Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 143 950
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 45
Сиска, като герой от Стартрек си на първата снимка. Комплимент е! Wink
Това, да обичаш първо себе си, е нещо, което ММ се опита да презентира пред мен преди известно време. Заформи се спор, естествено, щото на първо място аз се възприемам като майка.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 11:32 от mariat

# 46
За да се радват любимите ми хора на любовта ми, аз също трябва да съм здрава и пълноценна. Без здравословна доза егоизъм това няма как да стане Simple Smile тази доза е индивидуална, при мен за жалост е по-висока Simple Smile

Любовта към децата ми е безусловна, без да треперя за всичко.С мъжете е различно, кой каквото заслужава.

# 47
Аз съм обратното гледам да спестя емоционален и физически некомфорт на детето си / в смисъл ще я закарам ако трябва - сега тя кара мен Simple Smile/. Достатъчно негативи я чакат от тук нататък в този живот. За учене и здравето й съм безкомпромисна обаче.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 08:51 от mimi.7299

# 48
  • София
Любовта си показвам физически - обичам да гушкам и целувам, да се закачам. Емоционално - да говоря много и да говоря позитивно. И материално - дом, пари, такива неща...

# 49
Привет, момичета! Благодаря за новата темичка!

Честити да сте Рокстар и адаш! Здраве и късмет ви желая!

Аз любовта си я раздавах щедро преди години, без грам мисъл за себе си, самоотвержено и почти самоунищожително. След като два пъти не успях да се унищожа се промених доста и сега я показвам само спрямо детето си и себе си с грижа, прегръдки и подкрепа. Иначе по отношение на възпитанието на наследниците, моят е много малък, но съм за правилата и стриктното им спазване.

Аз съм на последната си почивка за сезона и ви желая спокоен и усмихнат ден с един морски пейзаж:

# 50
  • ново
Здравейте стилни дами! Отдавна надничам в темата и все се каня да се разпиша. Снимките, които съм виждала на красиви момичета, тоалети и стилни съчетания ме привлякоха, признавам 😀 Обичам рокли, а тук ги виждам често, че и на модели ❤
Скоро може и аз да се престраша да покажа нещо, до тогава ще ви се радвам 😘
Любов раздавам, но не съм особено щедра. Стремя се да обичам себе си и любимите хора поравно.

# 51
  • София
Аз съм строга и изискваща майка и считам, че всеки трябва да си изпълнява неговите задължения. На децата са да учат и ако може в стаите да не се развиват нови видове живот. По възможност. Не са обременени със задължения по дома, така че не считам, че са претоварени.
Към партньора обаче имам много високи очаквания, там съм брутална.
Любовта показвам по всякакви начини, които са възможни. Прегръщам, целувам, купувам подаръци, правя разни мили неща и казвам непрекъснато "обичам те".

# 52
  • тук-там
И аз съм от породата на Ал и Сиска. Не глезя, не развозвам, не улеснявам, не им спестявам. Изискваща съм. Обгрижвам като ги уча и им се доверявам в ключови моменти. Да дадеш крила и да подготвиш за летене не значи да направиш чадър и да ги къткаш в гнездото. Но за сметка на това след 18 станах подкрепяща. На каквото съм ги научила, научила. Към партньора съм и грижовна, и изискваща.

# 53
  • Бургас/Пз
Благодаря за новата тема, Агент ❤️
С телеца до мен вече почти 26 години любовта е усещане. Той просто усеща - всичко и винаги. С децата е малко по-различно - от безкрайна любов до твърдост и поставяне на граници -  не водя, не взимам, не напомням за часове, не събирам багаж за пътуванията... когато искат съвет-винаги съм насреща, но ги оставям да са самостоятелни и да си "сърбат попарата". Големият беше на 10г , когато за първи път пътува сам с влак Бургас- Пазарджик при баба си. Тогава няколко познати майки ме питаха - Ама как така няма да го закарате? .... На следваща година пътуваха двама с брат му , който е 3г по-малък. Като цяло и тримата са много отговорни и самостоятелни, надявам се това да им е от полза. При сестра им се оказа много полезно. На 18г я оставих в Германия с два куфара и без квартира, защото в последния момент се оказа, че няма за бъде на общежитие. Живя три седмици в приятелка и спа на надуваем матрак при нея, докато си намери квартира. Не съм ок с прекаленото обгрижване и "слугуване" и не смятам, че това е форма на любов.

Честита да си , Мими! Вси така прекрасна и позитивна бъди!

# 54
Благодаря за поздравленията момичета. Аз на 10 г щях да я закарам. Wink. На 23 направи първи самостоятелен полет до Германия, тогава знаех, че може, говори два езика и ще се справи...сега сама ходи из света! Wink

# 55
  • София
До 12г нямат право да пътуват и остават сами, аз също не бих пуснала само дете. Има всякакви ситуации и малко дете не може да реагира най-рационално.
Багажи събирам, докъм 13-14г, освен на мъжа ми, който малко ги е минал, но като събирам моя, събирам и неговия. Напомням за всичко, ако се сетя да напомня. На всеки се случва да забрави, в последно време даже на мен. Приемам го като част от семейството да си помагаме по всякакви начини, нали за това сме семейство.

# 56
Напомтям, повтарям, гледам да улеснявам... Багаж не събирам от 5 ти клас, на мъжа ми - никога! 🤣

# 57
  • София
Мими, честит рожден ден на патеричка. Пропуснала съм кога точно е. Да си жива, здрава, страхотни пътешествия и всичко да върви по ноти през личната ти годинка!

Оф, само аз ли съм майка келеме? Моят грам смостоятелност няма, не изразява и нужда от такава! Неговите си неща ги преследва до дупка - свирене, интереси, но за всичко друго с баща му сме като придатъци. Направо ме втриса на неговата възраст колко самостоятелност и свобода имах, а той е все с нас.

# 58
  • София
Аз не развозвам и не улеснявам не защото съм строга. Просто такъв е животът. Преди бях мамчето, което се грижеше за всички. Сега бившият е бивш, голямата е голяма, малкият се учи да се оправя сам докато съм на работа или по задачи за новото жилище.
Казах ли, че бяхме на море двамата? Е там си го глезех, но имаше и мъжки задачи - да носи чадъра и да го забива.

# 59
Докато живееше с мен, моята дъщеря я карах за лекции, до работа, прибирах я вечер когато няма удобен транспорт. Сега е обратното - тя идва да ме вземе, води ме на обяд/разходка/плаж и после ме прибира. Даже понякога ми праща кола за да не шофирам. На ММ му събирах багажа до скоро. Сега гладя ризи/тениски/дънки, той си ги реди сам. Това което ме изкарва извън релси е да не е приготвен поне ден преди пътуването. А те и двамата с щерката правят това в последния час. Няма да забравя тя като заминаваше за 6 месеца на Сейшелите и куфарите ги отваря и пренарежда до последно, а аз подскачах от нерви. Винаги, ама винаги нещо е забравила. Свикнах де, тя се справя прекрасно по нейния си начин. Днес опаковах една голяма кутия с подаръци за рождения ѝ ден. Връзвах панделки докато тя ми приготвяше сандвич за обяд. Грижата вече е от нея към мен.

Общи условия

Активация на акаунт