Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как показват любовта си към любимите хора?
Какви са любимите начини за подаръци в семейството?
Какво е значението на времето, прекарано с любимите хора?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как показват любовта си към любимите хора?
Много потребители споделят, че любовта се изразява по различни начини - чрез малки жестове, подаръци, време прекарано заедно и лични грижи. Някои изразяват своята привързаност с физически контакт, като гушкане и целувки, а други предпочитат да показват обичта си чрез конкретни действия вместо словесни изрази.
-
Какви са любимите начини за подаръци в семейството?
-
Какво е значението на времето, прекарано с любимите хора?
Много потребители на форума смятат, че времето, прекарано с любимите хора, е един от най-ценните начини за изразяване на любов. Споделянето на опит и емоции по време на съвместни дейности, пътувания и празници е от особено значение за тях, тъй като смятат, че колкото повече време се отделя за другите, толкова по-здрави и щастливи са взаимоотношенията.
-
Какво е значението на правилата в родителството?
-
Как се справят с възрастовите промени и стареенето?
))Искам да са самостоятелни и сериозни хора, но и да умеят да са щастливи, и да се забавляват винаги, когато могат.Да не приемат живота чааак толкова едностранчиво, да умеят да намират позитиви винаги.
Определено се затруднявам да определя каква майка съм, имам някаква представа за себе си, знам донякъде какво мисят децата по въпроса, а отстрани как изглежда е трета тема.

да зашия каквото трябва, да намеря каквото е завряно някъде, да играя с детето докато гледаме с таткото филм, а даже и да го коментирам
да успокоя разтроено дете или да обясня нещичко за училище, математика например... В отговор получавам много гушкане