Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 145 203
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 30
Рокси, честит рожден ден!
Ели, аз също съм рак.
Папурче, аз, колкото и да се опитвам да запомня детайли, просто не мога. Някак си много забравям. Като ми заразказва някой какво е станало и все едно не съм била там🙄. Не обръщам много внимание кой как изглежда, с какво е облечен, с какви обувки. Трябва да е нещо много различно, за да ми направи впечатление. Приемам хората като цялостен образ и затова може би не ме бива в купуването на подаръци, не ми идват идеи.

# 31
Младеж(ки) сте Мими и Роки, ЧРД, да посрещате още много с любими хора. Роки нова година, нова къща, нов късмет и ново гадже Wink

# 32
И аз обичам септември, едно че вчера имах РД, разхлажда се, а и морето остава само за нас!
Здрава и щастлива бъди!
Много хубави поводи за много усмивки!

# 33
Роки, от щастие да не се отървеш!🌹
И аз спазвам правила, така съм научена и така уча и децата си.Но!Все пак трябва и критично мислене в даден момент.Невинаги правилата са адекватни.
Обичам да правя подаръци много, мисля и обмислям.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 11:17 от ДХ3

# 34
  • Велико Търново
Агент, благодаря за темата!
Рок, честита да си!Здрава и обичана бъди!Ще чакам снимки след процедурите.

Мими, сияеш!

В нас се спазват всякакви правила, щом нещо е написано край, не се търси как да се заобиколи.Сега се сещам за най-фрапиращото-Мина е около 6-7 годишна, тръгваме в 5 часа сутринта за Сф за състезание и се прибираме около 15 часа с автобус.Тя през цялото време не я близвала нищо, качваме се в автобуса и аз вадя пакетче солети и в този момент виждам табелата, че не се яде.Прибрах солетите и тя вечеря чак като си отидохме.Гък не каза, а си представям колко е била гладна и изморена.

Мак са с обновен магазин и нови продукти, от там една база и един озаряващ крем.

За подаръците винаги ги избирам внимателно, имам изключително силна памет и помня всичко в детайли/не е много полезно/.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 09:31 от siska79

# 35
Сиска, хубава си и на двете снимки. Първата е някак сюрреалистична - изчистена почти черно/бяла  и същевременно долавям скрита шега в нея - интересна е.

Цитат
И под ваше влияние си купих миди дънкова пола с цепка отпред. Надявам се на съвети с какво да я съчетая върху "грациозната" ми фигура от 160 см и 58 кг
Момето, честита - с много неща се съчетава дънкова пола - освен с което си изброила, може да се съчетава с риза
Скрит текст:
с пуловер
Скрит текст:
със сако
Скрит текст:
и общо взето с каквото се сетиш - универсална дреха

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 22:21 от Sweta

# 36
  • Берлин
GGT, аз помня избирателно, селекция от най-важното за човека, не детайли по външния му вид или някакви истории.
Енислава, ако очакваш нещо, да, натоварващо става. Никога не очаквам "отплата" за жестовете си. Това би ги обезсмислило.
Мими, слънчево момиче, честита да си ❤️

# 37
  • Велико Търново
Света, благодаря!И на двете снимки е един и същи мъж.О да, шега е, хрумна ми като се качих на стълбата за кардио, че все малко не ми стига.....т.е. храната ми е много.

# 38
Септември е прекрасен месец -топъл, мек, благ.
А по въпроса за изразяването на любов- в момента се опитвам да съм егоист и да обичам повече себе си.

# 39
  • Sofia
Рокс, честита да си! Здрава и много щастлива!

# 40
Сиска, супер си с кафето в ръка Kissing Heart

Аз съм от жестоките майки, можеше да ми се раздира сърцето, но изтормозвах наследниците на макс.
На мнение съм че грижата скапва децата и стават неспособни да се оправят.
Не обгрижвам, не возя и не развозвам.

Агент, страхотни снимки Heart Eyes
За табелата 5 м вляво - Браво!

За правила - хм, лесно се променят, лесно се забравят, лесно се налагат нови.
Скептична съм към правилата.
Примерно фрирайда в Пирин беше Анатема!  Забранен та забранен, а от няколко години Банско е домакин на Freeride World Tour Qualifier.

Папурче, не спирай!
Ефекта ще дойде

# 41
Честит рожден ден, Рокси! Здрава и щастлива да си в новия си дом!
Мими, прекрасна си независимо през какви проблеми минаваш. Все такава бъди! И само хубавини да ти се случват от сега нататък!
Как показвам, че обичам? Честно затрудни ме този въпрос. У дома знаем, че се обичаме. Нищо специално не правим и в същото време всичко е специално. Защото любовта е част от нас. Дори и когато люто се караме.
За миди дънкова пола бях качвала едно видео. Ако го открия, пак ще го споделя. Много благодатна дреха е това.

https://youtu.be/pzWtJRH7UdI

# 42
Честит празник Рокстар, Мими!
Благодаря за темата Агент.
Не се сещам за конкретен израз на обич. Просто, обичаните от мен хора знаят, че могат да разчитат на мен безусловно.

# 43
Нагледах се в тая тема на хубави и стилни жени. Бъдете здрави и все така готини и жизнени!
Любов показвам предимно с внимание.
 Материално - резервирам спонтанно нощувки за почивните дни, билети за концерти на любими групи. В кухнята - знам кой какво обича в семейството ми и гледам да има за всеки по нещо, колкото и усилия да ми коства.

# 44
  • Велико Търново
Добро утро!Преди да тръгна към залата, че днес съм маникюр и фризьор преди работа, и няма да ми остане време да се разпиша.

А по въпроса за изразяването на любов- в момента се опитвам да съм егоист и да обичам повече себе си.

Не можах снощи да измисля как да го напиша, но ето, че ти си го написала вместо мен.

Благодаря ти, Ал!

Аз съм от жестоките майки, можеше да ми се раздира сърцето, но изтормозвах наследниците на макс.
На мнение съм че грижата скапва децата и стават неспособни да се оправят.
Не обгрижвам, не возя и не развозвам.

+1 Върна се Мина сутринта в 07.00 от състезание в Испания/на 9 години беше/ и от автобуса у нас да закуси и директно в школата по английски.Божидара беше казала, че съм им като мащеха, но сега според мен вече оценява.Според мен трябва да могат да се справят с трудното, на хубаво и лесно доста бързо се свиква.Това последното по преживяно, не твърдя, че съм права.

Желая ви усмихнат ден!

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 05:24 от siska79

Общи условия

Активация на акаунт