Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 005
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 15
  • тук-там
То всичко в лицето ни е започнало да губи и ще загуби плътност.

# 16
Мими, много си свежа в това любимо лилаво Purple Heart

Карън, аз кафяво не нося. Тъжен цвят ми е

Пенева, със синята небесна рокля ме подсети за "Страната на хилядите желания" и момиченцата които имаха рокли с цвят на лятно небе Sparkling Heart

Аз си седя с тънки устни. Нямам лице за по-пухкави

по Tumi полудях като влезнах веднъж в KDW, но така и не ми се откъсна от сърцето

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 17:59 от Al Georgieva

# 17
Здравейтее. Аз изтървах предната тема ако не и малко от юли. По едно време потънах в ангажименти, после се отплеснах на друга вълна, лято, плаж и т.н. Ще опитам да надничам в тази.
За обичта напоследък най-много усещам нужда да я насоча към себе си и това опитвам. Опитвам да избягвам най-общо неприятни хора и ситуации, да се щадя. След колебание започнах една допълнителна терапия с/у последствията от стреса, помага. И гледах, избирах рамки, поръчах едни специални диоптрични очила и най-сетне ги взех. Сега свиквам и следя как действат. Ще се покажа може би скоро. Та действам на разни фронтове за здравето най-общо.
Честито на Роки и на всички други, които са имали поводи.

# 18
Поръчах две рокли за подарък
Скрит текст:

# 19
  • Берлин
Агент, благодаря за труда. Септември дошъл, хм. 🫣
Аз правя мечтани подаръци и сбъдвам мечти- така показвам обич. И това ме прави щастлива. Внимателна съм в детайлите, помня разговори и това ми помага в изненадите, царица съм.
Като казах помня...май само в тази посока паметта ми е непокътната хаха. Не обичам прегръдки, целувки и такива директни докосвания.
Този път не успявам да се преборя с щетите от терапията. Железен хранителен режим, физическа активност, нула резултат. Започвам с упражненията в леглото, 5-6 км пеш бързо ходене, 30 минути на тренажора, комплекс упражнения надвечер. Нула. Май няма да стартирам есента с частта от гардероба "нормални за хладно време". Депресиращо, но това е.

Роки, честито ти всичко, най-хубавото те чака!

# 20
Благодаря за темата- следя ви с терапевтична цел Heart
всички сте прекрасни !
кафявата рокля е много  яка , но и аз не мога да облека такъв цвят

Любовта си показвам с грижа, май като всички майки- кърмилници Laughing
Скрит текст:
обгрижвам, возя и развозвам по всякакви евенти ,в кой да е час на денонощието Sleepy
 храня и поя ,по една рота народ , че моите ми водят все по много хора вкъщи,
за всеки личен празник, се стремя уникален ,много желан подарък да има( моите са чувствителни , а и аз държа, понеже нали са близнаци, искат да са разграничими Joy)
въобще, моите хора са центъра на вселената ми
тениски и аз подарявам - последната, за годишнината ни с ММ, само че четвърт век Simple Smile
Скрит текст:
Miss_Kaprisse,много ми хареса , това което казваш за грижата за себе си Heart
за филъри в устните ли говорите? аз не бих си сложила нищо, само при случай, използвам pump lipstick
честити да са всички септемврийски Деви, и аз съм сред тях Smiley
обожавам есента и септември!

# 21
И аз обичам септември, едно че вчера имах РД, разхлажда се, а и морето остава само за нас!

# 22
И аз обичам септември, едно че вчера имах РД, разхлажда се, а и морето остава само за нас!
честита да си,mimi!!!
много здраве и любов ти желая!

# 23
Моята любов е як тормоз - колкото повече обичам, толкова повече тормозя!

Онзи ден ме заинтригува една девойка!

^^^ Ако ви се струва, че виждате майка, която бута дребното си чадо на видима възраст около 3 год да скочи от моста да знаете, че не ви се струва, а това си е голата истина Wink Дори лайф вест му е сложила (а тати го чакаше долу във водата, за да бъда все пак коректна!)
Знакът "Скачането и гмуркането забранено" е на около 2 метра улево Grinning

Скрит текст:
Taka се скача от моста, от който са снимали филма Челюсти (1975) - точно под знака "скачането забранено", разбира се Grinning

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 20:01 от Agent Provocateur

# 24
Честит рожден ден, Рокси! Flowers Hibiscus

Цитат
Внимателна съм в детайлите, помня разговори и това ми помага в изненадите, царица съм.
Като казах помня...
Папурче, познах се - и аз така. Обаче за себе си от години се замислям дали това качество е за мое добро или не.

Цитат
Ако ви се струва, че виждате майка, която бута дребното си чадо на видима възраст около 3 год да скочи от моста да знаете, че не ви се струва, а това си е голата истина
Аз спазвам знаци, табели, ограждения /така са ме учили/, а с дете да наруша знак за безопасност - да не говорим, не бих си го и помислила.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 22:45 от Sweta

# 25
Абсолютно съгласна със Sweta относно спазването на ограниченията. Смятах това, че мислим, че важат за всички други, освен за нас, за изключително българско явление, но май не е така.
Кой ме попита за сутиена-бюстие - не се закопчава отзад, а отпред. Да, отговаря си на размера, аз нося 75B, поръчах S, който е указан, че покрива въпросния размер.
И под ваше влияние си купих миди дънкова пола с цепка отпред. Надявам се на съвети с какво да я съчетая върху "грациозната" ми фигура от 160 см и 58 кг 😅 Мисля за Скечърси, блуза (или по тялото, или загащена широка), и есента - с кожено яке. И дънково имам, но не мисля, че ще е Ок. Нямам възможност да я снимам сега, големият дечко май се тръшна болен отново.
Честит рожден ден на Рокси и на патерица - на Мими. Всичко лошо да е зад гърба ви!

# 26
ох, Агентче Smiley не е тормоз твойто, а висша форма на загриженост- искаш да са подготвени за живота Satisfied
аа, малко няма да се съглася за българското явление ...
не знам как да кача видео-
Скрит текст:
моите маймуни, заедно с още 5-6 дангалака - изкатерили се покрай скалите и огражденията на морска полиция, за да скачат, и после да бягат от спасителите от отсрещния плаж , защото , естествено,е забранено да се скача от там No Mouth

# 27
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема.
Аз съм зодия рак-ние сме свръх грижовни, което на моменти ми идва в повече,но обичам да се грижа за хората, които обичам.Срарая се да им създам уют и комфорт в замяна обаче очаквам същото...
Честити да сте Мими и Роки.
Също съм от тези, които спазват всякакви забрани и не гледам с добро око на нарушаването им.

# 28
  • София
Роки, честит рожден ден, драга! Здрава, обичана и само хубави вълнения!

# 29
Рок, Мими, честити да сте!
Благодаря за новата тема, Агент!
Показвам любовта си с грижа, подаръци, малки жестове и погледи.

Общи условия

Активация на акаунт