеждат. С две думи - като на снимките, ама наистина. Показвам куфара. Чантата се закача за дръжката.

Общи условия

Активация на акаунт