Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 143 993
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 75
Честито на всички рожденички, все така прекрасни и стилни! 🤗
И аз съм след няколко дни, та по този повод отново съм на път презокеански, от години за мен това е най-добрия начин да си отпразнувам празника, някъде на далечно място.

Много са интересни тези куфари, които вече са нагънати та няма какво повече да ги прецакат по летищата, не съм видяла никой досега с такъв. Другите са красиви, но непрактични…

Аз съм от обгрижващите майки, всички ми се чудят как не успях да разглезя детето за цялото това време 😅

# 76
Чакайте, чакайте - никой не критикувам, еле пък некоректно.
Някой се чувства критикуван?
Като пиша мнение споделям за себе си, какво аз съм правила/правя.
Говорим си нали?
Няма да влизам в детайли какво е за мен жестока майка, но моля - не си представяйте Испанската инквизиция 😂

Роклята я виждам с равни сандали или чехли.

Такъв куфар не бих подарила.

# 77
Grinning бих го подарила, ако ми беше по джоба, подаръкът е да носи радост и щом е нещо искано, дори и на мен да не ми харесва, няма значение, ако ми влиза в бюджета за подарък. Искам да зарадвам хората на които правя подаръци.
Grinning Има ли жена, която да няма поне едно непрактично нещо, което събира прах в гардероба, купено защото и харесва.

# 78
  • ново
Роклята е от плътна материя и ще я нося есента. Обличах я вече по  веднъж с черни сандали и бели гуменки, но чакам малко да се захлади времето и няма да е за сандали.

# 79
Аз бих я носила и с велурени чизми.

# 80
Grinning бих го подарила, ако ми беше по джоба, подаръкът е да носи радост и щом е нещо искано, дори и на мен да не ми харесва, няма значение, ако ми влиза в бюджета за подарък. Искам да зарадвам хората на които правя подаръци.
Grinning Има ли жена, която да няма поне едно непрактично нещо, което събира прах в гардероба, купено защото и харесва.
Каузата може и да не е изгубена. Виж из нета за "ретро куфар", може да има нещо подобно, пък ако не  и същото (поне на вид), на по - сносна цена.

# 81
Лятна ми изглежда с тези ръкави и модел.
Не знам с какво ще стои и дали няма чорапогащника да лепи

# 82
  • ново
Al, моделът е летен, но материята е плътна, а на мен ми е все горещо 😂 (не е от възрастта, от поне 10 г. съм така).

# 83
  • Ямбол
Роклята я виждам със сандали с каишки и с нисък, квадратен ток, с чехли от типа на H’ermes или нещо такова с остра муцунка:

Скрит текст:

С леки бели гуменки, може би нещо от типа на еспадрилите също 🤷🏻♀

Много ми е сложна темата с родителстването. Аз се усещам, че на моменти се опитвам да съм максимално далеч от родителския стил на майка ми. Склонна съм да обгрижвам твърде много Дребосъчката, факт, да си я поглезвам също. Чакам с известно любопитство периодът на тийнейджърския бунт 😅.

# 84
Г&В, щом е плътна материята, аз бих носила роклята с велурени боти/ботуши и плътни чорапогащи в същият цвят.

# 85
  • Берлин
Синът ми ще навърши 28 през ноември. До ден днешен твърди,че съм най-добрият му приятел. Живее на 5 минути от нас, самостоятелен, целеустремен и винаги с обич и грижа към мен и Мм. Глезим се сега, возим се взаимно,угаждаме си както ни е кеф. Щастлива и удовлетворена като майка и съпруга съм. Давам много,но и много ми се дава.
Днес снимах инкогнито една дама в метрото. По коленете й съдя,че е по-близо до 60-тте. Сребристо бяла коса на рибена кост, стил във всеки детайл. Не спрях да я гледам

# 86
  • Berlin
В Берлин (а и в Мюнхен гледах онзи ден) има много готини баби германки. Говоря за 70+.

# 87
  • Русе
Здрави и много щастливи да сте, Мими и Рокси!
И моят рожден ден е след броени дни.
Любов и аз показвам с внимание и грижа, която вече се прехвърли и върху внучката. Дъщеря ми е вече голяма и прекрасно се справя сама с всичко.
Бях на среща на випуска в петък, снимки нямам ни една свястна. Забравих да се снимам сама.

# 88
Аз преди няколко дни се израдвах на една мюсюлманска дама с черно-бяла рокля шарка "петльов крак"
и забрадка на др. черно-бели шарки.
Готиното е, че седеше и на черно-бял стол с мотиви подобни на роклята ѝ, с червен кант по облегалката.  
Тайничко я снимах в гръб, но май не е правилно да я качвам във форум.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 13:55 от pep_si

# 89
Цитат
бих го подарила, ако ми беше по джоба, подаръкът е да носи радост и щом е нещо искано, дори и на мен да не ми харесва, няма значение, ако ми влиза в бюджета за подарък. Искам да зарадвам хората на които правя подаръци.
Напълно съм съгласна с Зари. Не подарявам каквото аз харесвам, а каквото харесва човекът на когото подарявам . Това е основно правило ако искаме да зарадваме с подаръка. В обратния вариант не виждам смисъл. С по близки приятели направо се питаме.

Абстрахирайки се от марки, цени, цвят на куфарите, от чисто практична гледна точка и удобство куфарите които се отварят с капак
Скрит текст:
събират повече багаж /при равна големина - изпробвано/ и са ми по удобни от куфарите, които се отварят на две равни части
Скрит текст:
Аз ползвам само от първия вид, като марка Samsonite - доволна съм.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 20:07 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт